Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz Bjørgersson #37650 üzenetére
De kiöntötte, csak a gyomrába!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
dlaccc
aktív tag
válasz callmeakos #37618 üzenetére
Szerintem a Redbullal is kavarnak, roh.djak meg vissza megyek a boltba veszek kicsit nagyot többet megnézem csak egy volt-e fos izű vagy ilyen szar lett az évek alatt amióta nem ittam.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dlaccc #37654 üzenetére
Várjál, várjál, várjál, azt írtad, hogy fontért vetted, gondolom, akkor kint van Angliában, az előzőt is ott vetted vagy még itthon? Országonként eltérhetnek az ízesítések, a kóla is ilyen stb.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
rsanyi18
tag
válasz DJ. Ru$y #37663 üzenetére
Na igen, meg ha akár egy összetevő más, akkor is másabb lehet az íze az energiaitalnak. (pl a taurint itthon helyettesítő dolgok)
Bár én mindig is mondtam: A Redbull tényleg az az energiaital ahol a márkát fizeted meg, mert az alap tuttis Redbull semmivel se jobb egy Wattnál. Vagyis szerintem
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Emberek!
Pesten a Boráros téren 250ml-es üveg palackos CocaColát osztanak a KissHappyness csajok 15 perce Tessék igyekezni, nehogy elfogyjon
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz callmeakos #37667 üzenetére
Siess akkor
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
-
Laraxior
titán
Ez is beszerezve. Mindössze egy ezresért...
Lassan a Pentagonban is lesz kapcsolatom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz callmeakos #37678 üzenetére
Van bontatlan Monsterje ami nekem nincs meg, vagy csak a punci a lába között? Mert az kevés
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rsanyi18
tag
Találtam az egyik boltban egy Áfonyás-Limeos IceCool Hell-t. Azonnal lecsaptam rá, bár sajnáltam kiadni azt a 200ft-ot rá, de megérte
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Ventur@
senior tag
válasz rsanyi18 #37692 üzenetére
Bevallom, hogy rá kellett keresnem melyik volt ez az áfonya-lime Hell Ice Cool, mert nem tudtam. Valószínűleg nem lehetett rám nagy hatással, ha nem emlékszem rá . 200 pénzért szerintem nem rossz biznisz.
De csak szerintem hasonlít az Ice Cool Berry és a Summer Cool Guava nagyon egymásra (doboz)? Oké van egy kicsi eltérés, de túl sok nincsen .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rsanyi18
tag
válasz Ventur@ #37693 üzenetére
Ha azt nézzük hogy kb kapni se lehet már szinte sehol, úgy talán még okés a 200ft-os ár. De egy sima Classic-ért néha a 170-et is sajnálom
Egyébként igen, én is a sok summer cool-os között találtam meg, gondolom akik kipakolták nem tudták hogy ez nem ugyan az az ízSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
tipuka
addikt
ma betrappoltam a super coopba, (ma van utolsó nap az ilyen boltokban 99ft-rt dobozos üdítő)
gondoltam ma olyan nap, hogy megérdemlem ezt a Monstert és a 2 MTD-t. (389ft volt a Monster, de így, hogy vettem 3 dolgot annyira nem b@$z0tt fel)
jól be is mekegtem a Monstertól behűtve, kortyolgatva, még tusoltam is közben. dupla élvezet.bocsi kovy, 287 KB lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest