Hirdetés

Games With Gold játékok júniusban

Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

Hirdetés

NHL 19 és Rivals of Aether

A június egyet jelent az egyre forróbb időjárással, talán innen jött az ötlet, hogy a hónap első játéka legyen valami hűsítő, mondjuk jégkorong. Jó, valószínűleg nem így néz ki a döntéshozatal folyamata a Gold játékokat illetően, mindenesetre jól hangzik. Ahogy az is, hogy egész hónapban ingyenes az EA Sports NHL 19, a régóta futó sorozat legfrissebb epizódja.

NHL 19 Xbox One

A játék egyik legnagyobb újdonsága a karrier módban, illetve a helyszínekben keresendő. Külső, nyitott helyszíneken (például befagyott tavakon) kezdhetjük hokis karrierünket, és innen küzdhetjük fel magunkat a színpompás NHL bajnokság trófeájáig. Több, mint 200 legendás játékos, vadonatúj animációk, új ütközési rendszer, játékmeneti finomságok, offline és online módok tömkelege emeli a játék fényét, úgyhogy aki kedveli a jégkorongot, ennél jobb szórakozást ebben a hónapban nem talál.

Hosszú időt töltött az Xbox Game Preview programban, majd végül két éve jelent meg „teljes" játékként a Rivals of Aether, amit legegyszerűbben úgy lehetne leírni, mint egy pixeles indie Smash Bros. klón. Lehet rajta mosolyogni, de azt vegyük figyelembe, hogy a játékot egyetlen ember fejlesztette, sokféle karakterrel és dinamikusan változtatható pályákkal.

Rivals of Aether Xbox One

A játékban a négy fő elem (tűz, víz, föld és levegő) erejét kihasználó szereplők csapnak össze, akik nemcsak speciális mozgásokat tudnak így előhozni, de az egész aréna kompozícióját megváltoztathatják meccs közben. Az állati formába bújt hősök egyébként azért küzdenek, hogy megállítsanak egy sötét erőt, amely a világ elpusztítására tör. Nem túl eredeti, a játék viszont jó szórakozás lehet társaságban, ha el tudjuk nézni a 8-bites színvonalú látványt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Games With Gold játékok júliusban

  Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

Előzmények

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.

 • Games With Gold játékok márciusban

  A Microsoft továbbra is négy ingyenes címet ad az Xbox Live Gold előfizetők számára, a márciusi felhozatalba pedig három generáció játékai is bekerültek. Nézzük, melyek ezek.