Hirdetés

Games With Gold játékok szeptemberben

Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

Hirdetés

EDF 2025 és Tekken Tag Tournament 2

Ezek a gonosz, pusztításra vágyó idegen lények csak nem hagyják békén szegény Xbox tulajdonosokat! Szeptemberben újra támad a rovarsereg a bűnös élvezetek egyik távol-keleti nagykövete, az Earth Defense Force sorozat képében. Természetesen nem ez az első, hogy a sorozat szerepel a Gold programban, így nem csoda, ha ismerős, de a küldetés az küldetés: tölthető az Earth Defense Force 2025, és indul az újabb bogárháború.

EDF 2025 Xbox 360

A Sandlot Studios játéka nem sokban tér el a „legendás” EDF sorozat többi tagjától. Az alapfelállás ugyanaz, külső nézetes akciójáték formájában kell szitává lőni és a másvilágra küldeni mindent, aminek kettőnél több lába van, és nagyobb egy épületnél. Az EDF harcosok négy kasztja közül lehet választani, ezek a géppuskától az atomrakétáig kismillió fegyverrel veszik fel a harcot az ízeltlábúak ellen. Van többféle nehézségi szint, rombolható pályák, hatalmas robotok, mi kell még?

Egy fokkal komolyabb – és legyünk őszinték, minőségibb – vizekre evezünk szeptember második felében, amikor ugyancsak Japánból érkezik a következő ingyenes játék, ám ezúttal műfajának és generációjának egyik legjobbja. A 2012-ben megjelent, zseniális Tekken Tag Tournament 2-ről van szó, ami személyes véleményem szerint az Xbox 360 korszak egyik legjobb 3D-s verekedős játéka lett, különösen a kissé talán csalódást keltő hatodik rész után.

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360

A Namco alkotása természetesen a csapatjátékra épül, támogatja az 1v1, 2v2 és vegyes csatákat is. Tartalomban nincs hiány: összesen 59 karakter, rengeteg játékmód és helyszín, látványos CG filmek, megnyitható extrák tömkelege várja a játékosokat, mindez persze a Tekken sorozat gyönyörű látványvilágára és kiforrott, ütős játékmenetére felépítve. A TTT2 már megjelenésekor is a sorozat időtállóságának mintaképe volt, egy valódi szuperprodukció, amivel a mai napig érdemes játszani. A kompatibilitásnak köszönhetően Xbox One-ra is letölthető, úgyhogy senki ne hagyja ki, ennyi év után is remek élmény.

dreampage

Azóta történt

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Sherlock Holmes sem tudta volna kinyomozni, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők novemberben. Nézzük az év utolsó előtti kínálatát.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Egy kiváló és három, jobbára felejthető játékkal zárja a 2019-es Games With Gold programot a Microsoft. Elsősorban dinoszauruszok üvöltésének örülhetünk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

 • Games With Gold játékok júliusban

  Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.