Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #36550 üzenetére
Ilyen volt, nem tudom, hogy ez új vagy régi.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #36552 üzenetére
Ilyet én is láttam a helyi piacon,meg még pirosat is valami 150 local creditért
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #36552 üzenetére
Így néz ki az új, nincs (és nem is lesz?) egyelőre, de, ha akarjátok beleírom. Úgyis be kell rakni lassan a szerkesztett változatot.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Debreceniek és környékbeliek! Aki szerette/szereti a tavalyi lila Hellt (Maracuja & tutti frutti), az megtalálja a buszpályaudvaron lévő Reálban és a buszpályaudvaron lévő vegyesboltban is! Nem a legolcsóbb, de legalább van.
-
törölt tag
Vettem Gösser citromos sört, régen ezek voltak talán az első ízesített sörök amik bejöttek, emlékszem akkor ízlett. Most is jó lényegében amúgy. De nem értem, miért van benne 6g cukor ha ez elvileg sima sör citrom aromával? És nem üdítő+sör mint néhány más. Vagy a sima söröknek is ekkora a cukortartalma?
De nem tudom, azt írja 60% citrom ital, 40% sör. Mi a tököm ez, mert hogy nem sör citrom ízesítéssel az biztos. Annak nem sok értelme hogy ezt issza az ember 6g cukorral, akkor ihat nyugodtan üdítőt is.
Amúgy ez is 4 decis már. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz #90933760 #36560 üzenetére
Ezt mondtam neked, hogy simán ihatsz üdítőt, ha már ebből akarsz 0.0%-osat inni. A Gösseren amúgy kevésbé érezni a cukrot, mint egy Sopronin vagy Borsodin, szóval azokat szerintem meg se próbáld.
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #36563 üzenetére
Nem tudom ez mondjuk lehet a sörös topikba való már, de ez nem naturzitrone, hanem naturradler. De az oldalukon még mindig a zitrone van ami elvileg 0% és aromás, ez meg 2% és félig üdítő.
Marhára nem vágom.Amúgy a Dreher meg 50% gyümölcslé, bár nekem a citromos jön be a legjobban, az illik a sörhöz, a többi rohadtul nem. Elnyomja, lecseréli a sör ízét a citrom, jó párosítás. A sima sört utálom kurvára.
-
Laraxior
titán
debreceniek? Ez a vége....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #36567 üzenetére
A Rockstarokért adok 500-at.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vwpolopg
őstag
válasz Bjørgersson #36568 üzenetére
azok a zero borzalmak nem érnek annyit se
Szerk.:
Itt egy játék, a régiek már biztos látták, de az újszülötteknek minden poén új Ki veszi észre a hibát? Ki tudja melyik edrink volt ez?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz vwpolopg #36569 üzenetére
Azt már nem is figyeltem, hogy zerok, így már nem is kell egyik se.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rbalint88 #36571 üzenetére
De egyébként úgy gondoltam.
-
celabro
csendes tag
Huh de rég voltam itt.
Most olvasgatok visszafele,eltart egy darabig -
Laraxior
titán
válasz callmeakos #36576 üzenetére
Ugyis franko a postakoltseg amugy nem lenne sok, olyan 5ezer körül
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Hát nem lesz ez a sörös dolog se a világom, kicsit utána néztem, az ízesített sörök mind fele üdítőből állnak és mindbe ott a cukor. Néhány amiben nincs, de abba meg bele van tömve az édesítő helyette. A minőségibb sörök közül vannak amik csak aromával ízesítettek, de ott inkább a sör ízének kiegészítése a cél és nem a citromos íz, mint amit a fele üdítősök tudnak. Szóval azok sörök nagyon picit más ízzel, amit nem szeretek. Ezek a citromos szarok okésak lennének, de így hogy egy valag cukor bennük van, akkor inkább iszok ugyanúgy üdítőt, amit tényleg szeretek is. De akkor nagyon le kell korlátoznom a mennyiségét a cukor miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #36587 üzenetére
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #36589 üzenetére
Belinkeltél egy képet, ember?
Eszembe sincs plusz testmozgást beiktatni, nem irodai munkát végzek hulla fáradtan érek haza, a fasz mozogjon többet. Mindenképp a bevitelt kell csökkenteni. Nem lesz nehéz, mert már hetek óta alig ittam.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #36589 üzenetére
Mi van nagyobb mobilnetere fizettél elő?
-
Bjørgersson
félisten
Dehogy, majd ti... Gépről vagyok most.
Baltoafarkas 35 KB.
-
Bjørgersson
félisten
válasz callmeakos #36594 üzenetére
Jóvót?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #36597 üzenetére
Kicsit a gyroshoz hasonlított az íze, de legalább nem volt csípős.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest