Hirdetés

Games With Gold játékok júliusban

Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

Hirdetés

Inside és Big Crown: Showdown

Hosszú időn keresztül készült, végül 2016-ban örülhettünk neki először – a Limbo készítőinek új játéka, az Inside pedig be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a generáció egyik leghangulatosabb indie címe lett. A játékot ebben a hónapban minden Gold előfizető kipróbálhatja, és szerintem érdemes is, mert a júliusi felhozatal legjobb darabja.

Inside Xbox One

Elődjéhez hasonlóan a Playdead ezen alkotása is egy 2.5D-s platformer, fizika alapú logikai feladványokkal és olyan befejezéssel, amit sokan a mai napig emlegetnek. Egy nagyon sötét, disztopikus társadalomban járunk, ahonnan főhősünk megpróbál elszökni. Őrök és biztonsági rendszerek vadásznak rá, a monokróm, szinte fekete-fehér látványvilág ellenére pedig az egyik legművészibb és legszebb játék a műfajban. Tényleg csak ajánlani lehet, emlékezetes kaland.

Talán kevésbé emlékezetes, viszont jóval frissebb megjelenés a Hyper Luminal Games multiplayer akciójátéka, a Big Crown: Showdown, amely tavaly decemberben jelent meg, és leginkább egy négyszereplős platformer őrületként lehetne leírni. Tipikusan az a fajta játék, amely barátságokat képes tönkretenni, úgyhogy az unalmas nyári időszakban talán épp ideális választás lehet társaságok számára.

Big Crown: Showdown Xbox One

A játék célja, hogy 15, teljesen eltérő pályán végigszaladjon a csapat, egymást lökdösve és akadályozva, a legnagyobb kincsek reményében. Rajzfilmszerű középkori lovagjaink gyilkos csapdák kereszttüzében kénytelenek versenyezni egymással. A kamera folyamatosan halad a pályán, tartani kell a tempót, aki lemarad, halál fia. Támogatja a helyi és az online játékot is, szóló játékosoknak viszont nem ajánlott. Ingyen, házibulikban jó szolgálatot tehet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.