Hirdetés
Aktív témák
-
pista59
őstag
válasz Krysz74 #39343 üzenetére
Én a EASEUS Partition programmal csináltam, mindenféle hókusz pókusz nélkül. A meglévő fat16 partíciót simán kisebbre lehet húzni úgy, hogy minden megmarad rajta. A felszabadult üres részből lehet ext2 partíciót csinálni. 2 perc volt az egész.
A győztes féreg irtó baktérium
-
Luissimo
veterán
válasz Fail3D! #39353 üzenetére
próbáltam beledugni két kisebbet, de nemfért bele (elvan cseszve a formatervezése a kártyaslotnak) ígyaztán belement egy nagyobb de mostvárom hozzá a mégnagyobbat.Tecsak tudod !
De:
Amennyiben megjön a "sohabenemtelő" kártya, akkor az hogymegy?
A régin van egy fat32-es partició, meg egy ext2 most.
ugyanezt megcsinálom az ujon és símán copyval átmásolom?
vagy ha nem, akkor hogyigen??FAT TIZENHAT ????
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Luissimo #39355 üzenetére
hat valahogy igy en is ezt fogm beutmezni mdinet jatekot ami fut felrkaok ra progikat kulon mappaba, rakok ra par sorozat evadot szoval aazz a 16 g gyorsan elfog fogyni es bizzunk benne minosegi javulast fogunk latni jatek teren is mivel az sd levo fileokat csak gyrosabban fogja vinni a class 10
-
Snowy_owl
őstag
Üdv!
Van esély, arra hogy kijön a trés2.2? valaki esetleg tud erről valamit?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Luissimo
veterán
válasz Snowy_owl #39365 üzenetére
kedvenc állatunk a reményhal, legyen a tied is.
napersze egy telenoros felhasználót ez a kérdés kevésbé hoz izgalmi állapotba.
Na majd a telenoros 2.2-esre leszek kíváncsi. Arra nagyon.
@adokveszek:
El kell költözni a városból, nincs mese, veled neszórakozzanak.
@szezso
ennek az optimusnak már az alakja sem optimális, azaz símán ronda.
holjön ez a Blade-hez.??[ Szerkesztve ]
-
szezso155
csendes tag
Szép moddos reggel kívánok mindenkinek!
Láttátok má milyen droidos teló jön a trémobilhoz hamarosan? :http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1006_hamarosan_kaphatozsoca:de a skate mézeskaláccsal jön nem?
Akkior kiadhattyák a froyo-t blédremraco:nyugi mindenkinek ezt mongyuk de fingunk nincs
[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Fail3D!
addikt
válasz kelzsoca #39372 üzenetére
miert ne vennek meg ha a hardver tenyleg nem gagyi es nem csak a 200mhz a kulonbseg... plusz a nagyobb lcd... mert csak akkor lenne szamomra is jovetel. masik meg hogy szerintem a tobbseg valszeg mar felrakta a 2.2-t mert aki ilyen telot vesz valoszinuleg utana olvas hoyg lehet ebbol minnel jobbat kihozni ill en is azert vettem a telot mert taltam hozza jo leirasokat meg moddolasi lehetoseget ...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szezso155 #39370 üzenetére
Igaz hogy 2.3-al érkezik majd, de egy 2.2=>2.3 upgrade nem nagy szám, viszont 2.1-es ZTE Blade készüléket már erősen megéri leváltani egy 2.3-as ZTE skate-re
(#39380) szezso155
hibajavítások, ez+az
(#39379) Fail3D!
Miért van elérhető 2.2-es android a Blade-re?
Megyek utánaolvasok, és feldobom akkor én is
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Fail3D! #39321 üzenetére
Egy napot teszteltem 2 készüléken. Amivel a fiam játszik az megy. Nekem nincs játék a telón. Max a rádiókabaré MP3-ban Így is tele van a 8G-s SD
kelzsoca:
Nem fogok a babérjaidra törni, de hátha kell vkinek ilyen ángélus rom...
A CM7-ben az input vagy szerkesztésnél azt a jópofa csúszkás megoldást, nem lehet átültetni 2.2-be?
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
szezso155
csendes tag
válasz kelzsoca #39382 üzenetére
Látod ez igaz!
De ha kiadják(remélhetőleg) a 2.4 a skate-re akkor jön a froyo is blédre
Más: A 2.3 nem igényli az 1GHZ-es procit? Mert a skate-be csak 800 MHZ van nem?Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Fail3D!
addikt
[link]ajanlom ezt a linket ha 2.2 t akarsz ugyis lesz 2.2 mindehol van lesz mis se fogunk kimaradni csak jo magyar mentalitassal raerosen, mikor mar felesleges lesz akkro adjak ki
-
szezso155
csendes tag
válasz pista59 #39387 üzenetére
Nem arra gondolok,hogy fut-e rajta,csak az hogy az open handset alliance(),nem volt egy olyan megszabása,hogy legalább kell az 1ghz-es proci,több helyen is ezt olvastam..
tpeti78: csak azt akartam,hogy a trémobil mostanába bekeményített jönnek ki az új telók,sztem nemsokára jön a szkét is,am ez az lg elég röhögséges
[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Luissimo
veterán
[
OFF]Max a rádiókabaré MP3-ban
ezaz, pont tegnap hallgattam énis a februárit.Aszongya a dumagép benne, hogy van olyan alkalmazás Ájfonra, ami megmondja, hogy ha jól meglendíted a telefont, akkor hová esett volna le, hány méterre, ha tényleg eldobod !!
Csupa hasznos dolgot tud az a kütyü, ahhozképest nem is olyan méregdrága, ha ígynézzük !![ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz kelzsoca #39390 üzenetére
Mikor szerkesztesz egy szöveget, és a kurzort pozicionálnád a képernyőn, akkor megjelenik egy nagy narancssárga asszem háromszög, amit ide-oda lehet vinni a szövegben, tehát nem kell a 2betű közé belőnöd az ujjad, hanem ezzel a csúszkával mozgatod a kurzort.
(#39395) Lussimo
Ez jó... Akkor majd az ájfónhoz is adnak csuklópántot, mint a WII-hez.[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
tpeti78
senior tag
válasz Fail3D! #39391 üzenetére
Hidd el,hogy nem.... Akkor rendeltem volna már egy olcsó tablet-et valamelyik totál (számomra) ismeretlen gyártótól,89 dollárért.De csalódtam már párszor az ilyen dolgokban,így nem rendelek.Tab-ra meg nincs keret sajnos,túl drága nekem.
LG-vel meg van rossz tapasztalatom,így biztosra mondom,hogy nem.A Blade is hosszas böngészés,és fórum olvasás után került hozzám.Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Fail3D!
addikt
remeljuk azert a zte meg nem kepzeli hogy o az uj htc es 80k hozza majd ki a skatet bizom benned hogy megmaradnaka realitas talajan es megfelelo support is lesz... de amugy gondolom az mwc ota ujabb hir a skatrol nem nagyon van
-
szezso155
csendes tag
válasz Fail3D! #39399 üzenetére
Valamivel tuti drágább lesz,de sztem olyan 50k körül megáll majd
Más: Néztem hogy a galaxy mini van egy árba a bléddel (végülis majdnem ugyanazt tudja )Megin más(lehet hogy csíra kérdés):ha témát rakok a telóra recoveryből akkor minden törlődik?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest