Kingdom Come: Deliverance - Készül a PS4 és XBOX One kiadás

Amikor a Warhorse Studios elkezdte a Kingdom Come: Deliverance című játék munkálatait, azért jelentették be kizárólag PC-re a programot, mert a PS3 és XBOX360 zárt rendszerén bonyolult lett volna hivatalos kiadó nélkül megjelentetni a játékot. Ám a PlayStation 4 és az XBOX One lényegesen nyitottabb e téren, mint elődeik, így, hosszas tárgyalásokat követően végül a Sony és a Microsoft is engedélyt adott a csapatnak, hogy elkészíthessék új-generációs készülékeikre a játékot.

Már el is küldték számukra a fejlesztői masinákat (Az első videón az XBOX One Devkit kicsomagolását látjuk), valamint engedélyt kaptak, hogy a Kingdom Come: Deliverance című játékot PSN-en és XBLA-n keresztül kiadó nélkül is értékesíthetik. Ami a dobozos kiadásokat illeti, egyelőre még kiderül, hogy saját maguk meg tudják-e oldani a terjesztést, ha nem, meg kell egyezniük egy kiadóval. De ez még odébb van.

A platformmódosítás az alábbi változásokat idézi elő a játék előrendelői és támogatói számára:

  • Amennyiben elegendő összeggel támogattad a fejlesztőket, hogy megkapd a játék digitális példányát, úgy választhatsz, melyik platformra kéred annak kódját.
  • Ha dobozos példányt szeretnél konzolra, úgy elküldik a dobozt és egyéb extrákat a kiválasztott platformra. Amennyiben lehetséges, megkapjátok lemezen is a játékot, de ha nem, akkor egy letöltőkódot küldenek a digitális kiadáshoz.
  • Az alfa verziók tesztelése jelenleg csak PC-n megoldható, a srácok dolgoznak a többi platform fejelsztőivel, hogy kiderüljön, elérhetővé tudják-e tenni ott is az alfát, de egyelőre semmit nem tudnak ígérni ezzel kapcsolatban.
  • A béta tesztelések a jelenlegi állás szerint PC, Macintosh és Linux platformokon várhatók legalább, ám, amennyiben sikerül megoldani, konzolokon is elérhetők lesznek. Bár ezt egyelőre nem tudják megerősíteni.

A Kingdom Come: Deliverance című játék Kickstarter kampánya jelentős sikerrel kecsegtet, amennyiben a felajánlott összeg eléri az egymillió dollárt (Jelenleg 835.174-nél járnak és még 64 óra van hátra), úgy a játékosok egy kutyát kapnak társul maguk mellé. Kedvencünk mindenhová követni fog, segít a harcokban, figyelmeztet a veszélyre pihenés közben, és a vadászatban is hasznossá teszi magát.

A Kingdom Come: Deliverance című játék megjelenése 2015-ben várható PC-re, PS4-re és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények