Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem volt RTX 3080-as PC-m azon sem ment sokkkal jobban, sőt rengeteget stutteringelt a game és a grafika sem volt sokkkal jobb 1440p-ben.
A konzol árához és teljesítményéhez képest korrekt lett a game.
Sőt ezt talán később még jobbá is tehetik optimalizáló pecsekkel.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #57751 üzenetére
Tutinem. Most nekem a 21 elég volt egy időre. Hülye voltam (megint) és mivel hónapokig CSAK azzal játszottam, besokalltam tőle mire megnyertem a bajnokságot. Ez, hogy minden meccset lenyomtam valós (4x12perces) játékidőn, ez sok volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz AuraSync #57752 üzenetére
Igen, és tegnap stabilabb is volt minden. A megjelenés napi "káosz" lecsengett, szépen ment tegnap minden. Bár még mindig baromi lassan "boot-ol" be a játék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A lassú betöltésen annyira nem lepődök meg, ha belegondolol az ember mit kell betöltenie a játéknak. 100GB a game tele nagyfelbontású textúrakkal és millió kis apró részletes tereptárgyal.
PC-n előbb betöltött de utána meg masszív stuttering volt jó pár percig mire összeállt a game.
Itt jobb a helyzet, hosszabb a betöltés de csak pár pillanat a stuttering.Így hogy ingyen volt a játék én aszondom megérte letölteni.
Ma fogok nekiállni a Diszkoveri repüléseknek.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #57756 üzenetére
Nem hiszem, hogy elvárható még, hogy az egész bolygó stimmeljen. Írtam én is, hogy az Esztergomi bazilika sincs kidolgozva, sőt, épület sincs ott, csak a műhold kép a földön. Igen, van ilyen.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
válasz ProEvoFan #57754 üzenetére
Nagyon nem a konzoleladás a lényeg már az XBoxnál. Felesleges is ebben összevetni a Sonyval.
Most olvastam a linkelt IGN fordítást.
"Nagyon nehéz egy 120 millió dolláros játékot egy havi 9.99 dollárért kínált előfizetői szolgáltatáson belül megjelentetni" - mondta Layden. "Ha kiszámolod, akkor kiderül, hogy 500 millió előfizetőt kell szerezned ahhoz, hogy elkezdjenek megtérülni a befektetéseid" - Szóval havi 5 milliárd bevétel kéne szerinte gamepassból, hogy megtérüljön egy 120 millás játék
"Layden azt is elmondta, hogy bár 500 millió előfizető lenne az optimális felhasználói szám egy előfizetői szolgáltatáshoz, jelenleg azonban csak 250 millió konzol van világszerte használatban, így a matek sehogy nem jön ki. " - nem csodálkozom hogy 2019 óta nem dolgozik a Sonynál.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Microsoft Flight Simulator
sQr kollega másik fórumról:
"Nem láttam, hogy bárki írta volna, így a biztonság kedvéért megemlítem. A játékon belül kezdjetek a Marketplace “Free” vagy “World update” szekciójában, ugyanis eddig öt csomag érkezett. Ez feljavítja egy-egy adott terület látványát, a repterektől kezdve a fontosabb helyszínekig, rengeteg egyedi modellel és textúrával. A letöltést a Profile / Content Manager résznél lehet nyomon követni a játékon belül - olyan 30GB plusz összesen."
Live-Die-Respawn
-
consono
nagyúr
válasz Döglött Róka #57761 üzenetére
Mondod ezt akkor, mikor ezzel a generációval megdöntötték minden korábbi rekordjukat? Érdekes
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
-
.LnB
titán
Megtaláltam az első nap. Igaz nem értem, hogy miért nem ezekkel együtt települ alapból.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én írtam itt már kétszer is. Egyébként jelzi is a játékban, hogy van elérhető tartalom a játékhoz. Szerintem egész feltűnően.
Én első nap este leszedtem őket, de azóta megint jött egy vagy kettő. Pontosan nem tudom, mert másnap reggel vagy délelőtt néztem újra.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
NoMagix
addikt
Felszálltam Ferihegyről és elröppentem a parlamenthez, gondoltam jól becsapódok, erre simán átsuhantam az épületen...ezt is megúszták!
-
Hunt3r22
őstag
válasz ProEvoFan #57754 üzenetére
Fb-n olvastam pont erről egy hírt Playstation hivatalos oldalán, kommentek sokkal érdekesebbek voltak. Szinte mindenki a botokat és a haszonlesőket írta.
Persze ez nem változtat azon, hogy a Ps sokkal kelendőbb, mint az xbox. Hozzáteszem én személy szerint nem bántam meg az Sx-t, azt kaptam a pénzemért amit vártam. (Kivéve a 3-4 hetes szervízt )
Xr
-
JenciHUN
aktív tag
Ha más is nagyon várja a The Ascent-et: Magyar idő szerint este 7-től lesz elérhető.
-
Bad Pritt
félisten
The Ascent itthon mikor élesedik? A store 7pm-et ír, az az én időzónámhoz igazodik, vagy valamelyik amcsi és váltogatni kell?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz JenciHUN #57774 üzenetére
Csak azért nem megyek el előbb a munkahelyről, mert akkor sem tudnám hamarabb kezdeni Tűkön ülök.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Bazsi1987
őstag
válasz hitvanyalak #57785 üzenetére
9-ig melózok így azért ki bírom majd valahogy ha 7kor kezdődik 🙂
-
Bad Pritt
félisten
válasz ProEvoFan #57782 üzenetére
Sokan a Hades-hoz meg a Curse of the Dead Gods-hoz hasonlítják, az elsőnél nehezebb, a második jóval durvább. Én mostanában az Orival meg a Narita Boi-jal játszottam, amik oldalnézetesek ugyan, de hasonlóak, azoknál könnyebb.
Őszintén szólva én nem éreztem nehéznek egyáltalán, ha rendes fegyverrel mész, használod a képességeket, fejleszted magad és van egy kis türelmed, akkor nincs gond. A legtöbb ellenfélnek max háromféle támadása van (abból egy távolsági), ezeket kitapasztalod gyorsan, merre kell dodge-olni, mekkora a bombák hatósugara, stb. és utána aprítasz. A bossok közül csak az utolsónál szenvedtem kicsit, de ott is csak azért, mert endurance, elejétől a végéig vagy 15 perc az egész, sokféle játékelemmel, nagyon kell figyelni. Illetve volt egy opcionális, ami horrorisztikusan nehéznek tűnt, míg rá nem jöttem egy játékmechanikára, amit természetesen nem mesélt el a játék magától.
Tipikusan az olyan részek szívatósak, amikor a pálya is egy ellenfél, szűk a hely, víz vagy mélység van melletted és nem eshetsz le, cserébe sok a mob is, lövöldöznek, ugrálnak, minden bajuk van, na azoknál figyelni kell.
Az ilyen cuki Dark Souls dumák félrevezetőek szerintem, vett át elemeket belőle, de a nehézséget nem, pl. a lelkeket sem veszíted el, ha meghalsz.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Peat76
őstag
Most nézegetem, bár feltűnt használat közben is, pedig nekem "csak" 55" tv-m van, bár nyilván szembetűnőbb lehet 65" vagy felette hogy a dashboard csak 1080p-ben fut, vajon miért?
A konkurens 4K-ban jeleníti meg...Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
válasz Hunt3r22 #57772 üzenetére
Nagyon berobbant a piacra az új konzolgeneráció.
Ajándékkártyákat osztogat az Xbox, ingyen kaphatunk fantasztikus játékokat a webáruházban.
-
Olvasom itt a topicot és látom , hogy Auchan üzletekből is vásároltatok . Kérdésem az , hogy az itt vásárolt gépek garancia ügyintézés is ugyan olyan jó mint mondjuk az MM vagy Konzolvilág esetében ?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Wesder
félisten
válasz Luck Dragon #57793 üzenetére
Mindenhol ugyan az. MS-nél lejelented, futàr viszi és hozza.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Mennyire van vele megelégedve?
Strapabíró?
Úgy láttam elég sok a rossz belőle.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Luck Dragon #57793 üzenetére
Én ott vettem és online regisztráltam a garanciára az MS oldalán.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
senior tag
Persze ez megvan,de olyan fajta térképre gondoltam ami a world módban van reptér választáskor. Mégis el tudjam helyezni magam, hogy helyileg merre vagyok, de úgy látszik ennyire nem akarja kinyalni a seggét az amatőröknek a játék, hadd tudják csak meg milyen a pilóták élete!
iPhone 13 Pro 128GB
-
nagyúr
válasz AuraSync #57795 üzenetére
Sokunknak van itt a topikban. Kézbe véve prémium minőségű, én nagyon szeretem. FPS multihoz nagyon hasznos a két hátsó fül, illetve a ravasz-zár is. A tartóssága tényleg nem az igazi, én egyet már cseréltettem gariban (pedig nagyon keveset használom). Ennek ellenére újra megvenném... Lehet, h meg is fogom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest