2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Star Wars: Battlefront II előzetes (PC, PS4, XO)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kipróbáltuk az ősz egyik legjobban várt játékának nyílt multiplayer bétatesztjét, szerencsére nem csalódtunk, lássuk mire számíthatnak a rajongók a folytatásban.

Hirdetés

Egy új remény

Amikor az Electronic Arts és a DICE bejelentették a 2015-ben megjelent új Star Wars: Battlefront című játékot, rengeteg rajongó örült annak, hogy olyan sok év kihagyás után ismét visszatérhetnek kedvencük világába. Aztán végül megjelent a program, és bár anyagilag roppant sikeres volt, a kezdeti visszajelzések inkább voltak negatívak a hiányos tartalom miatt. Persze a hónapok során a fejlesztők számos frissítést és DLC-t adtak ki a programhoz, így manapság már kifejezetten élvezetes alkotásról beszélhetünk, de ez azért rányomta a bélyegét a szériára. A DICE aztán idén bejelentette a folytatást, amelyet kezdetben kétkedve fogadtak sokan, aztán megjelent az első trailer és mondhatni felrobbant az internet a látványtól és az ígéretektől.

A három csapat berkeiben (DICE, Motive Studios, Criterion) készülő Star Wars: Battlefront II próbál szebb, nagyobb, és tartalmasabb lenni elődjénél úgy, hogy az összes éra szereplőivel harcolhatunk.(Kivéve a régi Köztársaság harcosaival, de úgy tűnik, hogy a Disnyey/EA/Lucasarts/DICE számára ez a kor nem létezik sajnos). Ami talán a legfontosabb, hogy kapunk végre egy tartalmas kampányt, rendes sztorival, amely a tervek szerint a Csillagok háborúja kánon része lesz, de a multiplayer mód is bővül rengeteg dologgal. Ami az egyik meglepetés, hogy nem lesz Season Pass a játékhoz, minden érkező tartalom ingyen elérhető lesz az összes játékos számára, azonban a legfrissebb hírek szerint mégis tudunk majd valódi pénzt is költeni a loot crate-eknek köszönhetően.

A zárt belsős tesztek után az Electronic Arts bejelentette néhány hónapja, hogy megjelenés előtt bárki számára kipróbálható lesz a Star Wars: Battlefront II bétája, méghozzá teljesen ingyen. (Az előrendelők két extra napot kaptak) A többjátékos tesztben a teljes kiadás egy nagyon kis részét nézhettük meg, lássuk tehát, hogy mit tapasztaltunk a béta alatt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.