Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz barnam_ #1150 üzenetére
nekem is főként szinkronra kell majd, gmail, időjárás, alkalmankénti netezés / fb / chat, illetve alkalmankénti maps, ha valamit nem találok. 500MB jó lenne, de a ha 2k nekem picit sok, havi 1k / 100MB (GoNet M) lenne az ideális. mivel lassítás után EDGE tempóra esik vissza, így nem olyan vészes, még elviselhető.
-
-
törölt tag
válasz barnam_ #1153 üzenetére
hát, szinte csak akkor, mikor a vonaton ülök suli/munka bejárás/hazajárás, akkor néha rákukkantani FB-re, PH-ra, esetleg, ha valami eszembejutott azt megnézni. itthon van WiFi, meló/suli közben meg elfoglalt vagyok esetleg ott is van WiFi. vagy útközben ha nem találok el valahova, akkor Maps és ki is fújt. egyébként szinkron, gmail, naptár, kontaktok, illetve vagy Fancy Widgetes időjárás, vagy GenieWidgetes.
nekem havi 3k lenne a telefon + net együtt akkor. mert most T-Mobile Eco csomagom van (1800 Ft havidíj ami lebeszélhető + ~200 Ft hívószámküldés / kijelzés), a GoNet M az 1000Ft és 100MB, túlforgalmazás nincs, ellenben lassítanak kb. EDGE tempóra. Opera Mobile-lal jó az.
-
umek7
őstag
válasz #19617792 #1154 üzenetére
Ezen igények szerint a 100MB elegendő kell hogy legyen (bár relatív). Nálam is az ketyeg, szintén csak ilyen alkalmakkor használom. Néha sikerült már túllépni a 100MB-ot, köszönhetően annak hogy hugom YouTube-ozott, stb, de még utána is bőven használható volt olvasgatásra, fb-re, ph-ra, ergo szerintem nincs szükséged az 500MB-ra.
-
M0RGI
őstag
válasz atillaahun #1159 üzenetére
Az a baj, hogy céges a teló és csak a telefonok ügyintézésével megbízott személy zaklathatná őket.
Ő azt mondta, hogy mindig szoktak szólni neki a T-től. -
zszabika
aktív tag
Az enyém 38 napja bent van a szervizbe.Amikor hívtam őket hétfőn akkor azt mondták hogy már a héten visszakapom és még most sincs nálam.Tegnap felhívtam újra,elkérte a számom hogy utánanéz és visszahív.Azóta is várom a hívást.Ennyit a Telenorról.Ez már több mint pofátlanság.
#1164 vzaza: Tudom hogy T-nél vagy,csak megemlítettem hogy tisztában legyen vele az is aki esetleg Telenor előfizető.
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
phantom88
tag
Mivel nekem csak a töltő, ment tönkre, USB-ről tölt, így ha T-pontban azt mondják, hogy elvennék az egész készüléket, akkor én nem akarom odaadni. Viszont a T-nél már nem kapható blade töltő. Bármely más töltő jó hozzá?
Egy dologra szerintem elég, ha figyelek, hogy az Output: 700mA felett ne legyen?
Köszi a segítséget!
(#1164) vzaza: Ok, köszi!
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
domerator
veterán
válasz phantom88 #1163 üzenetére
(ezt is bele kellene már írni az első oldalba!!!)
CSAK az a baj, ha kisebbet veszel, mert akkor nem tölti rendesen!!
Már elmondtam sokszor, hogy bármekkora lehet a teljesítménye a töltőnek, ha szabványos és JÓ usb (5V). Ha Paksról kérnél egy 5V-os USB kiépítést, akkor a többszáz megawattról is lehetne tölteni, úgyis csak annyi áramot venne fel, amennyi kell neki.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
joestone
addikt
-
joestone
addikt
36 nap után kaptam egy újat , ami nem ér egy lyukas garast sem.
Pénteken közel volt hozzá , hogy földhöz vágom.
A cserét is csak azután produkálták , hogy visszakértem a vételárat. Most a fogyvédelemnél van a dolog , mivel a gariidő nem indult újra holott cserélték a készüléket . -
barnam_
nagyúr
válasz #19617792 #1154 üzenetére
Én a helyedben inkább díjcsomagot váltanék, jobban megéri: Média Mánia XS
-
jano_77
nagyúr
Szerdáig tényleg nem várható az új CM7 rom?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
warezxts
senior tag
Sziasztok!
Valaki mondja már meg hogy hogy tudom a KANG féle romot "full" romként használni.
A memóriakártyámból le van vágva egy darab ext3-nak, de úgy néz ki magától nem veszi használatba... -
Crob
tag
na faja, pont most akartam panaszkodni, hogy 2 hete ülnek a recsegős Blade-emen a vodánál de úgylátom többinél is ez a helyzet... viszont ez h ennyiért csere az fura...a legszebb az egészben hogy 2 hónapja cseréltem garanciában az optimusomat blade-re úgytűnik egykutya...
[ Szerkesztve ]
-
PeliScan
addikt
Sziasztok,
gyors válaszra lenne szükségem: szerintetek Kelzsoca tavaszi Hungarian Fingerprint T1 Full ROM-jában már van hangerő hangosítás, azaz audioboost?
Ha nincs, hogy tudnám felvarázsolni az audioboost okosságot?
Nagyon köszi előre is a gyors választ!
-
Ronam
addikt
válasz PeliScan #1192 üzenetére
Tegyél fel Poweramp-ot abban van Equalizer, egy kicsit megdobja a hangerőt ha jól beállítod.
(#1194) EarL 007: CM7-el használom meg egy Verbatim Sound Isolating fülessel. Semmi bajom vele , persze nem azt mondom, hogy úgy szól mint egy Creative MP3 lejátszó, de köztudott, hogy nem is a Blade erőssége a zenelejátszás...
[ Szerkesztve ]
-
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat! Fülessel nincs semmi gondom, agybadugóssal rendben van, egy külső aktív speakerre kötném ma este, és nagyon gyengusz volt. PowerAmp-ot megpróbálom, köszi!
Kelzsoca, nagyon köszi az említett Fingerprint ROM-ot, nem is cseréltem le azóta, szuper cucc javaslod valamire lecserélni így fél év elteltével? van, ami legalább ilyen stabil/gyors/fasza egyszerre?
-
PeliScan
addikt
Telepítettem a hivatalos PowerAmp oldalról letöltött 15 napos demot, indítanám, de erre:
"Sajnálom, az alkalmazás PowerAmp (folyamat com.maxmpz.audioplayer) váraltanul leállt"
Mitől lehet szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest