Hirdetés

Games With Gold játékok szeptemberben

Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

Hirdetés

Hitman és We Were Here

Az erős augusztusi felhozatal után kíváncsian vártuk, vajon a Games With Gold (Játékok Golddal) program megtartja-e a nyár végén szerzett lendületet, vagy visszatérünk-e a kisebb címek világához. A csattanós választ egy magas, kopasz, tetovált tarkójú ügynök adja meg, aki világszerte legyilkol bárkit, ha megfizetik. Szeptember első – és legfontosabb – Gold játéka a Hitman: The Complete First Season, amely, ahogy a neve is mutatja, a 47-es Ügynök teljes utazását tartalmazza.

Hitman Xbox One

A 2016-ban megjelent, a népszerű sorozat spirituális újraindításaként szolgáló Hitman minőségéhez soha nem férhetett kétség, ám epizodikus jellege miatt nem mindenki tetszését nyerte el. Azóta sok idő telt el, a játék rengeteg új helyszínt, szebb grafikát és sok egyéb javítást kapott, a Teljes Első Évad tehát egy komplett, nagyszabású élmény lehet a lopakodós játékok rajongóinak. A feladat egyértelmű: szabadon bejárható, összetett helyszíneken likvidálni a célpontokat, lehetőleg feltűnés nélkül, ehhez pedig minden eszköz és képesség adott. Az utóbbi évek egyik legjobb lopakodós játéka egész hónapban ingyenes az Xbox Live Gold előfizetők számára.

Hosszú idő után premier játéknak is örülhetnek a Gold tagok. Szeptember 16-án jelenik meg Xbox One-ra, és egyúttal ingyenes címként is debütál a Total Mayhem Games ötletes logikai kalandjátéka, az eredetileg 2017-ben megjelent We Were Here. A játék Steamen „nagyon pozitív” értékeléssel rendelkezik, úgyhogy remélhetőleg a konzolos szíveket is meghódítja, annál is inkább, mert egy igen érdekes ötletről van szó.

We Were Here Xbox One

A We Were Here-ben egy hóba és jégbe zárt kastély falai között rekedünk egy társunkkal, akivel kizárólag rádión tudjuk tartani a kapcsolatot. Megmenekülni pedig csak úgy lehet, ha együttműködünk, mert a különböző logikai feladványok egyes részeit csak egyik vagy másik kalandor látja. Ez természetesen adja a kooperatív játék opcióját is. Hangulatos, horror elemektől sem mentes, belső nézetű túlélő-kalandjátékról van tehát szó, amit egy másik játékossal közösen lehet átélni, és remélhetőleg túlélni. A játék október közepéig lesz ingyenes.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Sherlock Holmes sem tudta volna kinyomozni, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők novemberben. Nézzük az év utolsó előtti kínálatát.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Egy kiváló és három, jobbára felejthető játékkal zárja a 2019-es Games With Gold programot a Microsoft. Elsősorban dinoszauruszok üvöltésének örülhetünk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

 • Games With Gold játékok júliusban

  Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.