Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
No elolvastam sokszor Felvetődött bennem pár kérdés
1. Mit kell lementenem?
- SMSek
- Telefonkönyv [ezeket direkt a googlefiókba irogattam be]2. jelenleg az alap microsd [2G] van benne, azt simán kicserélem az újra, amire felrakom a lépésekben leirt [z4root-ot, meg a OneClickRec-et, illetve pl a GodFather rom-ot] ?
3. majd ha ezek a sd-n vannak elkezdem az első lépéstől ? [ csak azért kérdezem, mert 3ik lépéstől javasoltad, visszont nekem még nincs CWR-em csak FTM-em ]
+kérdés (ezt csak kiváncsiság miatt kérdezem) A recovery az nem valami extra helyre kerül a telo belső memórájába ? [ like rom ]
[ Szerkesztve ]
By Luke SkyRopman :]
-
hr2
őstag
1. Ha majd fent lesz a recovery akkor csinálhatsz ha akarsz egy Backup-ot (biztonsági másolat a jelenlegi rendszerről)
2.Ezt a kérdést nem nagyon értem (lehet a 2napig tartó vedelésem miatt)
de letöltöd a ROM-ot és az SD gyökerébe másolod.3.Azt azért javasoltam, mert ha már fent van a recovery, akkor nem tudod majd felmásolni a ROM-ot, csak más módszerrel, és annak elkerülése végett, hogy egyszerűbb legyen, na azért javasoltam.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A recovery a recovery partícióra íródik fel, azt könnyen nem tudok lepiszkálni a készülékről.
Recovery felrakáshoz még root sem kell egyébként, fel tudod tenni azt fastboot-al is: link
Innentől érdekes számodra: Recovery csere: Gyári recovery cseréje/visszaállítása
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz kelzsoca #1705 üzenetére
az original_recovery.zip azaz eredeti FTM akar lenni ?
ja és persze neked is igazán köszönöm, hogy segíteszhr2: igazán köszönöm
A második kérdésem meg arra utalt, hogy most egyben szeretnék nagyobb memória kártyára átállni illetve romot feltenni, meg hát mindent [ a particionáláson kívül ], s hogy hogyan csináljam a memória kártya cserét.. [ bár most olyan sejtésem támadt, hogy feltolom a recovery-t először aztán csinálok egy nandroidot, majd utána kicserélem a kártyát, s megindulok az új tiszta rom felé ]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
arghhh, mikor épp szerkesztenék, mindig lejár a szerkesztési időm
A kérdésem az volna, hogy nem érdemes a fastboot mappában lévő recovery.img file-on egy md5-ös ellenőrzést lefuttatni ? illetve, ha igen akkor custom_recovery.zip-ben lévő -img-nek mi az md5-je ?By Luke SkyRopman :]
-
Eskimoka
tag
-
atillaahun
veterán
A TPT-s particionáló csomagokban ugye van recovery? Mert nem látok bele a .bin fájlba.Áh, vak vagyok nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
hihi, az első para , szóval kiadtam az első parancsot, szépen el is jutott a telefon a zöldDroidhoz [most is ott tart], s Új Hardware varázslót kaptam ( de sajnos nem tudta magától telepíteni )
A hungariandroidon olvastam a hozzászolásoknál, hogy az eszköz kezelőben minek kellene lennie, s nálam az volt oda írva, mit amit oda linkeltek. WinXP amúgy és a , hibakeresőmód bevolt kapcsolva a 2.2 rendszeren
Mit kell telepítenem a gépre ?
S mit tegyek ?[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz atillaahun #1718 üzenetére
Annyira nem kell a kereső, mert fél oldal hozzászólással előtt pont szó volt róla.
(#1721) Ropman: Azért érdekelne, hogy miért van az, hogy ez több embernél is előjön mostanában (nálam is) és mindenki csak user errort mond rá, holott nem biztos hogy az?
[ Szerkesztve ]
-
kebot
tag
Sziasztok!
Nem Blade kérdés, de ilyen telóm van .
Sikerült hotspotot létrehoznom vele a beszédre és netre előfizetett sim kártyámmal.
Emellett van egy web and walk stick-em, amihez tartozik ugye egy kizárólag net előfizetés.
Szerintetek működhet az, hogy berakom a web n walk-os sim kártyát a Blade-be és ezen keresztül wifi hotspotot csinálni?kebot
-
nLali
őstag
Valaki tud egy téglásított Blédet? Enyémnek kuka a felső hangszórója. Jól kitakarítottam. Volt benne sok vaspor. Sajnos jobb nem lett, hiába a takarítás. Ha valakinek van eladó, kérem jelezze. Egy hangszóró is elég, nem kell egész telefon...
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
M0RGI
őstag
Hát nekem a driver packkal sem ment...
Telót felismerte, parancsok lefutottak, a végén waiting for device...
De persze biztos user error...(#1727) nLali: Amúgy érdekes ez a hangszórórecsegés is. Mostanában minden nap van valaki akinek jelentkezik, holott régen azért ez nem volt. Sorra adják be a kulcsot a blade részegységei?
[ Szerkesztve ]
-
XXX003
tag
ASPHALT 5 vagy 6 melyik megy jobban ,THX
-
nLali
őstag
válasz atillaahun #1728 üzenetére
Ááá. Nem fogok particionálgatni, meg gyári romot tenni, aztán egy hónapot várni, mire egyáltalán eljut a szervízig. Megoldom én. Ha nem sikerülne, akkor megoldja maszek szerelő. Nincs egy hónapom egy 500Ftos hangszóró miatt.
vzaza : erősen gondolkodom, hogy wave 2, vagy defy+ legyen az utód...
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
-
nLali
őstag
válasz atillaahun #1732 üzenetére
Nem, nem tartok. Azért vettem ezt, mert szoftveresen jól moddolható. Erre volt pénzem. Nem tartom sokra. Az idő ( 2 hónap ) beigazolta a sejtésemet, hogy olcsó húsnak híg a leve. Kérlek, ne vegyétek beszólásnak ! Amúgy pont az előbb szereltem szét takarítani. Azért vicc, hogy ennyi idős telefont már bontani kell, mert belül poros a kijelző..
Bérelhető reklámfelület
-
Ropman
tag
Itt volt a hiba tényleg... amikor kérte megadtam neki a driveres mappát, s megette egyből.
Igazából mázlistának mondhatom magam, hiszen egyenesen a Mester segített nekem, amit itt is végtelenül köszönök.
Nerd : Elnézést kérek, tényleg az imént tárgyaltátok ki az "ADB drivers - ZTE BLADE kernel 2.2"-t, de valahogy most, hogy nem tudtam mit kell [zöldRobi álldogált], nem ugrott be, pedig elolvastam.
Szóval köszi mindenkinek, van recovery-m, s egy szép mentésem a rendszerről.
Páróra múlva neki ugrok, s feldobom a GodFather-t
[ Szerkesztve ]
-
Lort
csendes tag
Hello,
cyanogenmod 242-es nightly-t tettem ma fel a Blade-re, az lenne a kérdésem (ha más is használ ilyen ROMot) h miért nem került ebbe bele a market alapbol?
Illetve, haszáltam kelzsoca által eddig készített ROM-okat, ahol a gps.conf szerkesztve volt (A-GPS konfiggal kiegészítve), ami ebben a ROM-ban nem szerepel, ezért gondoltam átírom, de nem engedi felülírni a futó system alatt, erre tudna vki egy megoldást mondani?
üdv -
Adamyno
tag
A CM-ben nincsenek alapból Google alkalmazások, de szerintem szedd le a legfrissebbet, utána menj a ROM Managerbe, katt a Flash ClockworkMod Recovery gombra (ha Superuser felugrik, akkor Allow), megvárod szépen míg végig megy a csík, feltesz egy CW-t (mert anélkül nem enged semmit csinálni), utána menj rá a Download ROM menüpontra, Google Apps, legfelső -> Download gomb.
Én személy szerint a Video Chat-et nem ajánlom mert már összehányta tőle magát a rendszer. Nem is egyszer (még rímel is )Ha leszedte, megkérdezi a wipe-okat stb... mindig csak OK-ézz, a teló újraindul, felteszi és örülsz
A GPS-es témát nem vágom.
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
Adamyno
tag
Ebben a pillanatban ment fel egyébként nekem is a legfrisebb CM Nightly.
Állítólag a wifi jelszavaimat is kellene neki szinkronizálni, de soha nem térnek vissza hozzám
-
apeelme
addikt
dehogynem, de egy gugli tényleg sokat segít ám...
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps
keresőszavak: google apps, gapps, CM7, nightly
-
zszabika
aktív tag
Szerintetek lehetséges az hogy a Telenor 40napig ült a telómon a szervizben és nem csinált vele semmit?Most néztem hogy az LCD-n ugyanúgy ott van a bevilágítás,pedig állítólag cserélték.A gombsor szintén ugyanolyan.Ja és nem is adtak semmilyen iratot amin rajta lenne hogy miket műveltek.Csak a gari papírt adták vissza,azon meg nem látni szinte semmit,mert rányomtak egy pecsétet az odafirkált dolgokra.Ha LCD-t cserélnek akkor miért raknának bele ugyanolyan rosszat mint ami benne volt?
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
Adamyno
tag
válasz zszabika #1746 üzenetére
Vidd vissza megint, hogy a probléma még mindig fennáll, és ezúttal gyorsabb ügyintézést is kérnél.
Egyébként az enyémben is cseréltek hangszórót meg gombokat (állítólag) holott semmi bajuk nem volt. De szerencsére a főpanelt is cserélték, ami a lényege volt az egésznek. Természetesen 45 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest