Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Piu-piu -----> delete.
-
Stauffenberg
nagyúr
PS4/Xbox: 20 990 Ft + 14 990 Ft = 35 980 Ft
Csak harminchat kilóért lehet egy teljes báttülfrontom konzolon. Az évszázad biznisze. PC-n egy kicsit olcsóbb (14 990 Ft + 49.99 EUR), de azért eléggé görénység, hogy mi pénzbe kerül egy AAA cím.
-
vegitossj7
addikt
A 11 majdnem ugyanolyan fegyver, a 3 szárazföldi "jármű", a gránátözön játékmenet, Deluxe edition-ös P2W-re hajazó OP fegyver a kezdőknek, többet halsz meg 1 óra alatt mint a Dark Soulsban összesen stb...
Ezeket nem látom leírva a cikkban.
Ja és a Walker Assaulton és a Supremancy-n kívül nem játsznanak az emberek... 120€-t simán megér.
De még mindig ez a legjobb játék Xbox One-on.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
cskamacska
addikt
válasz Stauffenberg #2 üzenetére
Szerintem méregetik meddig mehetnek el. Battlefrontba látványosan kiskanállal mérték a tartalmat, gyakorlatilag kötelező lesz hozzá a Season Pass. Ha a játékosok benyelik, pezsgőt bontanak az EA központban, és minden következő játékuk teszkógazdaságos lesz vaskos szezonbérlettel, ha mégsem, csak egy random kölcsönzött IP-jük veszik oda, és nem a fejőstehén Battlefield.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
kengyel
nagyúr
Már a béta verzió is tetszett, remélem a teljes játék is jó.
kengyel
-
Alexios
veterán
válasz vegitossj7 #3 üzenetére
Hogyne játszanának, heroes vs villains-on, blast-on is mindig pár mp alatt talál játékot, az új játékmódról nem is beszélve
Ja mert a Battle of Jakku már elérhető, nem csak a film-el egy időben.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Nekem nem jött át, mintha egy bármilyen multis FPS-re ráhúztak volna egy SW skint. 1-2 hétig el lehet vele lenni, de élettartama nincs.
Ez akkor ütött volna nagyot, ha csinálnak hozzá egy rendes sztoris single-t, így viszont nulla az egész. De hát az nem fért bele az időbe, mert a film miatt kötelező volt kihozni a játékot is. Meg is lett az eredménye..
[ Szerkesztve ]
-
sTERNI
senior tag
Megvan a BF 1-2, ha játszani akarok, akkor előveszem azokat. Még, ha lenne valami eredeti, valami több az új részben... de semmi, kiherélt csilli-vili vacak lett.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Jaffafa
aktív tag
"Ez akkor ütött volna nagyot, ha csinálnak hozzá egy rendes sztoris single-t"
Látod ez nézöpont kérdése. Én örülök, hogy nincs benne single, mert ezek az fps játékok a multiról szólnak és nem az agyonszkriptelt egyjátékos módról, amit meg amúgyis csak mindenki fikázna...
A játék rettentö hangulatos és mindenképpen must have kategória. A kérdés az, hogy mikor unja meg az ember, 30 óra vagy 300 óra után, Ez meg telejesen egyén függö.
[ Szerkesztve ]
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz cskamacska #4 üzenetére
Ezt nem csak itt tolják, hanem már minden nagyobb fejlesztő ráállt erre a marhaságra. Egy új AAA cím (csak alapjáték) 60-70 euró, ehhez meg kell venned egy Season Pass-t, mert csak azzal kapod meg a teljes játékot, ami újabb 40-50 euró. Így a végén van egy játékod 100-120 euróért.
Vevő meg jól láthatóan éppenséggel akad rá, különben nem működne a fejős üzem. Mondjuk a Star Wars hisztéria is sokat segít az eladásokban.
-
[Prolixus]
addikt
Meglepően poziítv hangvéltelű írás szerintem. Amit nyújt azt gyönyörűen nyújtja, de amúgy totálisan unalomba fullad nagyon rövid idő után. Bármelyik BF kenterbe veri játékélmény szempontjából. Ez a SP meg még az EA mércével nézve is hányinger. 40 dollárért reális lenne az alapjáték + sp tartalma, de így egy vicc ez a játék.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
aktív tag
Supermacy
ezt már másodjára látom ma.
nem supremacy akar lenni?
Peace is a lie, there is only passion...
-
Acidburn
csendes tag
Én megvettem tetszik is
A kinézet grafika A+
De valahogy elég gyorsan bele lehet unni mint már előttem hozzászólók is írták.Tölteléknek jó
-
Fitzgerald
veterán
Ma a BF4 alapjátékot 10 euro körül meg lehet venni, hozzá a Premium upgrade meg akcióban 20 euro/dollár szokott lenni Originen. Sokkal jobb vétel.
-
batai15
félisten
Csalódás .
-
félisten
válasz Fitzgerald #17 üzenetére
De ott nincs fénykard, TIE vadász, Boba Fett, és a megjelenés óta eltelt már egy kis idő.
€30 ~ 9.500,- HUF, viszont dobozosan 11k.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
mcwolf79
veterán
Hát az alapjáték megvan, de a Season Pass-t egy másik FPS-hez vettem meg (nem mondom meg melyikhez, mert átkot szórtok rám )
Grafika és hang nagyon ott ,van, de sajna az epikus csaták (Walker assault és Supremacy) valahogy nem jött be. Túl kaotikus az egész. Ebben leginkább a sima Blast ami bejön (meg Drop pod), ami elég "gáz".[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
WongFeiHong
senior tag
Röviden a játék:
én lövök: pijü pijü pijü pijü pijü vagy még több egyenlő szinte semmivel
ellenség lő: pijü esetleg 2 pijü nekem kampec
Amúgy szép, jó minden más.
-
Fitzgerald
veterán
válasz AxBattler #19 üzenetére
Viszont van 5x ennyi tartalom, ugyanilyen vizuális megjelenítés (e téren a Hardline visszalépés, de a Battlefront sem előrelépés) Doboz meg a doboz fetisisztáknak lehet fontos igazából,
a legtöbb játékot manapság digitális formában értékesítik.
Arról nem is beszélve, hogy a játékok dobozában nem ritkán már csak a letöltő kód van.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz WongFeiHong #21 üzenetére
Meg kell tanulni célozni!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
troll4
tag
Az elején nekem se tetszett,de egy kis idő elteltével nagyon hangulatossá vált az egész.
Az ára viszont tényleg borsós.06705551911
-
truebaba8
tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt nem gondoltam volna, hogy a "next gen" konzolok ilyen hamar "elavulnak". Az a 720p nagyon csúnya fekete pont, ami persze a játékot is minősíti nem csak a konzolt. (persze a 900p se sokkal jobb)
PC-n vajon milyen vas kell az FHD felbontáshoz?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Dilikutya
félisten
Rajongó vagyok, így egy Star Wars skinbe öltöztetett Battlefield nekem kimarad. Majd ingyen, vagy 5€-ért a gyakorló része...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
WongFeiHong
senior tag
Haggyuk a kamut Meg kell tanulni jó hit rendszert rakni egy multi játékba. Frusztráló vacak az egész...
Nem csak nekem van bajom. És még van egy csomó topic. Elhiszem hogy valakinek nincs hit gond vagy nem veszi észre.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
"Túl jól sikerült túlegyszerűsítés"
KO
-
Pernyo
csendes tag
Én is játszom a játékkal, PC-n. Igazából vegyes képet fest a cikk és a hozzászólások is. A Solo és a Co-op részek eléggé elvették a kedvemet a játéktól. A Survival küldetések 1-2 része jó, de a Normal-Hard-Master részek között óriási a különbség. Egyedül játszva 1-2 órát elszenvedsz a 15 ellenfél hullámmal, és a végén Hard fokozaton kapsz 600 kreditet. Mivan? Egy jól sikerült multis meccs után (vagy 2) is kapsz ennyit, és nem téped ki a hajad, és 30 perc alatt megvan. --> Normal fokozaton elszórakozhat az ember, de hamar felejtős.
A multis részből tetszik a Fighter Squadron mód, de hamar unalmassá tud válni. Kevés a repülhető hajó, és a pálya is. Nekem egy kicsit könnyebbnek tűnik a Lázadó oldallal nyerni, de ez az én meglátásom. Viszont nagy pozitívum, hogy itt tényleg az ügyességeden múlik, mit érsz el.
Az FPS (multi) részek kiábrándítóak, főleg olyannak, aki nem napi 20 órát játszik, és UT-n, CS-sn nőtt fel. Hét közben nincs időm játszani és az egy hét kihagyás után, csak felhúzott a game, mivel olyan cuccokkal jöttek az ellenfelek, h köpni-nyelni nem tudtam. Egy csomó upgrad-elt kártya (Jetpak, Personal shield...), fegyverek, amiket magas ranggal kapsz (veheted) meg. Én 11-nél hagytam abba múlt héten, most nagy nehezen felküzdöttem magam 14-es szintre. --> Szóval nem az számít, hogy mennyire vagy ügyes, hanem mennyit játszol és mennyi kreditet + XP-t gyűjtesz. Rank 25-nél valószínűleg kiegyenlítettebb lesz, de addig még van tennivaló. Akik hasonló rendszerességgel játszanak, mint én, annak nem ajánlom, fölösleges pénzkidobás.
És hogy mennyire a pénzről szól az egész: Aki a legdrágább verziót vette, az megkapja multiban alapból a DL-44 Blastert (Han Solo), ami fényévekkel jobb az elején használható fegyvereknél. Kb. 2 találat, és elhalálozik az ellenfél.
UI.: Szerintem single playerben is lehetett volna hozni hasonló feelinget, csak mondjuk egy Far Cry 3-ra kellett volna Star Wars bőrt húzni.
-
callmeakos
veterán
Sajnos várható volt hogy ez a szerényes bolygófelhozatal egy idő után repetitívvé válik. Pedig aztán ha valahol, akkor a Star Wars univerzumban nincs hiány a bolygókból. Mindegy, amint lesz PS4-em, ez lesz nálam a nyitócím, és ezt semmilyen értékelés ne ronthatja el. A Fighter Squadron tízmilliomodik gameplay videó után is frenetikusan tetszik. Felidézi azokat a jó kis Rouge Squadronos időket
All→M8
-
truebaba8
tag
válasz callmeakos #33 üzenetére
Rouge Squadron -> es talan azt meg valami banshee/voodo kartyan jatszottuk.. Hat igen...
-
-
sultansmith
senior tag
A játékélményről vajmi keveset beszéltek.
Star Wars+piupii=atomkirály
Egy kicsit újra gyerek lehetek, mikor ezzel játszom, és ezt nem lehet pénzben mérni.
Szerintem jó lett, pedig nem akartam megvenni, aztán az egyik barátomnál eltöltött fél óra meghozta a hatását.Pénzt kérnek érte. Sokat. Ja. De egy játékot nem ez tesz jóvá vagy éppen rosszá.
Mintha itt mindenki imádna az 5 eurós indie játékokat.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
truebaba8
tag
válasz sultansmith #35 üzenetére
"Pénzt kérnek érte. Sokat. Ja. De egy játékot nem ez tesz jóvá vagy éppen rosszá."
Hat aki igazan szarwars rajongo az megveszi ezt is 40e ft-ert, azaz egy gtx 750 araert
https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=lego-star-wars-jabba-sail-barge
Es ez meg csak nem is lego technics.[ Szerkesztve ]
-
-
atike
nagyúr
Idézet a cikkből:
"Pro:
Döbbenetes audiovizuális Star Wars-élmény"
-
[Prolixus]
addikt
"Pénzt kérnek érte. Sokat. Ja. De egy játékot nem ez tesz jóvá vagy éppen rosszá."
Etz mekkora duma. Ja, igaz teljesen jogos. Csak ilyen áron bitang pusztulatosan fostos ár/érték aránya van ennek a játéknak. SZerintem pont ezt gondolták a fejlesztők is, amit te írsz: Star Wars + grafika + pew-pew-pew és kész, ennyi már elég is a népnek. És igazuk is lett. Pont ez az ami nagyon szomorú.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
utas666
tag
Nekem az az érzésem, hogy a jóféle sci-fi fps errefelé érkezik:
https://www.youtube.com/watch?v=625_eECEw4AAzért jutott eszembe, mert a DICE-nak volt egy igen kellemesre sikerült gammája, BF2142-néven ahol a Titán módban a játékmenet nagyon hasonló elvet követett, mint a fenti videón.
-
PrinceHerceg
őstag
Akinek nem tetszik az ára sz###e le... viszont szvsz látványosan odatették magukat gfx terén és végre a hangok sincsenek elhanyagolva. Mondjuk anno nagyon rég én is játszottam COD2-vel multiban, viszont ott sem volt sokkal több pálya, pláne ilyen modern grafika, mégis millióan voltunk a szervereken.
Szóval nyugi, mert ez a játék is megfogja találni a maga "kis" célrétegét, ettől nem félek!
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz PrinceHerceg #41 üzenetére
A hangok a legtöbb star wars játékban tökéletesek voltak. Ez itt nem érdem, elvárás.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Dilikutya
félisten
válasz PrinceHerceg #41 üzenetére
2005-ben elég modernnek számított a Call of Duty 2. Emlékeim szerint valóban nem volt olyan eget rengetően sok MP pálya, viszont az nem is 100%-ig multinak szánt játék volt, elég hosszú egyjátékos módja van.
Mi van azokkal, akiknek nem tetszik az ára?A hangok a korábbi SW játékokban is jó volt, sőt grafikailag minimum a kor erős átlagát hozta mindegyik. Csak most divat, hogy legyen álleejtős, az majd elfedi, hogy kevés a tartalom, és szarul van megírva. 2003-ban nem volt gáz a 4 éves Quake 3-ra építeni a Jedi Academy-t, mert a játék jó volt, és a látvány is szép, a futtatásához pedig nem hogy az éppen aktuális Northwood P4 nem kellett, de bőven elment egy 500 MHz-es Celeronnal meg első generációs PIII-al.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
Tölteléknek csöppet drága.
Prof01: Olyan fegyverekkel, amelyeknek random szórása van, azaz esélyed sincs rátartani, és csak a véletlenen múlik melyikőtök fekszik el előbb?
Tigerclaw: Next gen konzoloknak csak a neve az, a hardvert kispórolták belőlük. Arra lehet és kell is számítani, hogy a 720p az bezony általános marad.
Dilikutya: Ha szidod, akkor legalább jogosan tedd. Ennek a játéknak csak javára vált volna, ha elődeihez hasonlóan Battlefield koppintás lenne. De jelenlegi formájában egy többjátékos árkád lövölde, benne tételesen a modern játékkészítés minden nyomorával. Amit mém képeken elő szoktak szedni, hogy "miért rossz a mai játékkészítés", na az nagyjából itt mind össze van sűrítve.
truebaba8: Láttam boltban Star Wars dobozos tejet, és Star Wars toalettpapírt, természetesen 1,5-2-szeres áron. Lucas sem volt piskóta, de a Disney most igazán megmutatja a rajongóknak hol a kapitalizmus istene..
utas666: Angels Fall Flat-nek is meg vannak a maga komoly problémái, de azok inkább anyagi jellegűek. Pár fős indie stúdió nem tud épkézláb Battlefield szerű grandiózus multi FPS-t összehozni, ha megfeszülnek akkor se. Viszont ha csak a század részét megkapták volna, amit az EA erre a játékra meg a reklámozására elvert, már lényegesen jobb játék lehetne belőle, mint ebből valaha lesz..
PrinceHerceg: Az eddigi Battlefield részek(meg gyakorlatilag a DICE játékok úgy általában) mindig az adott technológiai csúcsot hozták grafikában, hangban, meg úgy körítésben egyaránt, és ez sem kivétel.
Azt nagyon sajnálom, hogy 10 évvel ezelőtti Call of Duty 2, amit a Battlefronton kívül megvettél még eredetiben, nem nyerte el tetszésedet és a Battlefrontra ezért megváltásként tekintesz. Mert hogy játékmenet alapján én inkább a CoD 2-re szavaznék."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Areturus
tag
BF3 limited edition volt akciósan 10k a cd galaxisból, BF4 premium pedig playitről 13k. Mindkettő dobozosan. Ezek még épeszű árak, ember lánya és fia hajlandó kifizetni mert jött hozzájuk elég tartalom is DLC formájában, rengeteg fegyver pálya és járművek. S ez alkalommal is szeretnék egy teljes játékot megvenni az összes megjelenő DLC-vel és kiegészítőkkel együtt, több pályán játszani mivel az alap verzióban borzasztó kevés a tartalom. Így mindenképp a deluxe editiont vagy a season passt kellene ehhez megvásárolnom de nem fogom. Ennyi pénzt nem vagyok hajlandó kiadni ezért a játékért, sőt egy játékért sem. Ezeknek teljesen elment az eszük. A deluxe edition/season pass árából inkább veszek 16gb memóriát. Nagy csalódás ez az árazás, pedig szívesen kipróbálnám. No majd fél év múlva visszatérünk rá egy hatalmas akció keretei között, talán 15k körül már vállalható lenne.
-
Ragnar_
addikt
Hát igen egy Planetsideos irányvonalnak én is örültem volna, de már egy Battlefield rendszerrel is vétel lenne, de a videok után a béta megmutatta, hogy ez a Battlefront elég messze van a Batlefieldtől a rossz irányba. Ez van. Asszem el lehet felejteni a régi címeket. (állítólag NFS is elég gazdaságos lett, a belső nézetet mindjárt ki is hagyták belőle pl. persze a grafikával ott sincs gond, de az még mindig nem minden)
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Tigerclaw
nagyúr
Szívesen játszanék egy erre épülő RPG-vel, akár single, akár MMO, de erre ahogy látom nem érdemes pénz kiadni. Túl hamar unalmassá, ismétlődővé válna.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
RyanGiggs
őstag
Na azért majd ezt leárazáskor, összes dlc-vel együtt talán megveszem 10€-ért.
Ja nem is... Mivel hogy single kampány nincs benne, így kivárom az 5€-s árat. (Időm mint a tenger)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest