Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz kasza blanka #7297 üzenetére
Sajna pont nem a legjobbal kezdted, azóta van vagy 20-30-40 jobb CM. (+ pl. a First Strike apeelme Úrtól)
¤ R'n'R ¤
-
apeelme
addikt
-
kasza blanka
aktív tag
jó, ezt engedte leszedni a sima ROM Manager, a többihöz a fizetős kellett volna.
nem voltam biztos magammban még, hogy én zongorázzak végig mindent CW recoveryben, első rom felrakásnak, tapasztalat szerzésnek jó volt ez így. nem mondtam, hogy ez lesz a végleges.
partícionálni is kéne, mert ha jól tudom a gyári 2.2 220mb system-et csinált.tlac: szerintem tegyél fel egy CW ROM managert, egy z4root-ot. z4rootban temp root, aztán ROM managerből előbb CW recovery flash, aztán download rom (7.1et le tudod szedni alapból, nightlykhoz PRO verzió kell)
aztán csak install rom, és mindent megcsinál magától: format, backup és ROM telepítés.előtte azért próbáld ki, hogy tényleg felrakta a CW recoveryt rendesen, és nem a gyári FTM jön be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Nemtudom mennyire lehet itt hirdetni, de cserélném a lassan 1 éves T-mobile-os ZTE Blade-emet Nokia C6-ra. A hátlapon 1 kb 1mm-es karcot leszámítva teljesen hibátlan.
-
kasza blanka
aktív tag
olvastam már töbektől, hogy hangszóró recsegés címszóval gariztattak. erre cserélik is?
nálam max hangerőn akármi szól, recseg, torzít. eggyel visszább véve ez eltűnik, de az meg már halk nekemez most típushiba, vagy alap a gariztatáshoz?
-
tlac
nagyúr
válasz kasza blanka #7307 üzenetére
kösz, de boldogulok a clockworkmod-dal is, nem bonyolult
nálam max hangerőn akármi szól, recseg, torzít. eggyel visszább véve ez eltűnik, de az meg már halk nekem
szerintem mind ilyen
-
TRob1
veterán
válasz kasza blanka #7307 üzenetére
Viszont ha partícionálsz (ami egyszerűbb lett volna rögtön a gyáriból), az felteszi rögtön a CW Recovery-t is, onnan meg már mehet bármelyik rom...
(#7313) Ashbringer :
Nincs otthon fényképeződ, hifi-d / TV-d ?[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
M0RGI
őstag
válasz kasza blanka #7310 üzenetére
T-nél nem javítanak, cserélték gariban.
De nekem kis hangerőn is recsegett. A tied nem biztos, hogy hibás, mert
szerintem full hangerőn elég sok cucc torzít. -
törölt tag
-
törölt tag
-
apeelme
addikt
A 256nightly-ban hibásan megjelent libsurfaceflinger.so fájl
forrásból újrafordítása a duplázott-triplázott kamerakép miatt.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz apeelme #7325 üzenetére
Tudtam ám hogy van ez (meg hogy hol), de azt nem, hogy az n257-re is feltehető.
(#7323) EarL 007:
Persze hogy együtt lehet, Penge előtt én is együtt éltem ilyesmikkel, de ezután tuti nem bírnék (főleg a rezisztívvel)... én inkább az említett "hibákkal" tudok együtt élni, hisz szinte soha nem hallgatok zenét telefonról (egyébként meg nincs is bajom vele), soha nem nézek rajta filmet és soha nem kamerázok vele, és sztem még fényképet se csináltam vele 5nél többet az elmúlt 11 hónapban.
Viszont párszáz fotót készítettem már az idén is (persze nem telefonnal), és jónéhány perc videót is készítettem (szintén nem telefonnal), és max 2-3 naponta tuti megnézek 1 filmet is (persze nem telefonon) jah, és napi szinten hallgatok zenét is (gondolom mondanom sem kell, hogy természetesen nem telefonon)ui: És minden nap beszélek vkikkel (természetesen személyesen vagy telefonon)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
RaZroX
addikt
Üdv! Vennék most egy új ZTE Blade-et, mint már korábban is említettem. A kérdésem az lenne, hogy ha kártyafüggetlenül veszem, akkor hogyan tudom feltenni rá a hivatalos Magyar 2.2-t ? Ugyanis a készülék Német nyelvű lenne, én meg olyat nem beszélni Hosszú távon persze majd a 2.3 érdekel CM Moddal
This is the way
-
törölt tag
a zenéért kár a Bladeben, mert kipróbáltam én a Libra fw-t is, több lejátszóval is, fejessel, in-earrel is, de még mindig gyenge sajnos. a hangminőség nem feltétlen rossz, bár van egy alapzaj (meg nagy hangerőn hajlamos betorzulni a mély EQ nélkül is), a hangerő az, ami kevéske. a kamera olyan, amilyen, fotót tán néhányat lőttem vele, de főként QR-kódokhoz használom. filmet néztem rajta, egész jó, bár konvertálnom kellett a videót...
-
-
Adamyno
tag
Csak halkan megjegyezném, hogy egy digitális kép elkészítéséhez nagyon sokminden szükséges. Nem elég egy "huszonnyóc" megapixeles ccd. Leginkább az objektív mérete, illetve anyaga, minősége/tisztasága számít. Egyszerű fizika. Aki bármennyit is konyít a fotózáshoz, röhög az ilyen "hány megapixel" embereken. A 3. nagyon fontos dolog a szoftver, amiről egyáltalán nem hinném, hogy egy symbianos telefonon legyen értelmes. Én soha nem fényképezek 1600x1200-as képméretnél magyobban, mert egyszerűen egy ilyen jardverrel nincsen semmi értelme. A Nokia ráadásul hazudozik 12 megás kameráról is telefonban, de ezt most nem kommentálnám, mert telóról írok. Lényeg az, hogy egy ócska trükk a hülyék kedvéért...
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
tlac
nagyúr
az android tudja szinkronizálni az appokat?
ha igen, hogy tudom rávenni?
(be volt kapcsolva minden sync az előző romon) -
kasza blanka
aktív tag
a gyári 2.2 alól csináltam, csak akkor már fent volt a CW recovery, és onnan csináltam.
tényleg. backupból vhogy vissza lehet hozni pár képet? vagy az sd-n volt,és elveszett? el is felejtettem azokat, mikor rányomtam a partícionálásra.
nem olyan nagyon fontosak, vagy jó minőségűek, de jó lenne, ha meglennének.amúgy 512-es extet csináltam, 4 gigás sd-n. az úgy oké, nem?
ha telót akarom partícionálni, milyen kiosztást javasoltok? most ugye a gyári gen2-es kiosztás van, a jól tudom 220mb sys. van vmi program, amivel meg lehet nézni, hogy milyen éppen?
-
TRob1
veterán
válasz kasza blanka #7339 üzenetére
Én pont a telefon partícionálásáról beszéltem, és nem az sd-ről (amin egyébként felesleges volt ext-et csinálni )
¤ R'n'R ¤
-
Razor_alpha
tag
Rosszul emlékszem, vagy volt ingyenes változata az SPB Shell-nek (legálisan)?
-
apeelme
addikt
válasz kasza blanka #7341 üzenetére
azért volt felesleges mert az alap CM-ek nem kezelik az ext-et, egyébként 512MB szvsz sok, nehezen fogod megtölteni csak ha "extreme power user" vagy...nálam 300MB az ext partíció telepítve van ~40db app, és a rendelkezésre álló szabad területem (ext-en) 163MB.
Azt azért jó ha tudod hogy az EXT használata ellenére is fog majd fogyni a belső memória, persze nem olyan látványosan mint EXT nélkül.
Ha tényleg használni akarod, akkor tedd fel reco-ból First Strike-ot.[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
én nem szoktam ajánlani hogy használja bárki is ezt az opciót, nagyon nagy galibákat tud okozni főleg ha egymástól különböző rendszeren állítja vissza (kérdezés nélkül). a google backup "sokmindent" lement - ez a baj - nem csak az appokat...
ha biztosra akarsz menni inkább vmi segéd appot használj és csak az APK-kat mentsd...bekapcsolt sync-nél (Beállítások - Adatvédelem - Adatok biztonsági mentése) automatikus minden, a mentés és a visszaállítás is...
(#7342) Razor_alpha: igen, rosszul emlékszel...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Előkerültem a ködből, mint az a bizonyos szürke szamár.
Tegnap óta vmi furát művel a telefonom!
Este feltöltöttem 100%-ra, kikapcs OFF állapotba.
Reggel felkeltem, bejöttem melóba és mikor rápillantottam a telefonra megrökönyödve láttam, hogy 32%-on áll az akksi. Rebbot és már csak 20%?!?
Megnéztem az akksi használatot és a Fancy widgets 90%-on állt a GPS állandó bekapcsolt állapota mellett. Mitől lehet ez?!?
Eddig is a Fancy-t használtam és a GPS beállításokon sem variáltam semmit!?Járt már így vki?
Segítséget, tanácsot előre is köszönöm
Janó"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Lenry
félisten
hmmm
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jano_77
nagyúr
Megpróbálom, köszi.
Más:
Go Launcher Ex-et használom. Frissítettem, illetve próbáltam frissíteni a magyar nyelvi csomagot is hozzá - mert jelezte, hogy elérhető frissítés -, de nem akarta frissíteni. Gondoltam letörlöm a fent lévőt, hátha azért nem engedi. Sajnos nem nyert, mert most sem akarja, azt jelzi a Market, hogy Nincs találat.
Viszont így ami korábban fent volt már az sincs meg.Tud vki vmi okosat mondani? Esetleg egy linket, amin elérhető a legfrissebb Go Launcher magyar nyelvi csomag?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest