Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundrak
tag
-
t181
senior tag
Ezt megéri felrakni. A délután folyamán modacon találtam, rögtön fel is raktam.
Hát...le a kalappal. Az eddigi legstabilabb, leggyorsabb ICS.
Egyetlen egy probléma akadályozott meg a "mindennapos használat próbában."
Nem működik benne a PowerAMP. Se a stabil 1.4, se a béta 2.0. Ha ez működne, még most is ez volna fent.
Egyébként több bug(, hiányosság) is van, amikkel együtt tudtam volna élni:
- multitouch
- a sima böngésző, és a Dolphhin sem tölt be semmit, Opera minivel viszont a mobilnet és a wifi is szépen dolgozik
- kamera
Raktam fel Marketből ES filexplorert, Fruit Ninját, Operát, Dolphint, mind gond nélkül elindult, habár a fruit ninja nem kicsit laggolt.
Egy próbát mindenféleképpen megér, mert van aki ezekkel a "bajokkal" együtt tud élni.
220-as gyári partícióra raktam fel, de szerintem egy csupasz GAPPS-al 160-asra is felmegy.
(link hozzá: http://code.google.com/p/ics4blade/downloads/list)
Szerintem karácsonyra kapunk egy használható bétát, bár szerintem már ez is mérföldkő a többi alphához.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
GAbre
veterán
Üdv!Vki használ turbo sim karit a telóhoz,vagy tudjátok,,h működik-e a dolog?
Mert nekem ma jött,és meg se nyikkan 1 telóba se :SAvatar
-
Adamyno
tag
válasz tundrak #8001 üzenetére
A Routered irányítótáblájában már nincs benne a teló a reset miatt.
A telefon viszont valószínűleg úgy gondolja, hogy igen. Egyszerűen indítsd újra a telót. De mielőtt ezt teszed, töröld a megjegyzett régi jelszós hálózatot (még ha ugyanaz is a jelszó), utána teló reboot, hálozatkeresés, wifi jelszót megadod és örülsz- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
t181
senior tag
Igen, én is gondolkodtam rajta vagy 10percig, mert van egy pár tétel, amit tanulni kell(érettségi...), de viszonylag simán rábeszéltem magam.
Ilyenkor néha feleslegesnek tartom, hogy fent volt vagy 1 óráig, aztán rájövök, hogy megérte, mert jó saját szemmel megbizonyosodni, hogy nem hal ki a Blade, és a problémák kiküszöbölhetők, javíthatók. Mondjuk, ha záróvizsgára készülnék, valószínű, hogy eszembe se jutott volna feltenni.(#8009) Adamyno:
Hát komolyan átgondolva maga a ICS-érzés...szerintem. De, rengeteg apró újítás, ami egyszerűbbé, könnyebbé teszi az Android használatát. Nekem az új Beállítások is nagyon bejön, talán a legkirályabb újítás.
Nem tudom, melyik ok miatt tetszik jobban...
De szerintem még a sok újítással és a 4.0-tudattal is inkább egy stabil CM7-KANG rom a nyerő. Szerintem egy pár hét, és lesz "lazán" használható béta, és akkor már nem kérdés.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
livezte
csendes tag
helló nem tudja esetleg valaki hogy hogyan kell kikapcsolni a postafiókot zte bladen? mert csak 15 mp-ig csörög és utána átrak postafiókra
-
apeelme
addikt
-
Glatius
őstag
válasz User64476 #8017 üzenetére
Véleményem szerint te azt bizonygatod, hogy használhatatlan, és szoftveresen nem lehet jelentős javulást elérni.... ami egyszerűen nem igaz.
Az enyém a gyári fülessel is használható volt tömegközlekedésben is. Nem állítom, hogy mindenkinek jó kell legyen, de lehúzni sem szabad csak mert már két Penge is volt a kezed ügyében.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
sto1911
veterán
-
ouzohuto
senior tag
XiaomI RedmI Note|||
-
-
M0RGI
őstag
Mostanában nem töltődnek le az mms-eim. Régebben ment a dolog, azóta nem állítottam el semmit. Szolgáltatói rossz beállítás, vagy a handcent sms hibája lehet?
-
kelzsoca
félisten
válasz User64476 #8031 üzenetére
Egy alap mp3 lejátszó, tehát célhardver köröket ver bármelyik, akár zenére hegyezett telefonra is, aki nincs megelégedve ezzel a kínai hangzással, miért nem szerez be egy olcsóbb mp3 lejátszót csak zenére (pl: Sandisk Sansa) sokkal jobb zenei hangzás, ráadásul a telefon akksit sem meríti, 2-3x tovább bírja egy feltöltéssel stb..
-
GAbre
veterán
Helosztok volna 1 blade ami húzva volt,anno be is szart.
Most újra előkerült,és az aksijával volt úgy látszott,mert havernak kölcsönadtam,és nagyon nem bírta.
Vettem 1 új aksit,de sajna az se nagyon bírja 1x se ment fel 100%ra
Pedig 2-3 órákat töltöttem.
Kb 20 perc netezés után lemerült,miután lehúztam töltőről.
Létezik az,h tönkeb@sza maga a teló az aksikat?
Amúgy hpé tudom megnézni menübe mennyin megy a proci,vhol láttam,de az istennek se találomAvatar
-
barnam_
nagyúr
Tegnap kipróbáltam a Volume+-t: a hangerőt +8-ra, az EQ-t "good quality"-re állítottam. Poweramp-ban az EQ-t pedig Rock-ra. Nos, egy a fűtéstől baromi hangosan zörgő buszon agybadugós fülessel sem kellett a hangerőt maxra tekerni, 3/4-e bőven elég volt, de inkább kevesebb. És sehol nem torzított a plusz hangerő ellenére.
-
djadji
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hoyg a ZTEben hol találom az MMS beállításokat? Se én se az asszony nem tud küldeni MMSt, mindkettőnknek új Androidos a tekefonunk, valószínűleg nincs minden beállítás rendben (az övé egy Samsung Mini).
Jelen pillanatban semmilyen beállítási lehetőséget nem találok hozzá.
(eredeti 2.2 android)http://djadji.fw.hu
-
Glatius
őstag
Az MMS mint hungarikum nem élvez túl nagy támogatottságot én úgy tudom az Android csak mobilnettel képes küldeni-fogadni. Gyári 2.2-m még nem volt
First strike:
Wifi és hálózatok/
Mobilhálózatok/
Hozzáférési pontok nevei/
szolgáltatód MMS[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
Nem magyar találmány, de nálunk vezették be először... Természetesen el van terjedve, de a támogatása az e-mail képes gépek megjelenése óta nem létkérdés a szolgáltatóknak, de az ügyfeleik nagy része számára sem.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Glatius #8038 üzenetére
Akkor lehet ezért nem tudok fogadni mms-t? Eddig sem tudtam csatlakozni mobilnethez, de az mms-ek lejöttek. A cégem nemrég szigorított a mobilneten, akkor lehet ezt az opciót is letiltatta...
Wifivel nem lehet valahogy kikerülni, hogy mobilnet kelljen az mms fogadáshoz?"Megy mobilnet nélkül is. Arra való az mms apn."
Későn vettem észre a hsz-edet.
Kipróbálom![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest