Kingdom Come: Deliverance - Folytatódik a gyűjtés

Óriási sikerrel zárult a Kingdom Come: Deliverance című játék Kickstarter kampánya, az eredetileg kért összeg több, mint háromszorosa jött össze, 300.000 font helyett 1.106.371 fontot (1,82M USD) ajánlottak fel a játékosok. Ezzel szinte az összes előre definiált célt (stretch goal) elérték, egyedül a jobb szinkron ígéretét nem tudják így betartani, ahhoz ugyanis 2.000.000 dollárra lenne szükségük.

A játékot fejlesztő Warhorse Studios nem adta fel abbéli reményét, hogy a játékosok összedobják számukra a hiányzó összeget, ezért saját weboldalukon folytatják a gyűjtést. A cikk írásának pillanatában már 1.884.031 dollárnál járnak, így valóban esélyes, hogy összejön a pénz. Kérdés csak az, hogy utána mi lesz, a fejlesztők megelégednek ennyivel, vagy a Star Citizen mintájára egészen a megjelenésig gyűjtik a felajánlásokat, ezzel újabb tartalmakat beletéve a játékba.

Egyébként, ha már szóba került: A Roberts Space Industries nem hivatalos partneri kapcsolatot létesített a Warhorse Studios csapatával, hogy megoszthassák egymással a technológiai titkokat. Mindkét projekt a CryEngine-t használja fel, ám a Star Citizen egy hangyányival több pénzből készül, nekik 43 millió dollár áll rendelkezésükre.

Előzmények