Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a Blade-met.
Kérdésem, hogy mit nézzek meg benne (verioszám) és mit állítsak át a saját érdekemben ?
Belsö memó stb érdekel föleg. Elsö Android telóm pedig már közelitek a 30-hoz
Köszi elöre is
F -
Psychonaut
veterán
1, olvasd el a kezelesi utmutatojat
2, olvasd el az elso hozzaszolast
3, nezz szet a telefonod beallitasaiban
4, gyere vissza.Hidd el, mindenkinek jobb lesz - sok hasznos informacioval leszel gazdagabb, es ilyen kerdeseket sem fogsz feltenni.
UI: egy tipp: ha nincs mobilnet-elofizetesed, akkor a Beallitasok-->WiFi es halozatok-->Mobilhalozatok menuben vedd ki a pipat mindenhonnan. Mas "eletmento" tanacs nincs.
-
zszabika
aktív tag
Én 28 vagyok ha valakit érdekel. (Szervizben a Plédem,ezért csak ennyit tudok hozzáfűzni perpillanat.)
Ja és ez a második Androidos telcsim.Az előzőt szétvertem,mert mozgott a gombja és bevilágított.
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
FR33
aktív tag
kicsit furán fogalmaztam ))
-
TRob1
veterán
-
atsosra
csendes tag
Azé majd szóljatok ha a 40-eseknek is el kell adni a telót ,nehogy itt öregedjek meg.
Inkább olvas.
-
spuros
őstag
Nekem Kelzsoca avatar még a régi Kázméros..
-
apeelme
addikt
töröld a böngésződ gyorsítótárát!
más:
egyébként irány vásárolni: karácsonyi akció a Marketen: 10 napig napi 10 app 10 centértegy telóra nem alkalmas app-ot meglehet venni, pl webes felületen?
válasz: nem[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz Psychonaut #6473 üzenetére
Telón Marketben neked melyik árat mutatja? Nálam a teljes ára látszik...
-
TRob1
veterán
Nálam 23 Ft.
Csak 1 a problémám, még nem vásároltam Marketből. Kicsit mesélhetnétek, hogy is működik... az ok hogy telefonon megadom a kártya adatait, de pl. ez nem érint semmilyen szempontból negatívan ha mondjuk elhagyom/ellopják a telefonom? Van mód a kártyaadatok törlésére full törlés nélkül? Meg ilyesmik...
¤ R'n'R ¤
-
apeelme
addikt
egyszerűen - most már - google wallet-ben menedzselheted a kártyáidat...
akkor ma költöttem 44Ft... várom a holnapot...
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Lecseréltem a Bladet egy Xperia PLAYre. Elég jó kis ketyere
-
Psychonaut
veterán
Szerintem mivel az accountoddal osszekoti, ezert lehet, hogy alkalmat adhat visszaelesre, a kovetkezo modon (csak tipp, nem biztos): ellopjak a telefonod, be vagy jelentkezve Google accountoddal-->feltorik a jelszot, gepen bejelentkeznek az accounttal-->volia, mar vasarolhatnak is a kartyaddal. Persze teloval azonnal garazdalkodhatnak Marketen is.
En csak a karacsonyi idoszakig hagyom az adataimat a Google-nel, utana torlom a bankkartyaadataimat az oldalukrol, pont emiatt.
-
kelzsoca
félisten
válasz Psychonaut #6479 üzenetére
Bizony, ha be van jelentkezve a gmail fiókkal, amihez már társítva vannak a kártyaadatok, minden gond nélkül lehet vásárolgatni a telefonon a Marketen.
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Mi lenne a legegyszerűbb módja a partíciók átméretezésének úgy, h. a rendszerem megmaradjon?
-
törölt tag
válasz cowboy_bebop #6489 üzenetére
milyen firmware és ROM? mert amúgy backup, partíciónálás és restore, nagy vonalakban.
-
ux1
addikt
válasz cowboy_bebop #6489 üzenetére
Bonyolult módja se nagyon van Kérdés mi van fenn most, mekkora helyet foglal a system és a data. Ha ráfér EarL 007 megoldása nyerő lehet...
(#6445) apeelme
A 44. Mikulást láttam elrepülni éjjel az ablak előtt
@kelzsoca
Neked miért nincs mikulás-sipkád?
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
-
kezdő
senior tag
válasz Psychonaut #6495 üzenetére
Csak azt nem értem, ha akkor sikerült pénzt leszedniük, akkor a programok vásárlásánál miért nem?
Kiírja, hogy javítsam a kártya adataimat, de hát könyörgöm. Nem ez az első online fizetésem, na meg az, hogy levettek 1 dollárt az is azt bizonyítja, hogy jók az adatok.
Eskü nem értem.Mondjuk ez ma már a 2. szívás a legális appokkal.
Ma regisztráltam az Amazon androidos marketre is, ott meg azzal szívatott a napi ingyenes programnál, hogy az én régiómban nem elérhető.Ezek után nekem senki ne szóljon egy rossz szót se a warezolásomra.
-
TRob1
veterán
válasz Psychonaut #6497 üzenetére
Bizony. Amazonon én most épp a kaliforniai Sonara-ból vagyok, de már voltam Texasi, New York-i meg mittomén...
(#6496) kezdő:
Azóta próbáltad újra a Marketet? Mert nálam pl. vmi szervergondok voltak, x ideig én se tudtam vásárolni. (Nekem egyébként a bank csak vmi 1Ft-ot ír levonásra, és nem 1 dollárt. Meg 3x22Ft-ot)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest