Gamescom 2014: Bloodborne

Marcona főhős sétál át a telihold fényével színezett utcán. Egyik kezében közelharci fegyver, másikban pisztoly. A környezet akár a The Order 1886-ból is jöhetett volna, a játék azonban minden bizonnyal több lesz, mint egyszerű filmszerű lövöldözős program: erre a készítő, a From Software a garancia.

A japán stúdió, amely 1986-os megalapítása (!) óta csak úgy ontotta magából a kevésbé zajos sikert arató programokat, ismertségét egy véres és nehéz akció-szerepjátéknak köszönhette végül: a Demon's Souls akkora őrület lett (a szándékosan játékost szívató megoldásoknak hála), hogy a From azóta két folytatást is csinált neki (Dark Souls 1 & 2), most pedig új programon dolgozik, amely nem meglepő módon szintén egy véres és nehéz akció-RPG lesz. a Bloodborne megjelenésére azonban sokat kell várnunk: 2015 előtt nem is számíthatunk rá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Gamescom 2014: The Tomorrow Children

    A Q-Games készülő játékában bányászhatunk, harcolhatunk és építkezhetünk a túlélésért, ráadásul szovjet légkörben.

  • Gamescom 2014: The Order 1886 játékmenet videó

    Takaréklángon égetik a The Order 1886-ot a Sonynál, a tegnapi konferencián nem is mutattak videót róla, külön debütáltatták a showtól.

  • Gamescom 2014: túl a PlayStationon

    A Sony is letudta az idei Gamescomos bemutatót és bő egy órában, döbbenetes bejelentések nélkül tisztességesen lezavarták a szokásos showjukat.