Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #37096 üzenetére
a light ot.
És lemaradt a HELL Abból pedig a red grape és a kiwi a kedvenc de mostanában nem nagyon volt akciózva így nem is ittam...
-
Bjørgersson
félisten
válasz szállitó #37103 üzenetére
Jaj, fúj. Simát, almás-körtést, eper-guavást nem kóstoltad még?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #37104 üzenetére
Én se lelkesedem az izéért ha lehet kihagyom az ujjakat még nem kóstoltam, mivel legtöbbször a sarki tacskó expresszben vásárolok így az ottaniak fogynak gazdagságos light és a héten a Bombik mert az akciós abból a 500+C a legnagyobb kedvenc
-
EnergyCoke
tag
Nyílt a környékünkön nemrég egy italbolt. Min 30km-es körzetben ez az egyetlen hely ahol nem csak sima Dr Peppert kapni.
Képminőség: 4K HDehogyis pocsék
Ilyen:[link]
Vanilliás cola,fanta ananász,alma és a dr pepperek finomak. Viszont a bio italt hánytatónak a zöld cannabist meg 10dkg cukor lenyelése után ajánlom csak olyan savanyú.
[ Szerkesztve ]
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
CoDWaW07
őstag
Tényleg, a Bosszúállókos Dr. Peppert lehet már rendesen kapni? és hol?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Ventur@
senior tag
válasz EnergyCoke #37114 üzenetére
Mindenhol csak Black Widow-os Dr Pepper Cherry van? Eddig én is csak ezt találtam, pedig jó volna egy Vasember, Thor és Amerika Kapitányt beszerezni .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bjørgersson
félisten
válasz #20749568 #37119 üzenetére
A strong Hellekben 38,5mg/100ml koffein van 32/100 helyett, viszont csak 250ml-esek. Az 500ml-esekben 32mg/100ml van, de ugye kétszer annyit iszol meg belőle, úgyhogy valamivel erősebbek. Valamint vannak az import cuccok a koffein mellett taurinnal, amik ténylegesen felpörgetnek. Én a helyedben valami ilyet keresnék, pl. Rockstar, feltéve, hogy kapható a városodban.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
Három szó: Az összes egyben
Egyébként meg szerintem nincs olyan hogy legütősebb, akár Hell-t veszel akár Redbullt, a hatás ugyan az. Talán a mennyiséggel lehet egy kicsit fokozni de azt is azért módjával.
De mindenkinek más erről a véleménye..Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Ventur@
senior tag
Csumpa!
Csak saját tapasztalatot tudok írni (bár nem vezettem még soha 1x órát egyhuzamban, de az idei Le Mans-t végigkövettem és éjszakára kellett az éberség ):
Szerintem bármelyik Hell Strong, az emelt koffeintartalom miatt. Vagy Monsterek, az meg a mennyisége miatt (500 ml). De ha tudsz szerezni, akkor valami import taurinos cucc az ajánlott. Legalábbis engem a taurin tartalmúak jobban ébren tartanak, mint bármelyik hazai koffeines csoda. Pl.: Rockstarból amit találsz - szerintem - bármelyik simán rendben van. Ebből is inkább az 500-as kiszerelést keresd. Árban ezek olyan 400-tól a franc tudja meddig kaphatóak. Határ a csillagos ég . De, ha olyan 4-500 körül tudsz szerezni 500 ml-est, akkor az jó árnak számít.
Vagy import Monsterek (bár ezek húzósabbak árban), de ebben Laraxior tudna segíteni, mert a hazai Monster lexikon .
...és kb. ennyi, amit én tudok ajánlani .
Azért 10x órát egyhuzamban nem vezetnék le. Nem biztos, hogy van bármelyik e-drink is, amelyik tud annyira stimulálni, hogy kibírd. De ez csak a személyes véleményem .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
CoDWaW07
őstag
válasz rsanyi18 #37118 üzenetére
Kérdés hogy lesz-e itthon újabb íz,vagy pedig csak külföldön, itthon meg ha meg is jelenik az összes akkor lehet hogy csak az alap meg chery ízben?!
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #37128 üzenetére
Inkább a vaníliás Coca meg a Mountain Dew jöjjön már!...
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #37129 üzenetére
A vaniliás Coca-t már így is minden sarkon lehet kapni, bár igaz hogy csak szürkeimportosan, de jobb mint a semmi
A MtD meg van már, csak a FÁÜ-t kéne cseszegetni hogy szorják el rendesen minden boltba[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #37130 üzenetére
Akkor cseszegessed őket, még egyszer nem mondom el!
Aweriot mindegy, amelyiket szerinted szeretni fogod.
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #37132 üzenetére
"Kedves FÁÜ
Kérlek, léccccii legyen mónten gyú minden bótba mer a Kóvi az energiaitalos topikbó asztat mondta hogy legyen és ezért lécccci legyen mer az finom a mónten gyú.
Köszönettel Sanyi."Ezt így küldhetem nekik e-mali-be?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #20749568 #37133 üzenetére
Az almás tényleg nagyon finom, jó savanyú. Vagy ha esetleg nem akarsz nagyon kísérletezgetni, akkor vegyél simát, szerintem is 10/10-es.
Sanyi még nem küldted el?!!?!?!?
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz rsanyi18 #37134 üzenetére
Szerintem a stíluson még kicsit változtatni kell, ez még túl komoly
Amúgy kíváncsi leszek, ahol beszámoltak róla hogy lesz nyáron ilyen limitált cucc, azt írták hogy új ízekben is lesz.
-
rbalint88
addikt
válasz #20749568 #37131 üzenetére
lehetőleg x-durance-t vegyél, mert abban van plusz ásványi só meg miegyéb, ilyen időben jól jön. És ne felejtsd el, hogy a koffein pluszban megköti a vizet, úgyhogy igyál mellé koffeinmentes cuccot, a legjobb a sima mentes ásványvíz.
btw nem tudom milyen útra mész, hogy 10+ órát kell vezetned, de szerintem jobb megoldás kiállni pihenni fáradtság esetén és egy-két órával később érkezni, mint nem megérkezni... -
Laraxior
titán
Meglett a testvérke is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #37141 üzenetére
Azt hittem a link mögött valami programozó
(banda)faj lesz.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest