Megjelenési dátum a Dawn of War 2 Chaos Rising-hoz

A Relic megjelenési dátummal látta el a Dawn of War 2 kiegészítőjét, ami Chaos Rising alcímmel érkezik március 12-én, egy nappal az amerikai megjelenés után. A kiegészítő számos újdonságot ígér, többek között új játszható fajnak a Chaos Space Marine-eket hozza be a játékba, miközben folytatja a Blood Raven-ek történetét, új csatákkal új ellenfelekkel. Tehát új singel és co-op kampányok is lesznek, ezen kívül a maximális szint 20-ról 30-ra növekszik és természetesen új felszereléseket is kapunk. Vagyis egy kellemesen tartalmas kiegészítő elé nézünk, csak győzzük kivárni.

Azóta történt

Előzmények

  • Warhammer 40K: Dawn of War 2 - videoteszt

    A mai napon ismét újabb videóteszt érkezett Killzone2-től, amiben a Warhammer 40K: Dawn of War 2 kerül gorcső alá.

  • Dawn of War II - nézzük mit hoz majd az új patch

    A Relic keményen dolgozik a Dawn of War 2 1.4-es javításán, ami a hibajavítások mellett számtalan új dolgot is magával hoz.

  • WH40k - Dawn of War 2 olvasói teszt

    Bár sokan ismerik és kedvelik a Warhammer 40k univerzumot, de következzen elöljáróban néhány mondat azok kedvéért, akik még csak most kóstolnak bele. A 40. évezredre az emberiség kirajzott a csillagok közé, milliónyi világot meghódítva magának a galaxisban és azon túl...

  • Warhammer 40K: Dawn of War II Teszt

    Nehéz manapság újat alkotni. A Relic mégis megpróbálkozott azzal, amibe már sok csapatnak beletört a bicskája. Úgy döntöttek, hogy felrúgják a megszokott RTS kliséket, és egy sokkal pörgősebb, sokkal frissebb és az átlagtól sokkal eltérőbb ízű falattal kényeztetnek minket. De a kiadós vacsora után elégedetten várjuk a következő fogást, vagy rossz szájízzel inkább visszatérünk a Blizzard étteremlánchoz?