Dawn of War II - nézzük mit hoz majd az új patch

A Relic elmondása szerint keményen dolgoznak a DoW 2 következő, szám szerint 1.4-es javításán, ami hibákat fog javítani, kiegyensúlyozottabbá teszi a játékot és nem mellékes módon új térképeket is magával hoz. De, hogy le ne maradjatok semmilyen újításról ,nézzétek meg az alanti két videót, amik egy-egy csata közepette mutatják be, hogy mire lehet majd számítani.

Azóta történt

Előzmények

  • Ingyenes a Dawn of War 2 zenéje

    A Relic hozzáférhetővé tette, teljesen díjtalanul a DoW 2 teljes soundtrackjét.

  • Dawn of War 2 single demo

    Elérhetővé vált a Dawn of War 2 single demója, aki még nem látta a játékot ezzel bepótolhatja.

  • WH40k - Dawn of War 2 olvasói teszt

    Bár sokan ismerik és kedvelik a Warhammer 40k univerzumot, de következzen elöljáróban néhány mondat azok kedvéért, akik még csak most kóstolnak bele. A 40. évezredre az emberiség kirajzott a csillagok közé, milliónyi világot meghódítva magának a galaxisban és azon túl...

  • Warhammer 40K: Dawn of War II Teszt

    Nehéz manapság újat alkotni. A Relic mégis megpróbálkozott azzal, amibe már sok csapatnak beletört a bicskája. Úgy döntöttek, hogy felrúgják a megszokott RTS kliséket, és egy sokkal pörgősebb, sokkal frissebb és az átlagtól sokkal eltérőbb ízű falattal kényeztetnek minket. De a kiadós vacsora után elégedetten várjuk a következő fogást, vagy rossz szájízzel inkább visszatérünk a Blizzard étteremlánchoz?