Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Mai nappal én is átléptem ebbe a topicban. A korábbi one x-et váltotta a series x.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz #91045632 #32897 üzenetére
Érdekes olvasom ezeket, nekem is optikai digis 1000-es netem van de nagyon gyorsan tölt az sx-em. Délután játszottam 1=2 órát azalatt lejött egy 33 gigás játék. Első 2 nap 800 gigát töltött le 2 éjszaka. Azóta sincs gond, egy két játék lejött bekapcsolva is, , ki is fogom kapcsolni az instant ont, egyelőre úgy látom nincs gond a letöltéssel. Mondjuk fix ipje van az sx-nek, és a router is jól van belőve.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #32842 üzenetére
Ezek szerintem a Flight Simulator nem jox boxra?
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #32912 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
Lehalt a Live. Party chat és Online gaming nem akar menni. Downdetektorra 6k+ hibabejelentés érkezett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #32912 üzenetére
Ha ez így lenne, köszi Duracell!
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Zoleee83
addikt
Srácok a Just Dance részek visszamenőleg meddig kompatibilisek a Series X-el?
Itt már csak mobillal lehet játszani? Nincs más megoldás? (Kinect ugye kiesett).* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
Pont ez az,hogy 1-2 óra kell, hogy leszedjen 30gigát és akkor még szerencséd is van, nekem a Gears5 instant-ban kb fél nap volt 1000-es net mellett😅Ps5 CP2077-et 110Gb 15 perc alatt lekapta miközben toltam a DSremake-et...én sem tudom, hogy mi ez a boxnál, de gyakorlatilag mindig így volt náluk, sajnos...azt hittem ez is jobb lesz a nextgen-el, hát nagyon nem
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #32922 üzenetére
Szerintem ez Switch-en lehet a legjobb (na meg régi One-on kinect-el), mert ott a legkisebb a kontroller és simán elfér a tenyeredben. Kb mobillal lehet egyébként, más megoldás nincs X-en tudtommal (ps4-nél meg talán a fagyi és a kamera, de az új gennel már ott is csak a mobil app).
BC nem tudom meddig van, ha minden igaz az alap játékok általában 40 zenét tartalmaznak, ahhoz hogy legyen rendesen választék elő kell külön fizetni 4 usd /hó vagy 25 usd /év szinten. Ilyen szempontból akkor már a sima mobilos Now jobban megéri és fölösleges költeni az alapjátékra, mert így is úgy is előfizetsz és telefonnal bohóckodsz, közben meg simán ki lehet küldeni egy chromecast képes eszközre és ott is van a tv-n.
De javítsatok ki, ha nem így van, mindig csak olvasgattam róla aztán ennyiben kimerült a dolog.
.
-
ProEvoFan
nagyúr
Már a boltok is nyerészkednek...XSX, raktáron, csak 230K [link]
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
használ valaki Audio-Technica ATH-G1 fejhallgatót a boxhoz?
Tegnap berendeltem egyet mert a HyperX Cloud Alpha nem szólt valami jól a kontrollerről még Dolby Access-el sem (PC-hez is fejhallgató erősítős hangkártyát kellett vennem, hogy tisztességesen szóljon) remélem az ATH-G1 et már normálisan meghajtja a kontroller elvégre csak 45 Ohmos. -
.LnB
titán
A Guitar Hero Live miért nem megvásárolható már? A store-ból se, ahogy látom. Licensz gondok?
Szerencsére cimbimnek még én vettem meg amikor megjelent a játék, már meg is beszéltem vele, hogy behúzom tőle. Gondolom az simán játszható lesz ha beteszem a lemezt ugye?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Néztem a Tracklist-et. Szenzációs. Én leszek Marcus Mumford!
Akkor minden egyéb tartalom a 42 track-en kívül elérhetetlen már?30z.Samu
Azt tudtam, hogy játszható. Csak azt nem, hogy már nem megvásárolható.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #32933 üzenetére
Nagy kár, mert ahogy nézem, voltak ínyenc track-ek.
Biffy Clyro - Sounds Like Balloons -ért mondjuk sok pénzt adnék. De látom volt Struts, Grizfolk, DLC is. The Killers track-ek, Blink 182, Of Monsters and Men.
Ahh felsorolni is nehéz. Egy fullos csomag nagyon sokáig garantált szórakozást nyújtana. De akkor ez sajnos felejtős.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Persze. Várom is, hogy nekiálljak. Csak haver nem itthon él, majd hozza. De arról legalább tudom, hogy szinte alig használt szett.
Nem is értem, hogy korábban, PS-en, miért nem vettem meg.
Tegnap előtt jutott eszembe, néztem egy doku-t, amiben Brandon Flowers-ék mesélték el, hogy hogy született a "When You Were Young" c. számuk. Amit én a Guitar Hero 3-ban ismertem meg. És lett az egyik kedvenc zenekarom a The Killers.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #32940 üzenetére
Régen, nagy házibulik mentek nálunk GH3-mal. Aztán eszembe jutott tegnap, hogy cimbinek én vettem meg a Live-ot. De nem is volt szerintem olyan rég ez. Konzol Világból rendeltem. Ezért lepődtem meg, hogy már nem megvásárolható a store-ban.
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Beregisztráltam a series x-et a fiokomhoz, azonban a garancia pár héttel kevesebbet mutat. Az MS oldalán hol tudom ezt tisztázni, akár chat formájában? Számla természetesen megvan.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #32944 üzenetére
Biztos. Máskülönben nem kaszálták volna el.
Ugyan akkor érthetetlen. Egyre több ember játszik ma már. Egyre több casual. És ha a Nintedo cuccai annyira sikeresek, akkor azt gondolnám, hogy ez is az.
Bár az is látszik, hogy 5 éve, amikor megjelent, akkor Skrillex-et is beletettek, hogy minél nagyobb közönséget lefedjenek.
Szerintem 5 év után, talán itt lenne az ideje leporolni ezt a címet. De hát tudjuk hogy hol tart ma az Activision- Blizzard.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest