Star Wars: Battlefront - Néhány nap múlva indul a The Last Jedi szezon

Nincs még egy hónapja, hogy megjelent a Star Wars: Battlefront II, amely az utóbbi időben leginkább a mikrotranzakciós rendszere miatt került leginkább a hírek középpontjába. Ezeken túl azonban nem szabad elfelejteni, hogy a korábban beígért ingyenes The Last Jedi frissítés hamarosan elérhető lesz minden platformon, ehhez pedig egy friss előzetest is kaptunk a fejlesztőktől.

A december 12-én érkező bővítmény nem csak a multiplayer módot frissíti fel olyan karakterekkel mint Finn és Captain Phasma, de az egyjátékos része is folytatódik, vagyis visszatér Iden Versio.

Előzmények

  • Star Wars: Battlefront II teszt (PC, XO, PS4)

    Megérkezett az újkori Battlefront folytatása, amely minden szempontból lekörözi elődjét, de sajnos így sem lett teljesen hibátlan játék.

  • Star Wars: Battlefront II előzetes (PC, PS4, XO)

    Kipróbáltuk az ősz egyik legjobban várt játékának nyílt multiplayer bétatesztjét, szerencsére nem csalódtunk, lássuk mire számíthatnak a rajongók a folytatásban.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.