Ni no Kuni:Wrath of the White Witch - Jön PC-re, PS4-re és Nintendo Switch-re is

Hirdetés

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a közkedvelt 2013-as akció-szerepjáték feljavított változata, a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered 2019. szeptember 20-án jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re, valamint ugyanezen a napon érkezik meg Nintendo Switch-re az eredeti Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, ami így első alkalommal (Illetve ha az eredeti Nintendo DS verziót nézzük akkor második alkalommal) lesz élvezhető egy hordozható konzolon.

A remaster verzió PlayStation 4-en a QLOC briliáns vizuális javításainak köszönhetően 1080p felbontásban és gördülékeny 60 FPS-sel lesz játszható, míg a PlayStation 4 Pro tulajdonosok a 4K és 30 FPS, vagy 1440p és 60 FPS kombinációk közül választhatnak.

A Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Nintendo Switch-en a játék első hordozható konzolos változata, amit az elismert Engine Software készít. Ezt a verziót a játékosok 720p felbontásban és 30 FPS-sel élvezhetik otthon és handheld módban egyaránt, miközben felfedezik a valós idejű akciót és a körökre osztott taktikai elemeket kombináló harcrendszert, valamint a játék számos varázslatos helyszínét és több száz lényét.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

  • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom teszt

    Az első rész a Studio Ghibli segítségével minden idők egyik legbájosabb japán szerepjátéka lett. A folytatás ebből sokat elveszít, de így is kínál vagy 30 kellemes órát.