Gamescom 2014: Diablo 3 Ultimate Evil Edition

Diablo pusztulásával sem pihenhet a világ: alighogy megszabadult a rá törő gonosztól, felbukkant a halál angyala, hogy a sajátjának követelje annak lélekkövét, és a segedelmével elpusztítsa az összes embert a világon, mert ilyen a természete. Közte és a sikerei között csak a hős állhat, aki Diablot magát is elintézte. A kérdés persze az, hogy ha netán sikerrel jár, vajon őt meg lehet e állítani, ha a rossz oldalra áll?

A konzolokra érkező Diablo 3 Ultimate Evil Editiont elsősorban PlayStation 4-re reklámozza a fejlesztőcsapat, amely változat egy Last of Us témájú saját útvesztőt is kap. A Full HD felbontású, 60 FPS-sel futó akció-szerepjáték PC-re már márciusban megjelent, pár napon belül azonban az előző, és az aktuális generációs konzolokon is tiszteletét teszi.

Azóta történt

Előzmények

  • Gamescom 2014: Bloodborne

    A Dark Souls sorozat készítőinek új játéka kizárólag PlayStation 4-re debütál majd, a sötét hangulat és az izzasztó nehézség pedig látatlanban is garantált.

  • Gamescom 2014: The Tomorrow Children

    A Q-Games készülő játékában bányászhatunk, harcolhatunk és építkezhetünk a túlélésért, ráadásul szovjet légkörben.

  • Gamescom 2014: The Order 1886 játékmenet videó

    Takaréklángon égetik a The Order 1886-ot a Sonynál, a tegnapi konferencián nem is mutattak videót róla, külön debütáltatták a showtól.

  • Gamescom 2014: túl a PlayStationon

    A Sony is letudta az idei Gamescomos bemutatót és bő egy órában, döbbenetes bejelentések nélkül tisztességesen lezavarták a szokásos showjukat.