Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Elég sokminden van ami nem igazán szeret működni. És sajnos ez nem mostanában kezdődött. Az, hogy Instat-On módban sem tölt le mindent, vagy frissít a konzol az már pár éve így van (legalábbis nálam és jópár ismerősnél.
    És igazából itt is az van, hogy van amikor letölt, frissít játékot/rendszert, de inkább nem.
    Az Energy Saving módban történő bekapcsolás is vagy fél éves bug (ismerősnek, meg mind a FAT, mind az SX is van, hogy random elindul, és aztán ott marad a Home-on), és csak úgy nem jön elő, ha a beállításokban a teljes kikapcsolásra megyek rá.

    És bár a screenshot Live feltöltés úgy tűnik megjavult volna, de most pl. kiraktam külső meghajtóra (erről is mindjárt), és ott vettem észre, hogy nem tölti fel már OneDrive-ra (de a belsőn lévőket se). Elkezdi mutatni, hogy tölti, aztán ennyi. A csík eltűnik de a kép nem megy fel. Egyedül úgy tudok OneDrive-ra feltölteni, hogy ha külső -n van és a OneDrive alkalmazással töltöm fel manuálisan.

    És ott van a külső eszköz támogatása. Van itthon vagy 4-5 USB3-as flashdrive aránylag gyors írási/olvasási sebességgel (80-100MB/s). Mindegyikre azt írja a rendszer, hogy túl lassú, nem USB3-as. És bárhogy formázom, sehogy se akarja őket használni, mint külső rögzítési hely. Sőt! Pár napja volt nálam "kölcsönbe" egy (hozzám kérték a rendelt csomagot) egy Samsung t5-ös külső SSD. Arra is ugyan ezt íja ki (még játékot se enged rá tenni, mert nem megfelelő).
    És most jön a poén része. Az USB3-as külső HDD-re rá tudná tenni. Nekem egy van rákötve, mint táhelykiegészítés (One X-et használok még), és nincs vele semmi gond, és van egy ugyan olyan típusú PC-n használt külső. Erre simán ráteszi a külső rögzítést. És csattanó. Ugyan ezek az eszközök a régi FAT One esetében gond nélkül működnek. Mondjuk érdekes módon a 2013-ban vett Adata 16GB-os USB3-as agyon használt pendrive-om gond nélkül megy, ugyhogy azt szerencsére tudom használni.
    jelentve lett ez, ezek a hibák már többször is, de nem jutottak még oda, hogy javítja legyenek.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák