Gamescom 2014: The Order 1886 játékmenet videó

Nikola Tesla is csatlakozik a Rendhez a titkos háborúban, amelyben az emberiség sorsa a tét. A félelmetes fegyvereket kovácsoló tudós felszerelésével a kvázi-viktoriánus London egy kicsivel biztonságosabbá válik, kérdés, hogy ő vajon szeretné e, hogy eszközeit vérontásra használják? A készülő The Order 1886 előszeretettel kever majd történelmi alakokat a kitaláltak közé, hogy reálisabbá, átélhetőbbé tegye az elképzelt világát a publikum számára.

A tavalyi E3-on bemutatott filmszerű akciójátékot jóval kisebb őrület kíséri, mintsem azt a Sony elvárná tőle: az első pár képkocka óta a program meglehetősen csendesen csordogál a különböző weboldalakon, nagyon ritkán van, hogy felkapja a szaksajtó. A kiadó is beláthatta ezt, hiszen, bár az európai játékkiállításra hozott magával egy videót, ezt egy külön spotban, nem pedig a színpadon mutatta meg a nagyérdeműnek. A The Order 1886 jövő februárjában jelenik meg kizárólag PlayStation 4 konzolokra.

Azóta történt

  • Gamescom 2014: The Tomorrow Children

    A Q-Games készülő játékában bányászhatunk, harcolhatunk és építkezhetünk a túlélésért, ráadásul szovjet légkörben.

  • Gamescom 2014: Bloodborne

    A Dark Souls sorozat készítőinek új játéka kizárólag PlayStation 4-re debütál majd, a sötét hangulat és az izzasztó nehézség pedig látatlanban is garantált.

  • Gamescom 2014: Diablo 3 Ultimate Evil Edition

    A Diablo 3 konzolokra szánt változata igazi aktuális generációs élmény lesz, derült ki a cég által a Gamescomra kivitt videóból.

  • Gamescom 2014: Until Dawn

    Az eredetileg PlayStation 3-ra bejelentett horror játék végül a PlayStation 4-re debütál majd, a géphez méltó grafikával és körítéssel.

Előzmények