Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Most akkor lesz Fold 6 Ultra vagy sem?
http://totesz.myminicity.com/
-
Ádám16
addikt
A Razr 50 Ultra ellenfelére kíváncsi leszek. Szerintem az nagyon betalált a Flip vonalon.
-
tag
Elvileg lesz. A Fold6 modellszáma SM-F956. Létezik viszont egy SM-F958 modellszámú készülék is, amit az akkumulátor indiai tanúsítása is megerősít a MySmartPrice-on keresztül. Mivel az eltérő számjegy itt magasabb, valószínűleg az említett család egy fejlettebb tagjáról van szó. Hamarosan kiderül.
No Cat No Life
-
csabai022
tag
Megjött a Samsungtól az előregisztráló email a kedvezményhez. Az órák miatt regisztráltam , kíváncsi vagyok rájuk.
-
Predatorr
őstag
Új modellek, android verziók, ai, a bugokat meg évek óta nem javítják.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
csabai022
tag
-
csabai022
tag
[link] hát? A színeket elnézve lehet,hogy nem lesz vásárlás. Talán az ultra,ha sikerül a kuponozás.
-
GreatL
őstag
Tudom. Ötpercenként kirakja ezeket a szarokat.
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Predatorr
őstag
Saját tapasztalataim alapjan a Xiaomi. Xiaomi telefonomnak 1 hibája volt, azt nem javították soha, a Samsungban (A52S) ez 5, de kaptam 2 újat android 14-gyel, nem számítva a frissítésenként növekvő laggolást. S8 csak lassult, teret és töltést vesztett frissítésekkel a használhatatlanságig.
Ja, nyilván a fogyasztó válogathat a méregdrága, bugos termékek közt, a vásárló meg nem talál semmit.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest