Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz CPT.Pirk #1475 üzenetére

    Igen a kieg. nagyon jó dolgokat hozott be, most már nem indítanám el az alapjátékot mert annyival több pluszt ad. Teljesítmény szempontjából is ég és föld a különbség az alap és a kieg között.

    Amire céloztam az az, hogy ezek az újítások az alapjátékra épülnek. Az új ellenfelekkel még nem futottam össze de eléggé szívósnak tűnnek. Játékmechanika szempontjából nagyon tetszik, hogy bevezették a fáradékonyságot mert tényleg arra ösztönöz, hogy ne csak 5-6 katonám legyen maximum szinten a többi meg rookie.
    Plusz teljesen érthető, hogy küldetések között "elfáradnak", valamint két katona közötti kötelék még több lehetőséget rejt, hogy kit vigyél a küldetésre. (gondolom, ha a kettő haver közül az egyik meghal az eléggé negatívan fogja érinteni a másikat).
    Ezek mind olyan dolgok, hogy szerintem előnyös ha képben vagy az alapjátékkal mert a játék legelején csak kapkodod a fejed, annyi információt zúdít rád a játék.

    woryz: Ezért is nem rosszindulatú volt a hozzászólásom. Ez a játék nem könnyű és a hibákért könyörtelenül büntet. Ezekre csak az a megoldás, hogy tovább próbálkozol és megtanulod az apró trükköket. Viszont a legfontosabb, hogy minden bukásból tanulsz és ez a szép benne szerintem. Szóval sok sikert és kitartás. :R

    [ Szerkesztve ]

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák