2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Készül a Pillars of Eternity 2: Deadfire (PC)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu | Frissítve:

[Frissítve: Elindult hivatalosan is a gyűjtés] - Idő előtt derült ki a játék létezése, amelynek elkészüléséhez a közösség segítségét kérik ismét.

Frissítve: Hivatalosan is elindult a gyűjtés.

Hirdetés

 

Eredeti hír:

A Pillars of Eternity egy sikeres Kickstarter-projekt után végül 2015.  március 26-án jelent meg és nagyon hamar a stílus kedvelőinek kedvence lett minden hibája ellenére is. Tavaly óta tudunk arról, hogy készül a folytatás, azonban hivatalos leleplezésre eddig még nem került sor. Úgy tűnik, hogy ez utóbbira bármelyik pillanatban számíthatunk, ugyanis a Polygon idő előtt hozott le egy cikketPillars of Eternity 2: Deadfire című folytatásról.

A folytatás elkészüléséhez az Obsidian Entertainment ismét a közösségi finanszírozást hívja segítségül, ezúttal a FIG rendszerén keresztül megy majd a gyűjtés, a cél pedig 1,1 millió dollár összegyűjtése. A tervek szerint a folytatásban számos újdonságot kapunk majd, teljesen új helyszínekre is ellátogatunk, de régi ismerősökkel is találkozhatunk majd. Amint lejár az embargó és hivatalos lesz a bejelentés, frissítjük a hírt.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.