Új hozzászólás Aktív témák

  • Busaboy

    aktív tag

    válasz AMD Power #82237 üzenetére

    Hatalmas gyűjtögető, kalandozó vagyok a nyílt vilàgú cuccokba(az utolsó kő alà is benézős tipus) így kiéltem magam. Ugye mivel másodszorra vittem végig így az eleje elment gyorsan, a sztori szàl főleg. A sztori vége, az a 2-3 óra tetszett leginkább, ott már nagyon pörögtek a dolgok, vagy csak én siettem.
    Érdekes, anno még One X-el annyit toltam annak ellenére, hogy szarul futott, hogy az utcai hírnevem 48-as volt, de a sztorival alig-alig haladtam. Csak mentem az utcàkon, lövöldöztem, felfedeztem, pàr mellékbe belecsöppentem, de csak felfedeztem... Most így màsodszorra inkább csak legyűrtem, az utca hírnevem is éppen csak 30, csak nem akartam, hogy ott àrvàlkodjon kijátszatlanul. Mellékből most többet csinàltam, mész/ölsz/ölnek/hackelsz/sáskapengézel/vagy ///a bugyuta pàrbeszédet silabizálod vajon azt fogja-e a karakter mondani, vagy a szövegtől teljesen eltérőt és totàl màs szituba keveredsz emiatt/// 😂
    Igazàból elsőre kellett volna azzal a nekifutàssal màr végig vinni, akkor nagyobb volt a hype.
    Akinek bejön a vilàga és el tudja felejteni, hogy indult a game és nem a hype közepette játsza ki hanem sokkal később olyanoknak bőven jó. Semmivel se rosszab mint egy akármilyen Far Cry, mondjuk Witcher 3 magaslatokba sose érne fel.
    A sztorira nincs panasz, egyszer talán màs befejezéssel is végig viszem.
    Igazából, ha a sztori fele ilyen jó lett volna is ott ültem volna előtte màr maga a vilàg miatt.
    Hogy szokták gyorsan ezt letudni?
    AJÀNLOM :)) :DD

    Szerk: 78 óra jàtékidő, ebből kb 30óra az tisztàn ez a végijátszás volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák