Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz rmartin94 #31753 üzenetére

    Nem mindegy, hogy a Scott pad alatt mit értesz. Kalapács egykezese, vagy nem? Szűken fogod, vagy szélesen? Belső részére dolgozol a bicepszednek, vagy a külsőre inkább? Sokaknak nagy hibája egyébként, hogy a külső részére nem fektetnek túl nagy hangsúlyt, és egyoldalas az edzésük. Persze a belső fele gyorsan tud fejlődni, de hülyén néz ki idővel.

    Én egy átlagos testalkatú, és fejlődésű embernek ezt szoktam ajánlani, már bontott napoknál:

    Húzódzkodás szűken alsó fogással. (ha megy, elmarad a kalapács gyakorlat, ha nem akkor a következő: )

    Francia rúd állva - 4 sorozat
    Beforgatás ülve - 4 sorozat
    Scott pad szűken - 4 sorozat
    Kalapács - 3 sorozat

    Idővel pedig felső csigán lehet csúcsosítani, amennyit enged a genetika, de az elején, ha nincs mit, akkor nincs sok értelme. :D

    Aki ezt jól csinálja annak az első 3 gyakorlatban folyamatosan be van durranva a bicepsze, a harmadik hozza meg a halált, amikor a külseje is felmondja a szolgálatot. :) Persze ehhez kell már a megfelelő időérzék a pihenőkhöz, hogy legyen kellő intenzitás. Illetve a sorozatok száma függ a céltól is. Tömegnövelésnél ha szükséges, akkor lecsökkenhet 3-3-3-4-re is. Ha erőnövelés a cél, ott megint más a felállás, de ott kötelező a húzódzkodás is, nem választható. :)

    Bicepsz növelésre egyébként rengeteg praktika van. Sok mindent ki lehet próbálni. Van akinek segít akár az is, ha comb mellé rakja be, és az ott megemelkedő teszto szint segíti a növekedését.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák