Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Ezt sajna nem tudom, mert amiket olvastam róla technikai gondok (már nem emlékszem mik), azok engem is elrémisztettek annyira, hogy pár évet kivárjak és úgy menjek neki.
Mire odaértem technikailag rendben volt, nem Shepardsztori4et vártam tőle, szóval teljesen jó élmény volt. -
addikt
válasz ProEvoFan #81239 üzenetére
170-175 -ért mennek olyan gépek, amiknek semmi baja. Vagyis elvileg semmi baja....
Szóval beismert hibával, még ha garanciálisan javítható is, szerintem nem nagyon éri meg eladni, aztán újat venni.
Szerk.:
Már ha Magyarországról beszélünk.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
-
szimszonos
őstag
válasz pulyka jocó #81232 üzenetére
Nem néztél egy tesztet vagy trailert róluk mielőtt megvetted?Én az 5-öt 2x vittem végig,a New Dawnt éppen most viszem másodjára.Nagyon bejövős mindkettő,de én azért is vettem meg,nem vettem zsákbamacskát.Nagyjából tudtam mire számíthatok.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
A régi xbox appon való aktiválás már nem igazán működik.Nekem pl már egyáltalán nem,pedig több régebbi verzióval is próbálkoztam tavaly nyár óta már csak 3 betűs módszerrel megy a téma.Itt a fórumon volt akinek még sikerült mostanság is állítólag,de én ezt nem igazán hiszem el.Különösebben nem izgat mert a másik módszerrel sem tart tovább 2 percnél a beaktiválás,se laptopon se mobilon.Ráadásul vannak ingyenes programok,bővítmények is erre már.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben360
senior tag
válasz ProEvoFan #81243 üzenetére
Én One X-et küldtem gariba, más hibával, de odaírtam,ezt is hibának hogy bazi hangos, még a menübe is sokszor.
Na hát ugyanúgy kaptam vissza, nem foglalkoztak vele.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Moby
addikt
válasz szimszonos #81257 üzenetére
Nekem máig megy a régi appal a brazil kód beváltás. Argentin nem, ahhoz vpn kell. De amúgy ja, tökmindegy, azzal sem tart jelentősen tovább.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz szimszonos #81256 üzenetére
Megnéztem kb az összes relevans tesztet magyar yt csatornákon, meg külföldieken is. K#rvára bejött amúgy mindkettő, még régebben PS4-re akartam őket megvenni, de aztán megláttam hogy az új boxokon van 60 fps, na mondom ez kell nekem. Nagyon nem
Bár nekem a Halo-k se jönnek be, csak hogy vmi boxhoz köthetőt is mondjak. Még jó hogy benne vannak a Game PassbaPersil: köszi a tippeket, beküldtem, remélem a legjobbakat
tanulópénz[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz darkstreet89 #81262 üzenetére
Akkor remélem ezt nem várod.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
erdey_a
addikt
ki hogy tárolja az xss-t? állítva, vagy fekve?
felmerült bennem, hogy inkább elfektetem, mert az jobban kímélné a venti csapágyazását. ugyanakkor felülről jobban "belehullana" a por.
szóval most így este ezen vajúdokVérboci
-
fant0mi
őstag
válasz Sweet Lou 6 #81267 üzenetére
-
erdey_a
addikt
válasz craftsman01 #81271 üzenetére
az a tévé tetején van. V-alakban be is lóg középen a képbe
Vérboci
-
szimszonos
őstag
válasz pulyka jocó #81263 üzenetére
Én is megnéztem pár tesztet,és azt kaptam teljes mértékben,amit ott láttam.Engem nem ért meglepetés.Szerintem pont ez az egyik olyan játéksorozat az utóbbi időben aminél nem cseszik át az ember agyát a játékkal se tartalmilag,se grafikailag.Nem egy Cyberpunk vagy valami más olyan amit beharangoznak azután meg a játék játszhatatlan bughalmaz.Szerintem te nem ismerted igazán a szériát ha ennyire mellélőttél mindkét résszel.Lehet szeretni meg nem szeretni,de elég kiszámítható mit kap az ember.Évek óta ugyanazt csak más köntösben tálalva,más helyszínen kicsit kiegészítve valami kis újdonsággal.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz darkstreet89 #81262 üzenetére
De ezt mar lattuk, nem lesz.
Szrk.: Na jo, megsem kezelhetjuk tenykent, de nagyon jo esely van, igy irom inkabb.
"This is a game that will shatter your expectations and you cant even imagine the actual scale and depth of it."
Ezek azert biztatoak.
Pedig, ha "csak" annyira lesz jo, mint a net test, akkor mar nyertunk.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
FuRiONight
őstag
Több oldalon is rákerestem, hogy elérhető e a nevem, mindenhol azt írja hogy szabad, de amikor változtatni szeretném az oldalon mindig ezt írja ki; Ez a becenév nem engedélyezett. Válassz egy másikat. ilyenkor mi a helyzet?
-
Tuomas
addikt
-
FuRiONight
őstag
Nincs, ugyanez lenne a nevem mint itt. Másik profilon használtam is.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz FuRiONight #81278 üzenetére
Illetve a gamepass megosztható?
-
30z.Samu
félisten
-
Steve1207
veterán
Mad Max 2 játék pletykát olvastátok? Vagy ez minden évben előkerülő dolog?
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
matex
aktív tag
válasz ProEvoFan #81211 üzenetére
Kivittem a szabad levegőre, majd kifújtam. Próbáltam porpisztollyal, de gyengének bizonyult, így tüdőből fújtam ki. Az összes szellőző résen keresztül fújtam be levegőt, többször is, hogy ami az egyik helyről a másikra került volna, az a harmadik helyről fújva végleg kimenjen. Rengeteg por jött ki, még a ventilátor lapát is tiszta lett. Addig csináltam, amíg nem jött ki por belőle.
A Fortnite alatt eddig elég hangos volt, most szinte hangja sincs. Örülök, mert így most fölösleges pasztázni, elég volt kitakarítani a port.
-
ProEvoFan
nagyúr
Honnan készítetted a fotókat?Bárhol benézek a gépbe, mindig eltakarja valami. A tetején a ventilátor lapátok miatt nem látok semmit. Az alját is eltakarják az alkatrészek.
Lehet elviszem benzinkútra, ahol amivel az autó gumikat szoktam felfújni és óvatosan, gyenge levegővel adok a pofájának. -
Busaboy
aktív tag
Én porszívóval csináltam a One X-nél, hetente kiszívattam belőle a port a szellőzőkön keresztül. Annak akkora ereje nincs, hogy esetleg elmozdítson valamit, de a port, szöszt, (macsek szőrt) kihozza tökéletesen. SX-nél is alkalmaztam már, bár még két hetes sincs, de a tisztaság még sose ártott.
Keke
-
addikt
Lehet egy normális légtisztító és egy jobb porszívó hasznosabb lenne a lakásban/házban. Nem bántásból írom, de nekem egyik konzolom sem néz ki így.
Amúgy nálunk is porosabb lenne minden, környéken meg mellettünk is sok a park. 2 naponta lehetne port törölni.
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz beyruth82 #81291 üzenetére
Azért a levegős fuvatással kapcsolatban van egy javallatom. A ventilátorok csapágyai nagyon utálják, ha „visszafelé” kell pörögniük, vagyis kompresszorral vagy porpisztollyal megküldve pörgetedet. Jobb, ha a művelet során megy a ventilátor, vagyis legyen bekapcsolva a masina. Sok éves tapasztalat, hogy így kevésbé készíti ki a csapágyakat a kifuvatás. És akkor nem is kell akkora nyomás, mert eleve kifújja saját maga a felszabaluló por túlnyomó részét.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
FuRiONight
őstag
A 300ft GPU csak egyszeri lehetőség vagy akár többször is előbukkan?
-
SaGa59
őstag
válasz ProEvoFan #81296 üzenetére
Kérdés, hogy van-e rajta olajleválasztó, vagy nincs. Elvben, mivel gumiba fújnak vele, kéne, mert a gumi és az olaj nem kedvelik egymást, de biztos nem lehetsz benne. Persze nem úgy kell gondolni hogy fúj egy olajréteget a kezedre, mint egy napolaj spray, ha elé teszed, csak néha hozhat magával egy-egy nagyon pici cseppet a kompresszor kenőanyagából.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest