Hirdetés
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz cowboy_bebop #40426 üzenetére
ennek a honeycomb-nak mi a felrakási metodikája?
Miaz, ami ökörszabályként követendő ?? -
intelpentium
csendes tag
Az R9b-re megéri felrakni az R8 fullt? Mivel lesz jobb?
-
thomikaf1
tag
az mitől lehet h se a hangerő - + bekapcs gomb és se a menus kombinációval nem tudok belépni a recoverybe??
-
latis666
aktív tag
Biztos volt már téma de szerintem nem baj ha ujra előkerül. Ha már ott volt tegnap beizzitottam a setcpu-t és azóta 245 az alja 710 a vége. Tovább nem emeltem. Ha feltételezzük hogy nem játszom a telefonon elérhetek ezzel fogyasztás csökkenést vagy élettartam növekedést? Vagy egyik sem számottevő és hagyjam a francba ha nem igazán kell a plussz kraft. Mondjuk mintha a menü is gördülékenyebb lenne. bár igy is szépen ment.
-
gordonfreemN
addikt
válasz kelzsoca #40445 üzenetére
Miren, dolphin mind3 valtozata, skyfire, az alap droidos, operak, es amit a marketen talaltam mindent. Az operak valamivel gyorsabbak, de cserebe a lap gorgetesnel nem tolti idoben a lapot, es gyakran feher kepernyo a vegeredmeny. Erzeketlen, pontatlan, es uploados letoltest se nagyon sikeeult meg vele elinditani.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
madgie
titán
válasz gordonfreemN #40458 üzenetére
Nekem is darabosnak tűnik a böngészés, bár ha visszagondolok, a szifon 3G sem szerette, ha gyorsan scrollozok (ott kockákat mutatott, itt belassul )
-
lelaci
csendes tag
Hát, ma bementem a T-mobile-ba és kérdeztem mizu a telfonnal... LETILTOTTÁK... valaki járt már így? Vagy ötlet, hogy mit tudnék csinálni? Esetleg valakinek van eladó törött Blade-je vagy alaplapja?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #40449 üzenetére
Nincs, végignyálaztam és is a fájlokat. Ugyan az, mint az n11 pontosan
@lelaci: Következő a teendő:
-Jó erősen megfog
-Pocsolyát megcéloz
-Kacsázva vagy anélkül, de csak sikerül belefojtani.Komolyra fordítva a szót: irány a volt gazdája: adja vissza az árát. Ellenkező esetben max alkatrésznek lesz jó. Még véletlen se gondolkodj rajta, hogy kéne átszerelni...
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
set cpu 2.1.0 kelzsoca r8 full-ban nekem azt irja, hogy nem vagyok rootolva, csak read only mode-ban fut
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
micky46
csendes tag
Hogy tudom azt elérni, hogy pl. zenehallgatás közben ne zárjon le a képernyő? Van vmi app erre?
-
kelzsoca
félisten
válasz Keeperv85 #40462 üzenetére
Mondtam én
(#40463) m3ss
Akkor tedd fel újra, és kövesd a lépéseket!
(#40465) pista59
Számlatartozás miatt tiltják le, nyilván ki lett hozva 0ft-ért a készülék, a tulajdonos eladta dominós ár alatt a jelenlegi gazdája meg megszívta, mert a Tréé IMEI alapján blokkolta a telefont.
(#40461) lelaci
El kell adni alkatrésznek, vagy külföldre 1:1-ben, ott talán lehet használni.
Ha itt azt mondod van egy eladó Blade-ed alkatrésznek, pár pillanat alatt elkapkodják a készüléket.
(#40466) micky46
A képernyőzár értékét állítsd be 30 percre.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #40470 üzenetére
énisigygondoltam, csak a megerősítés lényeges, hogy mások se menjenek a falnak...
(tudod, csak egy dolog ragadta meg a figyelmemet benne:
Screen right way upezt belefércelhetnéd esetleg valamelyik csomagodba, hiszen itt a Te romod van preferenciában
és az offtopicban is elpanaszolt dzsimél gondom az smafu?
mindenkimásnál rendben müxik a 2.3.4.1 es legfrissebb verzijó ? Jó?[ Szerkesztve ]
-
SteveBeard
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz micky46 #40466 üzenetére
Egy másik megközelítés: van pár zenelejátszó ami lezárt képernyőre tesz ki widget-et, pl. Poweramp, Winamp. A 30 perces korlát olyan megoldás, mintha baltával próbálnál meg kifaragni valamit
(#40469) Keeperv85: nálam 1 perc a korlát, és rockplayer-el filmnézés közben nem zárt le. 2.2 valamelyik FLB rom alatt.
[ Szerkesztve ]
-
lelaci
csendes tag
válasz kelzsoca #40467 üzenetére
Hmm, hát gondolom itthon alkatrészként olyan alacsony összeget kapnék érte, amiért talán érdemes megtartanom gps-nek...:S:S:S Talán a külföldre eladás nem rossz ötlet, bár ebben nem sok tapasztalatom van. A t-mobilnál annyit mondtak, hogy le van tiltva biztos számla tartozás, semmi mást nem... De gondolhatjátok milyen boldog vagyok...
-
m3ss
veterán
vki nem tudja igy hirtelen, hogy melyik lepest ronthattam el, ha nem lett routolhato ?
eloszor: 4es sd-re minitool ext2+fat32, csodazip, 2.5.1.8, paulr12 hun, rootolt. jo.
aztan: uj 16os memkari be minitoollall 512ext2+fat32, 2.5.1.8cw-->3.0.0.6, wipe,format stb, aztan flbr8 hun full fel,btw van ertelme cput huzni ha nem jatszik az ember? foleg bongeszesre hasznalom. de ha gyorsabb lesz az ablakmozgatas, gorgetesm stb akkor mindenkepp meghuzom, de egyaltalan a proci orajele itt a gyenge lancszem, vagy egyeb utasitasok, architektura miatt nem sokat szamit az orajel?
ty[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
uj 16os memkari be minitoollall 512ext+fat32, 2.5.1.8cw-->3.0.0.6, wipe,format stb, aztan flbr8 hun full fel
Nézd meg mi a full romnál az első mondat, ami be van keretezve!
(#40476) lelaci
Mennyit kérsz érte, így letiltva?
(#40479) Glatius
IMEI alapján van blokkolva nem másképp, bármikor visszafordítható a szolgáltatói oldalról.
(#40480) COPA
Igen.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
-
COPA
tag
Sziasztok!
Amennyiben felraktam a készülékre a FLB-R8_HUN_update_lite -Rom-ot (köszönet érte Kelzsoca-nak), akkor a készülék automatikusan root-olva lesz?Ésszel, kézzel és rengeteg szigetelőszalaggal...
-
lelaci
csendes tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Glatius #40479 üzenetére
Hát ezt az infót nem tudom megerősíteni, mi több cáfolnám is... (lehet most elrontok egy üzletet? ) Mi az hogy fizikai szinten teszik tönkre?! Na, ne! Ha valaki később megfizeti a tartozását, akkor meg kap mellé másik telefont... ja persze.
Arról már nem is beszélve, hogy az n95-ösöm lop.. (nem nem az, de jó lett volna olvasni mi? ) szóval T-ről le van tiltva, de némi mókolás után megette a Vodás kártyákat...
@COPA: igen, root jogosultságot kapsz, minden főzött romban szinte.
@istnag: Nekem annál inkább. Megy a videó, erre rendre arra az időre lezár, amire állítva van. Hallom hogy megy, de nem látok semmit...
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
hmm recoveryvel kell formazni? **#$ vak vaok vagy ez mar akkor is kint volt amikor leszedtem?
akkor ismetcopa, igen, csak recoveryvel formazz/particionalj, ne ugy mint en
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
-
latis666
aktív tag
Felraktam a Honeycomb-ot és kellemesen meglepődtem. Videot nem csináltam róla de meglepően jól megy. Baromi kicsik a betük meg minden de gyorsabb mint gondoltam.
-
Keeperv85
nagyúr
Ha már az IMEI került szóba... Vajon a Baldeben lehet cserélni? Félre ne értse valaki, nem a módszer érdekel, csak a lehetőség léte/nem léte, mert elég bizonytalannak látom a Blade lopásvédelmi rendszereit...
-
kelzsoca
félisten
válasz latis666 #40488 üzenetére
Hát persze, át kell írni a build-prop-ban, ezt:
ro.sf.lcd_density=120
erre:
ro.sf.lcd_density=240
(#40492) Glatius
Pár napig/hétig mehet is simán, mert nem mindig frissítik egymás között a szolgáltatók ezeket az infókat.
Egyik ismerősömnek már közel 1 éve letiltották a telefonját a T-nél, és azóta is másik kártyával használja
[ Szerkesztve ]
-
COPA
tag
A memóriakártyát akkor nekem kell manuálisan particionálnom ugye? Milyen programmal tegyem? Pc-vel vagy a készülékkel?
Ésszel, kézzel és rengeteg szigetelőszalaggal...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lelaci #40497 üzenetére
Már mondtam: visszamész az eladóhoz és ha nem adja vissza a pénzed lerúgod mindkét veséjét.. ennyi a történet. Mégis mit csinál? Feljelent magával együtt, hogy átvágott?
Lehet az is, hogy nem tudja hogy le van tiltva, hisz mikor megvetted még jó volt nála is. Mindenképpen beszélni kéne vele is...
[ Szerkesztve ]
-
lelaci
csendes tag
Ja igen, és a legfontosabb, hardverapron requiem24 usertől senki semmit ne vegyen! Tőle van...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest