Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz cascada #1602 üzenetére
Vagy esetleg TaskXP for MultiTasking (stefitől akár magyarul is)
¤ R'n'R ¤
-
zszabika
aktív tag
Jóreggelt userek!Tegnap sajnos nagyot hibáztam így még mindig nincs rom a telon.Ott tartok hogy a TPT partícionálás megvolt,most a Fastboot-al küzdök.Azt vettem észre hogy a telon a vissza gomb+hangerő fel+bekapcs kombóra sikeresen megáll a zöld droidnál de csak addig amíg el nem engedem a gombokat.Na most lehetséges hogy így fel tudok tenni egy recoveryt fastboot-al ha közben nyomva tartom a gombokat?Ja és ha kiadom a flash recovery parancsot akkor pl. átnevezem a recovery-t amit letöltöttem "recovery.img"-re akkor a parancs végére így írjam be?Tehát hogy is néz ki ez a parancs pontosan?
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
barnam_
nagyúr
válasz zszabika #1604 üzenetére
Üdv,
Minden parancsnak van egy szintaktikája: [link]Tehát tökmindegy mit írsz a végére, csak egyezzen meg a fájl nevével.
fastboot-windows flash <partíció> [ <fájlnév> ]
Vagyis a partíció a te esetedben recovery, a fájlnév meg amit megadsz.
Mi nem sikerült a TPT-ben, ill. miért kell utána fastboot-al szenvedni? -
M0RGI
őstag
Jó reggelt!
Mi a fő különbség a Cyanogenmod Nightly és a belőle főzött romok között?
Pro és kontra, előnyök hátrányok? -
zszabika
aktív tag
válasz barnam_ #1605 üzenetére
adb reboot bootloader parancsra azt írja device offline.Sehogysem tudom bootloader módba rakni.Usb handset driver van fent.Lehet hogy nem ez kellene neki?
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
zszabika
aktív tag
válasz barnam_ #1605 üzenetére
Azért szenvedek mert én hülye letöröltem az új recovery-t a memoriakártyáról és romot sem raktam rá.Ebből a recoveryből meg nem tudom az usb-t mountolni.
-
M0RGI
őstag
válasz #40993792 #1608 üzenetére
Köszi, de nyilván ezeket olvastam én is!
Ennél konkrátabb dolgokra gondoltam és nem olyanra ami valakinek épp nem tetszik és azért írja át/bele (pl. data/app, menü átszerkesztés, nyelvi javítások, frissítések, másik launcher). Ezek nem érdekelnek.
Ami konkrétabb itt, az pl. a music.apk. De mitől volt hibás?
Egyéb módosítások/javítások/optimalizálások. Mik azok?
Mit lehet javítani egy olyanon, amire naponta adnak ki 50 javítást?Miben lesz más, miben javul a főzött rom a legfelül írott nem lényeges dolgokon kívül? Konkrétan! Gyorsabb? Nem fagy? (a nightly igen??)
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz zszabika #1607 üzenetére
Add ki az adb devices parancsot!
pl.
c:\ANDROiD\QTAdb>adb devices
List of devices attached
P729_GENERIC deviceVmi ilyet kell látnod, ha nem látod akkor nincs fent jól a driver. Esetleg próbáld másik usb porton. USBDeview használatával takarítsd ki a sok szemetet az usb portokról...
Ha az "adb devices" parancs válaszol, akkor már menni fog az "adb reboot bootloader"
Ja és nem árt ha a mostani rom-ban be van kapcsolva az usb debug...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Indiant
addikt
Csak megerősítést szeretnék kérni, hogy csináltam valamit.
A TPT-s fw frissítést akartam csinálni. Így utólag nézem, hogy nincs említve szolgáltató.
"Ez után a készülék automatikusan újraindul, majd megkezdi a frissítési folyamatot, egy kis csík szalad végig, a vége felé láthatóan elgondolkozik, ez lehet 80 vagy 98-99%-nál is, ez esetben nem kell megijedni, végig kell menjen, majd a sikeres frissítés végét egy ZTE logó zárja." - nekem csík nem volt, %-meg főleg nem. Függőlegesen volt 2-3 szor egy szívverés animáció és utána bejött a rom , nem volt Logó.???
Vodásat akartam, 136_2_302-t.[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
1. Egyéb módosítások/javítások/optimalizálások. Mik azok?
2. Mit lehet javítani egy olyanon, amire naponta adnak ki 50 javítást?
3. Miben lesz más, miben javul a főzött rom a legfelül írott nem lényeges dolgokon kívül?1. Pl. a magyar nyelvi fájlok, a javított APN, az eu GPS beállítások
2. Lásd. pl a 1/fordítás
3. Mivel nem kell neked vagy 30-40 dolgot állítani. Gapps stb. integráció, ja és nem kell naponta 20x arra válaszolni mié lassú az ADW-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
zszabika
aktív tag
De nincs is fent semmiféle rom,mert TPT partícionálás történt.Akkor így semmi esély nincs csak ha valahogy rakok egy romot az sd-re?Sajnos nincs se fényképezőm se másik telo amivel rárakhatnám.
adb devices parancsra azt írja ZTE phone offline.
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz #40993792 #1615 üzenetére
Csak azért nem értem, mert marhára nem az történik a folyamat alatt mint ami oda van írva.
Ha jól értelmeztem, romnak nem is kéne rajta lenni és voda függőnek kéne lennie. - A rom rajta maradt és a Telenor sim is vígan muzsikál.Honnan derül ki ,hogy vodás-e a fw-em??
[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
A Fastboot felrakja a 3-as recoveryt de az újat nem akarja.Azt írja hogy cannot load.Ezt hogy oldjam meg?
Szerk:Mostmár se recovery se semmi.Csak áll a droidnál ha bekapcsolom.Valaki segítsen legyenszíves.megőrülök.
[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
Valahogy most nem tudok nevetni. Még utoljára azért megkérdezem.Tehát adott egy készülék,se rom nincs rajta,se recovery menü,csak a zöld droidnál áll.A TPT partícionálást megcsináltam még tegnap este.A kérdés hogyan éleszthetem fel?Ha csatlakoztatom usb-n azt írja hogy ismeretlen eszköz,pedig a driver fent van.Segítsetek már kérlek benneteket!
-
gps76
őstag
Arra még most se tudtok kézenfogható választ,hogy szinte bármelyik rom felrakása után pár nappal nagyon belassul a teló mitől lehet.Játék nincs rajta,se nagyobb program,se taszkkezelő,vagy bármi ami futna állandóan,karácsonyfa widget,stb.
Pl.:egy pár száz KB-os progi majd fél percig települ,opera mini úgy akad használhatatlan.
Estére ki van kapcsolva,nem folyamatosan megy.
Valakinek ötlete? -
TRob1
veterán
Szvsz a telefon is hozzá hülyül.
(#1627) Aggregátor:
Nem is igaz. Mert az én telefonom megmondja kapásból hogy mennyi 3728*1349/3, nekem meg kis idő míg fejbe kiszámolom.
És sötétben világítani is tud, én meg egyelőre nem.
És a nappaliban még mindig nem állítottam vissza az órát, ő meg rögtön megtette mikor kellett.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
zszabika
aktív tag
válasz barnam_ #1628 üzenetére
Ott azt írja hogy ismeretlen eszköz.Amikor rádugom a telot bekapcsolva,tehát a zöld droidos képernyővel akkor ezt írja.Gondolom akkor exét is hiába engednék rá.
Szerk: frissíteném a drivert de azt írja hogy nem talált a mappába megfelelőt.Pedig ott van.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dover
tag
Helló
Most akkor melyik jobb ?
a Librásítás vagy ha hagyom a bladet, cm7 rommal?Melyik romm a legjobb?
mert van vmi moldova meg....stb ?Zsolt_72
Aku idő jó legyen, gyors és a wifi erős legyen, camera jó legyen!!![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
A minap igértem egy videót a flash működéséről, íme:
Flash alapú videók, tv adások megtekintése a készüléken valós helyzetben wifi-n keresztül, Maxthon böngészőben...
A böngészőt még nem használtam korábban, így a videóban látható "ügyetlenkedés" teljes képernyőre váltás közben saját "user error"-om valamint a megavideo-s online filmnézésnél az előbukkanó reklámablak nem betöltődése az adfree blokkolónak köszönhető, de egy visszával már a film nézhető
Ki az aki a készüléken néz filmet kérdés felmerülhet sokatokban, épp ezért a videóm csak bemutató jelleggel készült a flash tartalom működőképességről!!ui.: flash játékok is mennek rajta, a SmartSWF ingyenes marketről letölthető alkalmazással...
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv az Uraknak!
Kérdésem: Nem tudom a 'gyári' billentyűzetet az új telepítettre állítani. Go Keyboard, AnySoftKeyboard, SlideIT alkalmazásokat próbáltam ki. EXT2 - 256MBra telepítette alapból, amelyeket én az App 2 SD Free alkalmazással áthelyeztem a telefonra.
A GO leáll, a másik kettő pedig nem aktíválódik,hanem a 'gyári' billentyű jön elő pl. smsm íráskor. Mit tegyek? ROM: szezso15 munkája - egyébként nagy megelégedéssel.https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Librásítással én egyelőre várok, mert sajnos úgy CM-romot nem tudsz majd feltenni. Én a helyedben a TPT-s megoldással partícionálnám a telefont (így felkerül egy vodás firm, ami gyorsabb, mint a T-s), utána meg mehet fel egy CM N241 rom.
Billentyűzet: eddig keresgéltem, hogy melyik számomra a legkényelmesebb, de ugyanakkor lehetőleg gyors billentyűzet, azt hiszem megtaláltam. A neve: SwiftKey X 2.1.
#1640 gps1640: nem vagyok valami pro, úgyhogy passzolom... TPT-vel partícionáltál már?
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Próbáltam már törölni mindent amit lehet,memóriakártya nélkül is - mert előfordult már olvastam róla -,többféle rommal is ezt csinálja.Pár napig szalad rajta minden,de utána borzalmas.Meg hát kétnaponta töröljem a cache-eket?
Amikor tegnap az egyik blédet visszaállítottam gen2-re,a gyári telenoros 2.2.2 frissítéssel csináltam,és alig volt lassabb a mostani rom-oknál.(Érdekes?!).
A partició kiosztás az egyiknél a telenoros frissytésnek köszönhetően a gyári,a másik a voda 37 MB cache-s,és mindkettőnél hasonló a helyzet.Lehet user error lesz a vége,de eddig nincs ötletem hol a bibi? -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz #40993792 #1641 üzenetére
Helló,
Ó hogyne. Beállítások / Nyelv és billentyűzet beállításai / AnySoftKeyboard - pipa.
Esetleg van oly megoldás hogy alapból a CSAK telóra telepítést kiválasztani? A widgeteknél ez néha megoldás - az áttelepítés... Ezt gondolom problémának.. köszhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
zszabika
aktív tag
1631-re valaki? Épp most akarom földhöz csapni a telot.Se FTM se CWR se rom nincs fent,se Fastboot nem működik.FÉLTÉGLA?
Zöld droid van és próbáltam a download módot.Esetleg azzal lehet kezdeni valamit?Egyáltalán hány darab drivert kell felrakni?Már felraktam többet is de nem megy.Ismeretlen eszközt ír.
Igen a villan,meg ki is rakja a PORT-oknál eszk.kezelőben.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz zszabika #1631 üzenetére
Tehát mégsem jók azok a driverek, amik fenn vannak. Ezért nem megy se az adb, se a fastboot. Takarítsd le a fenn lévőt, utána usbdeview-el kipucolhatod a benn ragadt usb drivereket. Ezt telepítsd fel, majd mikor rádugod a telefont, és kéri a drivert, add meg neki a telepítési mappát.
Ha a driverek rendben vannak, akkor
adb reboot bootloader
fastboot-windows flash recovery recovery.imgÉs lesz egy működő CWM-ed.
(#1636) xSide: a 10.2-es flash már nálam is működik, igaz én csak a youtube-ot próbáltam, de az eléggé akadt.
Mi az időjárás widget neve amit használsz?
-
Nerd
aktív tag
válasz zszabika #1644 üzenetére
Olvasd végig ezt és csináld végig:
How to Install Clockwork using Fastboot
Recoveryből újabbat és gen2-est rakj fel...
Szerk: Csúnyán megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz barnam_ #1646 üzenetére
Azon lepődtem meg, hogy a kiváncsiságból keresett online film is szépen megy rajta, mikor a kijelzőt állítottam akadt meg pár pillanatra, de utána szépen ment...
Időjárás widget:
- alul a köpönyeg, felül a Beautiful Widget >> Smaller Home widget része LauncherPro-val "nagyítva" a BW saját default nézetével, az alap készülék betűtipus pedig Arial...[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
válasz barnam_ #1646 üzenetére
De ha nem működik a hang fel+bekapcs kombó?Akkor hogy adjam ki ezt az adb reboot bootloader parancsot?Elötte dugjam rá a gépre a telot bekapcsolva és úgy?
ux1 : xp-m van mert eladtam sajnos a gamer pc-met.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest