Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi18
tag
válasz Ventur@ #37749 üzenetére
Ez a "tudjukki" lehetek akár én is, mostanában én is lassított mobilnetről nyomom
Egyéként meg szép szerzemények(#37748) fezlergabor: Én egyszer a Tescoból hoztam el 185ft-ért 12db Lo-Carbot. Na annak is örült a fejem
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
szállitó
senior tag
Ha már akció a tacskóban 12db 600ml B! 179/db áron
-
Évi84
újonc
válasz Bjørgersson #37741 üzenetére
A csepeli piacon a bejárat előtti kínaiban évek óta 250ft a monster
-
Laraxior
titán
Ma reggel munka előtt vettem egyet a kúton... 650-ért
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
Debrecenben nincs csepeli piac, valamint felőlem akár 200-ért is adhatják továbbra is, Monster nem kell.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #37760 üzenetére
Csak a Rossi, 1 hét alatt behúztam kettőt, nem tudom mi van velem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #37762 üzenetére
Jó, azt most én is fogok venni két dobozzal, de nem nekem lesz. Még szerencse, hogy hazafele jövet bementem a sarki kisbót melletti cigibótba; 290 a Monster, 185 a Burn.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szállitó
senior tag
valaki ácsingózott a piros powerade ért jelentem ma ittam egy vérnarancsosat finom.
-
Laraxior
titán
válasz szállitó #37757 üzenetére
OMWnél csak 399 volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz szállitó #37768 üzenetére
Motorba csak OMW
-
Laraxior
titán
válasz szállitó #37773 üzenetére
Havi 1300km... 4 havonta olajcsere, nekem nem mindgy
-
senior tag
-
szállitó
senior tag
válasz Zsírkrétamen #37775 üzenetére
Kinéztem de nekem nincs ilyen az Ablak Párkányon
-
Laraxior
titán
válasz szállitó #37776 üzenetére
Nekem is a vitrinben van nyugi
-
senior tag
-
callmeakos
veterán
-
takacsbotond
őstag
Ha már Cédrus piac, és Monster a legtöbb boltban ott 300Ft fixen az összes szörnyecske!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
james001
veterán
Candy Store-ba járt valaki mostanság? Hétvégén be kéne már néznem oda.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bjørgersson
félisten
Ne mondd el neki.
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz radi8tor #37787 üzenetére
Nemsoká leírom a story-t dióhéjban, nyomós okom van rá. Amint lezáródott az ügy minden szempontból beleegyezem a "büntibe", másrészt vehetjük úgy, hogy édesanyámé a fiók Egyébként teljes mértékben tisztában vagyok az alapelvekkel Máris küldöm a privátot.
Szerk.: OFF
[ Szerkesztve ]
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz radi8tor #37787 üzenetére
A privát elküldve. Szerintem bőven magában foglalja, miért ne kapjak büntit
ui.: Akit érdekel a story az szóljon, PÜ-be beollózom neki, azért mégse a nyilvánosság előtt álljon mennyire bal...sz, khm akarom mondani barom vagyok
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest