Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
válasz tboy93 #56793 üzenetére
Ne halogasd a Doom-ot, nagyon jo erzes amikor sikerul egy nagyobb arenaharc. Sokat fejlodtem kontrolleres celzas teren miota megvan az XSX, ezek utan minden mas piskota lesz. Amikor elkap a flow meglepoen jol kinezo dolgokat lehet alakitani, bar ezeket a Super Mario-s platformer reszeket neha picit tultoltak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz tisztelturam #56803 üzenetére
UE5 demo
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
Psychonauts 2 supports HDR, VRR and 120 FPS rendering exclusively on Xbox Series X|S consoles.
Xbox Series X: 4K/60 FPS or 1440p/120FPS
Xbox Series S: 1620p/60FPS or 1080p/120 FPSEzek szerintem nagyon szép, optimalizálst számok, pláne a kistesó oldalán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
New Psychonauts 2 info:
- narrative-heavy platformer
- lots of exploration and collectibles
- collectibles help you to upgrade abilities
- character development and world-building with relentless density
- every NPC has something unique to say, often with deeper dialogue treesiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
3L1T3
addikt
válasz tisztelturam #56814 üzenetére
Még mindig téveszmében éltek. Grafikai engine (nem egyenlő) art dizájn!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
NemMo
őstag
Letöltöttem a flight simulatort ma boldogan indítottam volna, erre majd csak júli végétől lehet csak játszani
-
Redneck
nagyúr
Csak hogy ne csak mindig rosszat írjak:
A héten az esős időre tekintettel, elvittem a nyaralásra az XSX-et. 1-2 alkalommal, használtuk is, és nagyon jól muzsikált. Egy régi, 720p plazma volt a nyaralóban, de baromi jól néztek ki rajta a játékok. Olyan smooth mozgásmegjelenítése, és színkezelése volt, hogy komolyan meglepődtem, nem volt hiányérzetem. Egy ritkán használt horgászházban, amiben a netet is csak telefonról kapta, hát le a kalappal előtte, beton stabilan ment minden szolgáltatás.FH4, FM7, UFC4, Jedi: Fallen Order, és Gang Beasts futottak rajta, de mindegyik cím, kifogástalan volt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
The Riftbreaker - Official Developer Commentary Campaign Trailer
Ez is ugye jön majd Game Pass -ba ősszel, ha valaki nem emlékezne rá.ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
zsozsa74
őstag
Kíváncsi vagyok ez a Flight Sim mennyire fog bejönni úgy általában a játékosoknak. Én most pc-n mentem vele egy karikát. Természetesen lebutítottam alapra az irányítást, hogy könnyed árkádos repülés legyen és azért még így sem az. Na most aki nem egy hc repülő szim fan, szerintem hamar beleun. Szerintem a nagy átlagnak nem túl izgi a repülés. Azt gondoltam, hogy majd csapatok az elefántok közt, stb., de nem egyszerű ám földközelben sem repülni. Igazság szerint elefántot sem láttam, bár leginkább Pécelen akartam leszállni és hát arra nincsenek is.. Persze azért poén szemberepülni a Szfinxel, szlalomozni egyet a piramisok közt. Remélem, hogy konzolra csinálnak rá valami teljesen butított irányítást, hogy ne kelljen szenvedni vele. És kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz szép. Már úgy értem valójában. A videókat én is láttam. De pc-n egy 3080-as kártyával sem találom olyan lehengerlően szépnek, mint amit az xboxos promó videókon láttam. Amúgy már meg is untam és töröltem...
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
AMD Power
titán
Hazaértem a nyaralásból. Toltam is egy 5 órás Yakuzat gyorsan. Viszont ezzel a Majima küldetéssel megszenvedek. Aki már megcsinálta, hányas szintű emberrel tette? Kiket vitt magával a csapatban?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Wesder #56820 üzenetére
FH4-et nyomtam online is, és nem volt laggos, nem késett. Persze ehhez kellet a stabil térerő is, és az 5Ghz-es hotspot (Samsung A71). Inkább az lepett meg, hogy a 720p plazmán, nem éreztem azt, hogy kilóg a lóláb. Távolabb ültem az ideálisnál, de a képminőség, totál rendben volt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
nagyúr
válasz zsozsa74 #56821 üzenetére
Szerintem a legtöbben hozzád hasonlóan hamar rá fognak unni. Én is így voltam vele. Letörölni mondjuk soha nem fogom, mert néhanapján még jól esik repülni 20-30 percet. Továbbá nemrég jelentették be, h lesz lehetőség helikopteres repülésre is - ez nekem elég nagy plusz lesz...
Egyébként én sem látom olyan szépnek mint a promó videókon! Ráadásul szinte lehetetlen úgy beállítani, h a képfrissítést folyamatosan 60 fps közelében maradjon. Pedig a mostani videokártyámtól nem sok erősebb érhető el jelenleg a piacon. Nagyon kíváncsi vagyok rá, h boxon mit tudnak kihozni belőle.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Még volt időm egy kicsit FH4-ezni, most már több kis apróságot vettem észre, amit az előző kockulásnál nem. Durva milyen jól néz ki X-en. Viszont egyszer-egyszer bereccen, nem fontos szituációban, minden esetre érdekes. Meg még azt vettem észre, hogy dinamikus árnyék nincs verseny közben. Gondolom kissé megviselné a gépet, ha annyi kocsinál kellene ezt megoldani.
Sic Parvis Magna
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz tisztelturam #56814 üzenetére
Inkabb nem kommentelem. Latom masok megtettek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tisztelturam
aktív tag
-
NJanika
aktív tag
válasz tisztelturam #56832 üzenetére
Szia Uram,
Most mondtál 2 cső játékot. Nem is írom , hogy psfanmen mert az egyértelmű. Már az első rész is óriási nyitott "világokban" játszódott. És míg egy GOW-ot végig sem tudtam játszani annyiszor be aludtam rajta úgy ez a játék hatással volt rám és több mint 10 év elteltével is emlékszem minden jó pillanatára.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Wesder
félisten
válasz tisztelturam #56832 üzenetére
Szerintem nézz el egy szemészetre.
Az én szemem sz@r, de hogy a Psy2 nem low poly, az is biztos.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz NJanika #56833 üzenetére
Nem vagyok ps fan mivel életemben nem volt ps-em és egyelőre nem is tervezem hogy legyen. Csak mondtam onnan két játékot mert azok szépek ha ott látod is ha esetleg szarul mennének ps-en az oka megvan, brutál amit létrehoztak.. Pshycho-nál meg süt róla ,hogy persze hogy gyors lesz ilyen kinézet mellett.. Ennyi. Ettől még lehet jó én nem tudom ,nekem az egyből is elég volt egy gamplay video ,hogy messze kerüljem
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz tisztelturam #56835 üzenetére
Màr csak azért is értelmetlen az összehasonlítàsod, mert a DF-nàl vannak 50-70-en, míg a ND-nàl kb 300-500 ember dolgozik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tisztelturam
aktív tag
-
Elderath
őstag
Mi ez a förmedvény már megint te atyaég... Ubi lehúzhatja magát már az utóbbi évek termése alapján. Régen E3on még azért mindig lehetett tőlük számítani 1-1 meglepetésre, de évek óta már olyan szinten ötlettelenek, hogy nemigaz.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
zsozsa74
őstag
válasz tisztelturam #56835 üzenetére
Az megvan, hogy vannak játékok, amik nem a ray tracingről meg poligonszámról szólnak? Hanem a sztoriról, humorról, sokféle játékmechanikáról. Na most ez pont ilyen lesz szép stílusos graffal , amely stílust már vagy 15 éve megálmodták. Szerinted amúgy ezeket a mesefigurákat realisztikus grafikával kéne megjeleníteni?
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Akinek Arctis 9X headsetje van; nálatok is időnként valami "összeakad" , zavar keletkezik az erőben és ilyenkor szaggat, akadozik a hang, néha le is akad pár másodpercre a headset, aztán magától ismét csatlakozik?!
Örület mennyire fel tud idegesíteni, hogy heti pár órán lenne játszani és pont akkor csinálja persze... Mi a rák lehet a baja? Headset firmware a legújabb
...Mintha már olvastam volna máshol, mástól is ezt a problémát (?)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nagyúr
-
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz Wesder #56724 üzenetére
Én tegnap elő akartam tölteni, de még mindig a pár száz megás "foglaló" van csak. Te, hogy csinálod, hogy már a 97Gb letölthető?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz zsozsa74 #56840 üzenetére
Az tiszta sor, hogy a Psychonauts nem a kinézete miatt lett az a cím, ami. Ettől függetlenül 2021-ben, a második részre már lehetne szebb ez a játék. Azok mellett, hogy az art dizájnt megtartanák. Mosott, kis felbontású textúrák. Kevés poligonos modellek, és puritán bevilágítás.
Nem a grafika dönti el, hogy jó játék lesz e. De ez nem számít szépnek ma már.
Főleg, hogy ott egy Ratchet & Clank: Rift Apart. Ami jó sztori, jó humor, jó mechanika. És ezek mellett úgy néz ki, mint ha egy animációs filmet játszanál.
Vicces is, hogy májusban, itt a topikban volt egy diskurzus a két játék összehasonlításáról. Kép is lett linkelve. Még is az lett a konklúzió, hogy "ahhoz képest" nem is néz ki rosszul a Psychonauts. Pedig de, főleg "ahhoz" képest néz ki rosszabbul. És nem számít, hogy mekkora stúdió, mire jelent meg. Egyszerűen gyengébb a grafika, sajnos évekkel. Nem azt kell magyarázni, hogy Raz karaktere fejnehéz... stb stb.. amikor kilométerekről látszik, hogy hány poligonból áll az a fej.Igen is lehetne bőven szebb, úgy, hogy nem "sértené" az art dizájnt. Ugyanakkor mint írtam, a Psychonauts esetében van fontosabb dolog mint a grafika. Nem az alapján fogjuk megítélni azt a játékot.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest