Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Rossi #22717 üzenetére

    Mindjárt a végére érek, de nekem is elég vegyesek az érzéseim. Karakterekkel nincs bajom, fegyverek is változatosak, ellenfelek is van, hogy kellő kihívást jelentenek, ilyen szempontból tényleg jó. Act II tetszett (egy darabig!), Act III már eléggé közepes számomra, de inkább a vége felé indult be, nagyon monotonnak éreztem az elejét.
    Ami rettentően zavar az a lomha játékmenet. Tényleg érezni, hogy nem egy pólóban rohangálnak, hanem páncél meg sok fegyver, de lehetne kicsit gyorsabb. A kamerát átváltottam, hogy kövesse az emberkét, mert brutál zavaró volt, hogy merre nézek futás közben, így már vállalható.
    Valamint szeretek bejárni minden területet minden kis vacakért, de pont az előbbi elveszi az ember kedvét a felfedezéstől. A másik, hogy mire odamész valamelyik szegletbe rájössz, hogy be se lehet menni, csak meg van külsőleg szépen csinálva, mintha lenne ott valami, akár egy folyosó vagy bármi és nem tudsz utána bemenni. (A hülye hangároknál telt be a pohár, hogy kimászok a világ végébe gyalog, erre nem tudok tovább menni, felmenni, lemenni stb :DDD ) Ugyanez a korlátoknál, csak bizonyos tárgyakat lehet átugrani.
    Szúrós szemmel nekem ez mára egy 6/10-es játék, hiába a szép grafika, mindig valahol el van vágva az egész és "megvezetésnek" tűnik, hogy ezzel is húzza az időt. Ettől függetlenül nagyon élvezetes az egész játékmenet.

    Egyszer amúgy brutális belagolt az Act IV elején, de semmi más problémát nem tapasztaltam.

    (#22723) Zoleee83: izgalmasabb és nem annyira "elhúzott" az első rész, mint a második. De még mindig nem látom értelmét én se a remasteredeknek a remake helyett. Annyit viszont mára nem ér, pláne X-en, ahol BC-s amúgy is.

    (#22727) Chaser: Titanfall szerintem az egyik legjobban "kontrollerhez szoktató" játék. Pörgős és nem kell pro-nak lenni, hogy élvezze az ember a játékot. :)

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák