Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz mike1334 #22516 üzenetére

    Én is döntést hoztam, fizetés után már rendelem is az SS-t. Remélem lesz 2 kontis csomagban még.
    A lemez valóban lehet egy szempont, de XO-nál ahogy hallom mindenkitől, nagyon nehéz eladni a lemezt jó áron. Alig jön ki jobban valaki, annyit kell engednie, ha el is akarja adni, nem csak árulni.
    Van GPU meg masszív leárazások a store-ban, minimális a veszteség ahhoz képest, hogy veszek használt lemezt, aztán alig lehet eladni.
    Türelmes vagyok és hosszú még a backlogom, úgyhogy nem gond nekem akár 1-2 évet is várni egy játékra, amíg a store-ban is potom áron meg lehet venni.
    A háttértár szűkössége a másik probléma, ezt külső meghajtóval megpróbálom áthidalni és onnan telepíteni. Láttam másolós tesztet, a kv-m amíg lefő, addig a program is bekerül a belső tárhelyre. Így gyakorlatilag minimális lesz a szükséges kompromisszum.
    A tv-m 1080p-s és az SS rá az ideális választás.
    Majd ha jön egy ráncfelvarrott verzió a konzolból 3 év múlva, akkor lehet lecserélem egy lemezesre. Addigra talán lesz normális kínálat használt lemezekből az új genre. Meg addigra talán lesz 4k tv-m is.
    Megnéztem sok tesztet, az SS jó barátja lesz a családomnak 3 évig legalább. Ez a jó döntés, most már biztos vagyok benne.

Új hozzászólás Aktív témák