Hirdetés
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz asanotadanob #40047 üzenetére
Linux-on is csak azért nem terjedtek el a vírusok, mert a felhasználók 90%-nak nincs root joga...
-
Mr.C
őstag
valakinek műkönek a gameloftos játékok? engem a Gangstar west coast hustle és a N.O.V.A. érdekelne azért, mert tervezem h megveszem őket, de ha nem indulnak v ilyesmi akkor nemkéne kidobni a pénzt az ablakon
ha müködnek akkor meg tudjátok írni h milyen rom-on?sudo rm -rf /*
-
kelzsoca
félisten
válasz mira72 #40053 üzenetére
Mint a huzat úgy tiltják, volt már nálam is olyan érdeklődő aki tiltott plédet akart "feloldatni" de hát nagyon eltévedt a dologgal
(#40052) Mr.C
Majd egy moderátor erre jár és repülsz a warez miatt.
De hogy a kérdésre válaszoljak ezek a játékok NEM a ZTE Blade-re készülnek, hanem a 3x ennyibe kerülő sokkal erősebb hardverrel szerelt készülékekre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
csak kérdeztem h van-e aki megvette és müködik? nem akarom azt h megveszem és nem fut... v én nem tudom mi a warez pontos fogalma? mindjárt utánanézek pontosan...
sudo rm -rf /*
-
kelzsoca
félisten
Látom nem érted, erre a készülékre NEM LEHET MEGVENNI mert nem támogatja a játék/játékok.
Azért warez, mert ha mégis ezzel játszol, vagy erről kérdezel, az biztos hogy nem tiszta úton van a készüléken.
Én csak szóltam, hogy ne legyen gond, mert ilyenekért is lehet pihenőre menni.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz barnam_ #40051 üzenetére
Az android térhódítását figyelve nem is lehet csodálkozni a vírusveszélyen.... vagy csak én gyártok össeesküvéselméleteket? Lehet, hogy az Applanetet is az android konkurenciája tette lehetetlenné.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
dawoka
csendes tag
Üdv!
Kéne kis help recovery telepitéshez/uj kelzsoca-ROM telepitéshez.
lassan 2 hete olvasgatom a fórumot, nem vok egy láma, csak nem akarom a 2 napos zte-met téglává varázsolni.
Annyi a bajom hogy a leirtak alapján anDroid baba (fel+bekapcs) továbbmegy, nem áll meg. Megprobáltam le+bekapcs, igy egy kis fehér téglalap jelent meg 3 betüvel...
Ha valaki ''rám'' érne, hálás lennék.Köszi,
d
-
embe
nagyúr
Üdv!
Kelzsoca nekem most a -froyo-blade-r8_hun_update.zip romod van fenn. Mivel levetted a csudazipet, ezért ne készítsek egy visszaállítást a gyári T-re? Majd ezután hozzam létre a particiókat ahogy anno leírtad? Mert ugye át lettek méretezve a particiók.Most ahogy elnézem ez majd 2x akkora rom mint a korábbiak. -
Saccco
nagyúr
válasz róland #40029 üzenetére
A 414 a RAM.
(#40032) TRob1:
Oké, csak gondoltam akit érdekel mire írom csak megnézi a linkedet is.(#40036) TRob1:
Én a Lookoutot.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
róland
veterán
Nem lehetne ROM-okban a Samsungok által is használt számológépet (oldalra fordítva a telefont tudományosra vált) alapértelemezttként telepíteni a gyári helyett?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
anglergab
addikt
válasz róland #40072 üzenetére
Az Android stock számológépe is rendelkezik tudományos üzemmóddal, nyomd le a MENÜ gombot a kiválasztásához.
(#40073) dawoka
Nyomd az említett kettő gomb mellett a MENÜ gombot is kb. 10-15 sec-ig (egyszerre mindhármat), majd engedd el -- és látni fogod, hogy megállt a zöld robotnál. Ez a bootloader (fastboot) üzemmód. Ilyen állapotban csatlakoztathatod USB-n, drivereket kell telepíteni, majd használhatod a fastboot programot PC-n telefonos partíciók felülírására (esetünkben ugye csak a recovery partícióról van szó).
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz dawoka #40073 üzenetére
Próbáld még a menü gombot is nyomni. Meg kell állnia a zöld robotnál.
Hang fel + Menü + Bekapcs
---------------
(#40078) róland:
Nekem ez vált be:[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Feltettem az frissített r8-at.
Köszönöm Kelzsoca!
Egy kérdés:
Az vajon miért lehet hogy a fájlkezelőben a mappák abc sorrendben vannak,a fájlok pedig fordított abc sorrendben? -
dawoka
csendes tag
válasz anglergab #40074 üzenetére
Ha bebootol akkor valamit nem jól csinálok, vagy az addig ok hogy nyomvatartom, beindul, és
jobbalsó visszagomb pirosan villog?Sry hogy ennyire lámázok, értem én hogy mit kéne, de nem azt csinálja mint a leirtak...
(#40089) anglergab
Kikapcs
Sorban megnyomom: + menu bekapcs gombok
Ráfexem 12-14 másodpercre
Bejön kis zöld barátunk
Eltűnik és jön a ZTE függönyös animácio
Majd kéri a PIN kodot...[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz dawoka #40087 üzenetére
Részletesebben (és egyértelműbben) írd le, eddig úgy tűnik simán bootol (normál módba).
A piros villogó LED azt jelzi, hogy még nem regisztrált a GSM hálózatra a telefon.
Ha nem sikerül billentyűkombinációval elindítanod (már volt erre példa itt a fórumon) => 1. hozzászólásban találsz alternatív módszereket recovery telepítésére.Szerk.: normál módban bootol. Ugye egyszerre nyomod mindhárom gombot? A Hangerő gombnak a felső részét kell nyomni, nem pl. a közepét.
Ha nem sikerül, lásd ezen hozzászólás felső sorait.[ Szerkesztve ]
-
lelaci
csendes tag
Az eladóval is elbeszélgetek ha valóban letiltották...
[ Szerkesztve ]
-
Vettem egy 8gb-os memória kártyát. Átmásoltam rá ami a gyárin volt. Betettem a telefonba, erre kiírta, hogy üres. Kártyaolvasóval a pc látja a tartalmát. A kártya ntfs fájlrendszerű.
rom: Flb_r9b_hun allin. Mit csináljak az új kártyával, hogy ne üresnek lássa a blade?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
latis666
aktív tag
válasz csonkadavid #40086 üzenetére
Jaaaaj ezt már annyiszor meg akartam kérdezni én is. Sőt legtöbbször ugy van hogy Bizonyos mappák ábc sorrendben (mintha gyakrabban használtak lennének) aztán még egyszer kezdődik az ábc más mappákkal.
Különben az előbb kérdeztem a csudazipet (csak a recovery egyszerü telepitése kell belőle). Ok hogy megszünt gondoltam felteszem ahogy a sajátomat (root, terminal emulator, recovery, reboot stb) Nem ment sehogy sem. Pedig anno nekem elsőre megvolt. Oriási szerencse hogy találtam egy csudazipet eldugva a vinyon. Be is hódolt a kis bladea recovery előtt. Már az uj rom pöfög rajta.
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
10 perc múlva kezdődik a műsor.
A győztes féreg irtó baktérium
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest