Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz DJ. Ru$y #37545 üzenetére
Jaaa. A sorszámokat már nem figyelem mióta a barátunk visszajár. Ahogy látom Kalandor elkiabálta a múltkor a dolgot, semmi nem változott azóta egyáltalán...
Akkor viszont a kérdésem adott. Mondjátok meg hol lehet piros poweradet kapni, különben sanyinak bántódása esik
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #37542 üzenetére
Bocsánat anya.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CoDWaW07
őstag
-
rsanyi18
tag
Gyerekek, mi van, tüntetünk az offtopic hsz mellett?
Elnézést egyébként, én egy időre berekesztem a off hsz-t, megígérem
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
Hétfőtől a lidl-be lesz X-act energy cola (strong cola-nak hívják) 99 magyar valutáért.Akit érdekel az ilyesmi,tegyen arra egy kitérőt majd.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
válasz szállitó #37583 üzenetére
Nekem az X-act-os energiaitalok nagyon bejöttek, mindig veszek ha akciós, főleg az új ízesített verziókból. Itt inkább attól félek hogy ez a kólás is olyan lesz mint a legtöbb: kólához nem, vagy alig hasonlító íz
Egyébként pedig a Dragsterek is tetszenek, azokat is sűrűn veszemSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #37516 üzenetére
Na jelentem, a körtés finom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szállitó
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #37589 üzenetére
kiwit nem vittél az a lagfinomabb
-
rsanyi18
tag
Nem arról volt szó még pár hete/hónapja hogy lesz egy új, "különleges ízesítésű" Hell a nyáron?
Vagy csak én emlékszek rosszul?Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest