Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    válasz yuing #54820 üzenetére

    Dark Alliance legkonnyebb fokon tolom szólóban, tegnap lett meg az elso 3 act, azaz az elso fő küldetés a 6-ból.

    Könnyen rávágják az emberek, hogy szemét sajnos, pedig mint high fantasy játék hű a D&D világához, van lore, ha olvastad a Salvatore könyveket (200-300 oldalas fantasy ponyvák, nagyon szórakoztatóak) akkor ismerős lesz mindenki, ha nem, akkor is pár mondatban bemutatnak mindenkit + találni rúnatáblákat, tekercseket amik szövegesen színesítik a történetet és engem lekötött a hentelés.

    Szóval a látványvilág, a szörnyek megvalósítása, a zenék teljesen rendben vannak, az animációk lehetnének jobbak + van bug, és a harcrendszernél nincs az, mint a Devil May Cry-ban, hogy meg lehet szakítani a támadást, inkább olyan mint a Monster Hunterben, a megkezdett mozdulatot végig kell vinni. Ezt meg kell szokni + mind a 4 karakternek más a harci stílusa, érdemes mindegyiket kipróbálni. Aranyból lehet plusz harci mozdulatokat vásárolni, fejleszteni mondjuk a varázs ital gyógyítási faktorát is. A felszerelessel, fegyverekkel, páncélokkal meg lehet babázni, vannak különféle skin-ek, lehet a fegyvereket is fejleszteni különböző ritkaságú ásvámyokból + aranyért. Minden pályára van kb 5 nehézségi fok, szólóban csak az alapot ajánlom, úgy van sikerélmény.

    A pályáról még annyit, hogy támogatják a felfedezést, van számos eldugott zug, mellékág, ahol lehet kincseket és plusz fejlesztési pontot szerezni.

    Szóval nekem bejött, alapára Gamepass nélkül 14e ft, tehát nem is teljes árat kérnek érte, a bugokat meg fogják javítani. Ingyenes pálya lesz nyáron, és szerintem ősszel pedig fizetős dlc is érkezik.

    Gamepassban érdemes kipróbálni!

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák