Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetes

Hirdetés

Kockásított Csillagok Háborúja

Az év elején jelentette be a Traveller’s Tale Games és az Warner Bros. Interactive, hogy a legújabb LEGO-s videojátékuk a decemberben kasszákat robbantó első Disney-féle Star Wars szuperprodukció cselekményét fogja feldolgozni. Az alkotók úgy nyilatkoztak a LEGO Star Wars frencsájz kapcsán, hogy már 30 milliónál is több rajongót tettek boldoggá, így ezt a gyönyörű és kifizetődő tendenciát a folytatás egyszerű ténye mellett még egy újabb szintre is fogják emelni.


[+]

Az elcsépelt frázisok és nagyotmondások korszakában már hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni, ha egy szinte már teljesen elcsépelt széria kapcsán újításokról beszél a kiadó. Most azonban már mozgóképes anyagokkal alátámasztva vehetjük tudomásul, hogy a LEGO-sított The Force Awakens más lesz, mint az eddig ismert címek. A játékmenet egyfelől akciódúsabb lesz és újabb lehetőségek kerülnek a repertoárba. Közelharc és rombolás a megszokott módon fog zajlani, de a lövöldözés már célratörőbb.


[+]

Az éppen irányított karakterünkkel (ezúttal is tucatnyi, akár százas nagyságrendű szereplőt kontrollálhatunk) egy komolyabb lézercsatában fedezékbe bújhatunk, hogy célzott lövésekkel apríthassuk az Első Rend katonáit. Az építkezés menete az új részben már nem csak a szétvert elemek egyszerű összerakásából fog állni, mivel megjelenik a multi-build szisztéma (már a gépi ellenfelek is építkezhetnek), ami biztosítja, hogy egy-egy feladatot többféle úton is elvégezhessünk. Új útvonalakat hozhatunk létre, különböző gépeket aktiválhatunk, magyarán kicsit kedveznek ezzel a több lehetőségre és a nagyobb szabadságra vágyóknak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények