Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
Órákon belül elstartol a játék, az előzetes értékelések pozitívak voltak, így ideje, hogy saját topikkal is rendelkezzen a cím, ahogy ez volt az XCOM Enemy Unknown / Enemy within esetében is.
Jó játékot! -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
Jó meg minden de az optimalizálás nulla... Bármin képes előadni az fps dopolást..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
FoxiestFox #4 üzenetére
a vicces az, hogy találtam itthon olcsóbban, mint a steames verzió, ennek így mi értelme? nem azért lenne jó a Steam, mert digitális terítés, és így olcsóbb?
de igazából lényegtelen, mert már úgyis megvan a kulcs, sajnos tegnap olyan hulla voltam, hogy nem akartam éjfélkor nekikezdeni, majd ma este, ha leraktuk a gyereket aludni.
amúgy csak én vagyok nagyon rápörögve a karakterek személyre szabására? első körben biztos, hogy X-Men kampányt indítok majd, szépen felöltöztetve mindenkit
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Rayner
őstag
Nem csak Te, reggeli gyorsteszt alatt azt kell érteni, hogy másfél órát tökörésztem a karakterek személyre szabásával
úgyhogy játékra sok nem jutott max 2 pálya, de azok is könnyűek még így az elején.
viszont a eddigi legkirályabb dolog a közelharci kardforgató... már most simán együtéses majdnem minden alien. és főleg az teszi vonzóvá hogy elég messziről tud chargeolni
[ Szerkesztve ]
-
később majd jönnek a brutális HP-jú egységek, amiket nem bírsz egyből levágni, az elite adventeknek páncélja is van pl, de az alap fegyverrel a kelgyókat és a mutonokat se lehet egyből felaprítani.
(#6) djculture: és hogy megy ez mostanság a dobozos játékoknál? van benne egy kulcs is, hogy beaktiváljam? mert optikai meghajtó vagy 4 éve nincs a gépemben.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
azért a kard is fejlődni fog ,de persze nem elsőre fog ölni.
viszont taktikai szempontból lehet érdemes lesz tartalékolni mert még jól is jöhet fedezékből rontani rájuk.kicsit úgy érzem itt jobb lett a balansz a kasztok között, pl egy heavy cucc tényleg heavy cucc nem csak a neve az
sniper kifejezetten jó a pisztollyal előző részben itt volt hogy megakadtam, itt meg előkapom a 6 lövetűt és headshot
jó lesz ez majd később
éjjel néztem twitch-et és dilidoki elég meghatározó szerephez jutott.
egy csávó elég vicces helyzeteket teremtett az alien manipulálásával, közben a csapat szotyizott egy fal mögött. konkrétan kiszemelte majd manipulálta a legnagyobb tűzerejű dögöt és azzal takarított az alien bázison[ Szerkesztve ]
-
nagyon sokat balanszoltak a gameplay videók alapján, én a heavy classt szinte alig használtam az elődökben, mert a saját lábukat sem tudták eltalálni egy csomószor, aztán ráadásul behozták a mecheket és végleg kidobtam őket a csapatból.
a snapshot snipereket szintén nem szerettem, de itt a gunslinger ágnak is vannak elég durva képességei, egy fullra kimaxolt gunslinger egy kör alatt 4-5 lövést is simán el tud ereszteni a pisztolyból, amit ugye továbbra sem kell újratölteni
-
FoxiestFox
félisten
válasz
fogtunder #11 üzenetére
EU és EW-ben heavyk nélkül esélyed sem nagyon volt impossible módban. Normálon és classicon én sem használtam sokat, de feljebb (főleg iron man) már két heavy szükséges a rakéták miatt... plusz két sniper squadsight, double tap.
A videók alapján amúgy tényleg nagyon sokat fejlődött a játékmechanika. Remélhetőleg kevésbé csal a gép.
-
djculture
félisten
Minden dobozos regelhető valahova manapság.. az ubisoft dobozos kiadások ubiplayre, a 2k dobozos kiadások mint ez a játék is steam-re, Square Enix ,Bethesda Softworks, Focus Home Interactive,nordic games szintén setam. Az ea dobozosok originre a Blizzard játékai a battle.net-re.
-
válasz
FoxiestFox #12 üzenetére
classic fölé sose mentem a nehézségi szintben, annyira nem vagyok mazochista
-
sz_abika
addikt
Négy DVD és 45 giga hely...azt hiszem először jön a felszabadítás Zrínyi módra utána a gaming
PSN: xszabikax
-
FoxiestFox
félisten
Majd várnám azok tapasztalatait, akik gyenge gépen játszanak, hiszen a motort tekintve kenyérpirítón is futnia illene legalább minimumon.
Igaz, az animációk nagyon sokat fejlődtek, de szerintem az inkább CPU kérdése. -
Sonja
veterán
-
djculture
félisten
válasz
FoxiestFox #18 üzenetére
Várjuk meg a patcheket mert egyelőre bika gépeken is megakad a kép.
-
saen
veterán
Gondolkozom rajta, hogy megveszem a játékot, de az árak egy kicsit megütöttek. Mostanában normális ez a 14-15k-s kezdőár? Még a Witcher 3-at is 9k-ért vettem, igaz nem megjelenéskor. Régen vettem már így játékot...
-
Sonja
veterán
-
Allien
veterán
Pedig van 2 remek, vissza utasíthatatlan ajánlat a steamen!
Az első csak 83 ojró
a második meg 98 ojró
Viszont a játék mellé kapsz egy Steam kontrollert.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
K1nG HuNp
őstag
Kinek hogy tetszik eddig a hypetrain?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
törölt tag
Meg az elso reszt tolom, alig varom hogy ideerjek es akkor huzom is be, amit eddig lattam belole es nezem a visszajelzeseket, kivallo munka.
Par nagyfelbontasu kepet betehettek a csapatotokrol
-
Hokunda
aktív tag
A Withint kivittem és az egyik legszórakoztatóbb játékom volt az elmúlt évekből, de a gyenge kártya miatt ezen erősen gondolkodom (660ti). Vki nem játszotta hasonlón? (egy 1600*900on elbírná?)
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A játék maga tetszik, de kegyetlen optimalizálatlan.
FXAA bármelyik beállítása megeszi az R7 260x kártyámat reggelire. A TAO vagy mi az már jó, csak azzal meg nem valami szép. A játék megeszik minimum 5GB ramot, de felmegy ez fölé is. Kapcsolgatom a beállításokat, de a kép minősége szerintem nem éri el a 2012-es Xcom szintjét.
Az meg nálam is van mint kb. mindenkinél, hogy vannak pillanatnyi beakadások, hang/kép szinkronban szétcsúszó átvezető animációk, meg csak simán beakadó átvezetők. Egy kicsit jobb lett a helyzet, mióta lefuttattam a perfectdisk defragját a vinyón, mert a játék fájljai eléggé töredezettek voltak a letöltés után. Ezt javaslom mindenkinek megcsinálni.
Amúgy eddig túlvágyok az első hónapon meg a következő felén, még nem vesztettem el senkit. Viszont azt látom, hogy eléggé nőpárti a játék.
Az alap csapat roosterben csak 2 férfi van mindössze, mindenki más nő. Erre az első két megmentett / felszedett emberke is nő. Amazonok...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #37 üzenetére
Nyugaton komolyan veszik az eselyegyenloseget. Mo ezen a teruleten az utolsok kozott van, ami szegyen.
Azt nem szeretem amikor tullonek a celon de osszesegeben nagyon fontos es jo dolog.
-
törölt tag
Btw, probalta mar valaki Linux-on is vagy csak Windows-on? Kivancsi lennek a kulonbsegekre grafikailag, bar ennel a jateknal az az utolso szempont
Ha valaki probalta, pl Cpt. akkor ne tartsa magaban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#45997568 #40 üzenetére
Csak az Xcom1-et, az jól ment. A 2-höz most nincs helyem, hogy megint letöltsem. Btw. néhány patchet megvárok előbb úgy is, mert ha Windowson sem fut jól, akkor Linuxon sem fog. - A phoronix szerint nVidia és Amd kártyákkal megy a játék, ha a zárt drivereket használod. A többivel még nem.
Win7-en mikor kilépek a játékból akkor a ram használat 4GB felett marad. Az erőforrás kezelő se tudja megmutatni, hogy miért. Mondjuk legalább nem okoz gondot a játék következő indításakor, de valami még nagyon nincs rendben. Nem lepne meg, ha hétfőn már kapnánk valami patchet.
dying_star: hehe, jah ott is elég vegyes csapat volt.
------------
Amúgy jól megijedtem, mikor egy megölt kígyó még a reflexek miatt odarántotta magát az elhaladó emberem mellé.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Healbacsi #42 üzenetére
Végül is semmi, csak úgy érzem a 8GB se elég ennek a játéknak. Előbb hallom leomlani az égő épületek darabjait, minthogy meglátnám őket robbanni vagy lezuhanni.
Amúgy őszintén, szerinted mi indokolja ezt a magas ram fogyasztást? Egyszerűen nem fordítottak kellő időt az optimalizálásra...
-
Healbacsi
őstag
Visszabb kell venni.. A jatek jobban eszi a memoriat mint a videokartyat. Ismerosom messze a minimum gepigeny alatt jatszik, az attoltesek lassuak, de minden folyamatos, nem csuszik a kep a hangtol.
A streamerek gepein siman gyonoruen fut (bar azok eros i7-es gepek). Egyszeruen csak ugy allitottak be a jatekot, hogy a megjelenest magasabbra allitottak, hogy a jovoben is legyen benne nemi tartalek. Nem ez az elso jatek, ami a jelenlegi csucsgepeken fut tokeletesen.
De a jatek meg csak 3 napja eles, sokan bugokra hivatkoznak, de szerintem a nagy szazaleknal a gep maga instabil, csak eddig meg nem volt olyan jatek ami a teljes gepet ennyire igenybe vette volna, es ezek a dolgok meg nem jottek elo korabban.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Mesterségesen nagy gépigénynek tűnik az biztos, mert amúgy nem valami szépség a játék.
-
FoxiestFox
félisten
A jatek amugy igenyli a hw DX11-et, vagy eleg neki a 10.1 is?
-
Healbacsi
őstag
válasz
FoxiestFox #49 üzenetére
Igenyli.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Computex 2023: Egyszerű megoldás a 12VHPWR kábelek gondjaira az MSI-től
- Windows 10
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 5 40mm Silver
- Nintendo Switch OLED 64GB, 2024.09.12-ig gyári garanciával, Bp-i üzleből eladó!
- Samsung QE65Q80B 4K SMART Q-LED 2023 PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (UE75U7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE85Q60AAUXXN) 215CM Q-LED SMART ! PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest