Star Wars - Ilyen lett Mos Eisley Unreal Engine 4 alatt (PC)

Az Obsidian Enterainment nevét bizonyára nem kell senkinek bemutatni, hiszen többek között olyan játékok köthetőek a nevükhöz, mint a Star Wars. Knighst of the Old Republic II, a Neverwinter Nights, vagy a Pillars of Eternity. A csapatból néhány fejlesztő egy eléggé látványos Star Wars-os demót készített el nekünk, amelyben Mos Eisley-t ültették át Unreal Engine 4 motor alá.


Érdemes megnézni a lejátszási lista összes videóját

Akiknek nem elég a fent látható néhány videó, azoknak jó hír, hogy a demót ingyen le lehet tölteni az alábbi linkről. (A többi forrást a videók leírásában találjátok)

Azóta történt

Előzmények

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens teszt

    A TT Games nem volt rest és a Disney legújabb Star Wars moziját is virtualizálta, így a The Force Awakens eseményeit is lehetőségünk nyílt LEGO-sítva végig aprítani. Totál bekockáztunk!

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetes

    A Star Wars: The Force Awakens sem kerülte el a LEGO-s megvalósítást, végre úgy fest, hogy az erő lesz a szériával, megújul az évtizedes videojátékos, LEGO-s sablon.

  • Star Wars: Battlefront videoteszt

    A szöveges teszt után máris itt a videoteszt, a Battlefront kapcsán beszélünk a hangulatról, a helyszínekről és az eszközökről, de a hiányosságait is megemlítjük.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.