Hirdetés
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz Glatius #40401 üzenetére
Recoweriben a mount , store pontban montolod a kártyát a pc-re, felmásolod a ROM-ot, utána kezdődhet a telepítés.
A dupláért majd kivasalom a kezemet....
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
alexdp7
tag
Az automatikus fényerőnek nem úgy kéne működnie hogy ha sötét van lejebb veszi ha világos ráerősít hogy lássam jobban.......nálam néha meghülyül és a sötét szobában úgy felerősíti hogy megvakulok
általában akkor csinálja ha valamilyen alakalmazás miatt (pl Rockplayer) átállítom full fényerőre mivel pl egy avi-nál nem mindig elég a fényerő......majd utána visszarakom automatikusra................kelzsoca_R8
mit rontok el?
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
Trabanti
csendes tag
Glatius Köszönöm. Sikerült
-
OLE-3
tag
Jó reggelt! Root explorerrel nyomtam egy Set as home-ot az sdcard mappára. Mi volt eredetileg? Számít ez egyáltalán?
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
Flv-t szeretnék lejátszani a telefonnal. Milyen alkalmazással tudom ezt megtenni normálisan.
A gyári nem játsza le. A rockPlayer akadás nélkül játsza a képet, viszont a hang akadozik igen erősen.
Meridian player esetén kép és hang is akad.van valami ultimate player, ami ügyesen elboldogul ezzel?
Vagy át kell kódolni mpeg4-é esetleg?
Üdv
chee -
Glatius
őstag
válasz Trabanti #40411 üzenetére
Akkor most leteszed a telefont, és iszol egy sört az egészségemre... ;-)
cheetah21021
Átkódolás a megoldás, a hardveres támogatás szoftveres kiváltásához kevés a 600MHz.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
gordonfreemN
addikt
Szep reggelt!
Kelzsoca: nem tudnad megfejteni, hogy miert olyan rossz a blade teljesitmenye 2d-nel, illetve pl bongeszesnel ha sok kep van nagyon darabos a gorgetes. Ha kepek kikapcsolva, akkor gyors. Ezen nem lehetne javitani? Neztem videot mas telokrol, pl htc legend, hero, es azok sokkal folyamatosabbak bongeszesnel. Pedig ugyanez a cpu¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
esox
senior tag
Végre megjött a Nillkin sötét-szürkésbarna jellycase. Abszolute mérethelyes, a kivágások is a helyükön. Jött hozzá még egy fólia, egy törlőkendő és vmi kis lógó cucc...
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
kopuler
tag
válasz cheetah21021 #40414 üzenetére
QQPlayer, van hang és kép is, de mintha kihagyna részeket, annyira nem figyeltem, gyerek nézet rajta flv-ben lévő meséket.
Egyébként átkódolással jobban jársz, csak az idő.[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
Na, van már Honeycomb is Blade-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz madgie #40424 üzenetére
Kicsit rossz minőségű lett ez a kép, de itt van normálisan: [link]
Viszont ha ezt megcsinálom, akkor a menüben marad ez a csík, de a menü háttér fekete marad, esetleg azt is megnézzem, vagy maradjon fekete?
(#40426) cowboy_bebop
Igen, én tudtam róla hogy készül valami
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz kelzsoca #40427 üzenetére
Jó kérdés, ott a csík csúnya, talán a fekete a legjobb, megoldható úgy? Gondolom a progik színe nem kiterjeszthető arra a területre.
Szerk: iPhone-on is vagy fekete volt, vagy fehér, attól függően, hol jársz. Szvsz a fekete jó itt, a Marketen kívül szinte mindenhová az illik.
[ Szerkesztve ]
-
panizzi
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz madgie #40428 üzenetére
Hát nem igazán, mert a status bar-t ugye átlátszóvá tettem, ez a főképernyőn és a menübe lépéskor is ilyen marad, viszont ha pl: belépek bármelyik alkalmazásba ismét fekete a status bar.
Amit valószínűleg lehet csinálni, az lenne hogy amikor belépsz a menübe, akkor a háttér ne a fekete legyen, hanem a beállított wallpaper képet lásd, és az pedig akkor egybefolyik már a status barral is
Ez várhatóan mást nem befolyásol.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
-
Lasy
veterán
kipróbáltam a 3.0 (Honeycomb)-ot bladen, de nagyon lassú volt, wifi, gps, camera nem jó. felesleges kipróbálni is. de azt a 20 percet talán megérte.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Razor_alpha
tag
Üdv, használ valaki itt alternatív contact list, sms, naptár, docu/photo backup-ot webes felületre?
(WinMo - MyPhone jellegűre gondolok) Sajnos eddig csak dropbox és google acc és még néhány más programmal tudtam ugyanezt reprodukálni a Bladen, egyik program sem foglalja magában az összes syncelhető funkciót, ráadásul nem alkalmas több készülék közötti szinkronizálásra a legtöbb. -
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #40433 üzenetére
Az xml függvényeket is állítod vagy csak a képek transparent módját mókolod, mester? Ha az előbbi, akkor kukkants bele az xml fájlokba, amikben nem egy ilyen kulcs van, ami megmondja a témának, hogy mikor legyen egy-egy rész világos/sötét. Ezzel tudjuk mi a baj ugye? A framework-res olyan mint az Edda művek, a kicsomagolás: egyirányú út
-
intelpentium
csendes tag
Az R8 és az R9b között mi a lélyeges különbség?
Az R9b-re megéri felrakni az R8 fullt? Mivel lesz jobb?
Külön jó számomra az R9 allin-nél, hogy ext2 sem kell, app2sd-vel van bő 200mega szabadom a telefonban. -
kelzsoca
félisten
válasz madgie #40436 üzenetére
A Contacts.apk egy sarkallatos pontja a történetnek, , mert van akinek csoportok kellenek, van aki Facebook szinronizációt szeretne, van aki szeretné használni a szervizkódokat, és vannak azon felhasználók, akik a letisztult gingerbread Contacts.apk-t használnák
Ez így egyben nem megoldható, inkább csak 3 részben
(#40437) Keeperv85
Éppen ezért mókolom csak a képeket, mert ha szétbontom a framework-res-t akkor ugye..........
Tudom hogy az xml leírókat is kellene, dehát.....
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #40417 üzenetére
Tul nagy okorseget kerdeztem?
vagy idobe telik a valaszt megadni?
csak azert kerdezem, hogy varjam-e a valaszt?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
sto1911
veterán
válasz gordonfreemN #40443 üzenetére
[link]
Meg nincs valasz, Modacon is megkerdeztem, szvsz ez fontosabb lenne, mint a temak@(#40445) kelzsoca: nezd meg masik bongeszoben pl. a godor.hu-t, szaggat, mint allat (egy nagy kep az egesz :S )
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz gordonfreemN #40443 üzenetére
Másik böngészőre nem is gondoltál ugye?
-
mira72
őstag
valaki használ valami geocaching programot blade-n ?
legjobb lenne ami a turistautak.hu -s térképet kezeli.igazából nem 8 app.s nevet szeretnék, hanem valaki aki használt már ilyent, és tutin működött neki .. valami hasonlót
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Keeperv85
nagyúr
Tud valaki valamit az n12-es CM7-ről? Tegnap megtaláltam listát, amibe gyűjtik a srácok mit javítottak ki, de ma vagy én vakultam meg, vagy az n12-ről nincsen szó...
-
esox
senior tag
válasz mira72 #40446 üzenetére
Még nem használtam, de tervezem, hogy tavasszal leváltaom a mio c720-at a ZTE-re androidos caches társnak. A c:geo-t találtam régen, de még nem próbáltam élesben, de találtam egy cikket a témában, ott másik két progit veséznek.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
Aktív témák
- Szólánc.
- Revolut
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...