Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Azt a recoveryt szedtem le amit te linkeltél feljebb, annak hogy tudom megnézni az md5 kódját? Vagyis amit letöltöttem az megvan látom, de a neten lévővel hogy tudom összehasonlítani?
Letöltöttem újra és egyforma.
szerk: Feltettem megint, kiírta, hogy sikeres aztán Reboot system recovery és zöld androidot látom és nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Norbi14 #6651 üzenetére
Itt vannak
De akkor valszeg jó lesz, ha újra letöltve is ugyanaz.¤ R'n'R ¤
-
Glatius
őstag
-
TRob1
veterán
válasz Norbi14 #6655 üzenetére
Hihetetlen. Pedig nem 1 ember tette fel már innen...
Akkor vagy próbálsz egy pl. 4.0.1.0-t, vagy próba 3asból a cm7. Eldöntöd mi a szimpibb.(#6656) Glatius:
Ez az. Ezeket olvastam.(#6657) Zsolt_72:
+1 a cpu húzogatás ellen.(#6650) krystman:
Egyébként igen, a custom 2.3-as Romok gyorsabbak alapból, mint a gyári 2.1, 2.2[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
krystman
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget! Lehet, hogy már holnap én is ebbe a táborba tartozom majd!
-
Norbi14
senior tag
Nem történik még mindig semmi, csak zöld android.
Ezt a recoveryt meg feltehetem: recovery-clockwork-4.0.1.5-blade-gen2-update_signed.zip ?
Miben más attól amit próbáltam feltenni?Még1szer csináltam wipe-okat, most elindult.Végre
[ Szerkesztve ]
-
Razor_alpha
tag
válasz szezso15 #6668 üzenetére
Nekem a smartass is elég kellemesen teljesít, bár néha jókedvében visszaáll interactivera, lehet felületesen módosítottam a defaultot
Az ondemandnál nálam speciel amíg nem bolygatom addig játszik szépen zenét kikapcsolt képpel, de ha felébresztem akkor úgy 0.5-1 percet köhög, nem lapozza az oldalakat, és a zene is szakadozik. -
szezso15
addikt
válasz Razor_alpha #6671 üzenetére
És robit1973:
Igen, megeshet a többivel nem próbálkoztam, csak egy példa volt, hogy valóban megoldható, hogy ne akadozzon...*Hajrá Loki!* i15+
-
premete
veterán
Tudja valaki esetleg hogyan lehet eltávolítani a splash android robot utáni "ZTE" feliratot a kínai ákombákommal? Gyári 2.2-es rootolt romról van szó, android sdk/fastboot van, bootanimáció kicserélve saját készítésűre, csak ez az egy dolog zavaró (és ronda).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
TRob1
veterán
válasz Norbi14 #6664 üzenetére
Ááá, bocs!! Én vagyok a hibás!!!
Persze hogy az kell, rossz link ment!!! VazzePedig pont azt akartam kérdezni hogy eddig nem azzal próbálkoztál? De előbb ránéztem, biztos jót linkeltem-e. Még1szer bocs.
(#6674) vargalex:
Véletlen rosszat linkeltem. Hirtelen ment, és blade2-re kattoltam, nem blade gen2-re így utólag visszanézve.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
premete
veterán
-
krystman
őstag
Ha netalán túl van húzva a proci, akkor egyszerűen megfagy a telefon, és újraindítás után visszaáll az eredeti állapotba, vagy hogy működik ez? Meg milyen progival lehet ezt tesztelni, hogy mennyit bír?
-
joestone
addikt
válasz krystman #6683 üzenetére
Ha túl van húzva két dolog történhet :
1 lefagy azonnal ilyenkor nagyon túl van húzva
2 bizonytalan működés , újraindulgatás ilyenkor kicsivel magasabb az órajel mint amit a proci elvisel.
Setcpu programmal lehet próbálgatni , illetve a CM beállítások között . Egy a fontosd , hogy a set on boot ne legyen bepipálva . Ha nincs bepipálva akkor akku ki-be után visszaáll az alapfrekvenciára.@premete: a boot.img ből kell törölni.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz kelzsoca #6687 üzenetére
Van esetleg egyszerűbb módszer, mint a boot.img szétszedése és újra elkészítése? Olyanra gondolok, hogy a rendszerből kitörölni, illetve felülírni egy más tartalmú fájllal. Ilyenem van a rendszerben történő "garázdálkodáshoz": [Rom Toolbox magyarul]
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
agabe
addikt
válasz joestone #6667 üzenetére
A korlatozott gari axt jelenti, hogy akkor mar csak a keszulekre lesz jotallas, a tartozekokra nem, azaz tolto, fules...talan memkari, de pl az akksit nem tudom hova soroljak.
A lenyeg, ha a telon belul hibasodik meg valami alkatresz, akkor azt javitaniuk (vagy a telot cserelniuk) kell. -
Fóti
csendes tag
Sziasztok!
Kirootoltam a telefonom superoneclickel és ha leveszem a töltőről kikapcsol... mit csináljak az előző telómnak is ez volt a baja és tegnapelőtt cserélték ki..:S
-
xSide
őstag
Nálam egyszer volt ilyen, nem indult a recovery frissités után.
Bamba voltam és nem figyeltem, hogy a fájlnév szerint blade2 ment fel nem pedig a sima...
Memkari ki, fényképezőbe be mert kártyaolvasó nyista, tpt image fel és a már jó recovery frissítés!
Soha nem használtam még pc-t mókolásra
Mindent telóra szedtem le és innen ügyködtem gond nélkül...Jahh és nálam még soha nem akadt a zene 122-őn, pedig még crossfade is használatban van a PowerAmp-al...
[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
Én is azzal rootoltam és semmi baja nem lett tőle.Ilyen hibáról még nem is hallottam.Root előtt tökéletes volt?
(#6701) Fóti : User error talán?
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kompakt vízhűtés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest