2018. október 22., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » PS4 rovat / Xbox One rovat

Star Wars: Battlefront II teszt (PC, XO, PS4)

Megérkezett az újkori Battlefront folytatása, amely minden szempontból lekörözi elődjét, de sajnos így sem lett teljesen hibátlan játék.

Reményteli várakozás

Amikor megjelent 2015-ben a Star Wars: Battlefront sok rajongó örült végre annak, hogy végre modern köntösben újra kedvenc karaktereik bőrébe bújhatnak majd, az egyik legjobban ismert filmes univerzumban. Mind emlékszünk végül a játék kezdeti fogadtatására, a szerény tartalom (valamint a sztori mód hiánya) rányomta bélyegét a programra, bár több DLC-vel később ezt némiképp már sikerült kiküszöbölniük.

Amikor bejelentették a Battlefront II-t, bizonyára sokan voltak olyanok, akik kellő óvatossággal kezelték a hallottakat, még akkor is ha kifejezetten látványos és tartalmas volt amit láttunk. Egy minden ízében élvezetes folytatás képe tűnt fel a szemeink előtt, végre rendes sztori módot ígértek nekünk a fejlesztők, a tartalommal is elégedettek lehettünk az első beszámolók alapján, így minden bizonnyal sokan várták az új rész eljövetelét.

Az ősz legjobban várt játéka egy nyílt béta teszt után végre megérkezett és szívesen mondanánk azt, hogy teljesen meggyőzött minket, azonban az összkép kicsit felemásra sikeredett. Lássuk tehát, hogy mit kínál nekünk a Star Wars: Battlefront II!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Star Wars: Battlefront II előzetes (PC, PS4, XO)

    Kipróbáltuk az ősz egyik legjobban várt játékának nyílt multiplayer bétatesztjét, szerencsére nem csalódtunk, lássuk mire számíthatnak a rajongók a folytatásban.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.