Új hozzászólás Aktív témák

  • pzstm

    titán

    válasz Wesder #33152 üzenetére

    Ket honap XSX hasznalat utan almomban sem gondoltam volna, hogy ekkora lepes lesz eza generwciovaltas, es ilyen minosegi kulonbseg. Division eseteben varom a patchet ami harom het milva jon. Control listan van az is patchet kap. Ezen kivul a Cyberpunk az egyetlen game ami nem Patches es jatszok vele bar egyre kevesebbet es szenvedosebbet. 4k/dinamikus 4k 60 fps-el, villamgyors betoltesi sebesseggel tobb mint geberwcios ugras. A quick resume meltatlanul keveset szerepelt esdig sajtoban, hatalmas rivaldafenyt erdemelne.

    De ha a PS mindenben nyer akkor a ketszer gyorsabb SSD mistt jelentos betoltesi sebessegi elonyoket kene latnunk....jah hogy van ami mar ertelmesen hasznalja ki az architekturat es megsincs ilyen drasztikus kulonbseg...sehol sem ahol neztem.

    Szoval jelenleg ha atlaguserkent nezzuk a dolgot (marpedig a felhasznalok 90%a az, ne prohardvert meg digitalfoundry geeket nezzunk) akkor bizony semmi elonye nincs a PS-nek megitelesem szerint :R

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Új hozzászólás Aktív témák