Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Deck #16750 üzenetére

    "...már több fejlesztőnek is baja van"

    Teljesen érthető a véleményed, azok alapján, amit lehetett egyes fejlesztőktől olvasni. Nem tisztem más munkáját értékelni, de innentől kezdve ez nem az eszköz létének a hibája. Ha visszanézek a 8. generáció összes megjelent játékára, akkor már látszik, hogy voltak stúdiók, akiknek a diverzitás nem okozott gondot. Volt aki meg tudta oldani, hogy megjelenjen a játéka Switch-re, Xbox és PS FAT-ra, Xbox és PS Slim-re és a 2 high-end gépre is, XoX-re és PS4 Pro-ra is.

    Mindig lehet egy helyzetet megfelelően elemezni, de számomra onnantól kezdve, hogy egy fejlesztő csapat meg tudja oldani azt jelenti, hogy egy másik is meg tudná oldani, ha van hozzá elég ideje, pénze és tudása. Akinek nincs, az mindig eldöntheti, hogy miként oldja meg ezt a helyzetet. Van aki egy konzolra optimalizál, volt ilyen főleg XO esetében, hogy egy 3rd party játék S-en szörnyen futott, X-en pedig jól. De volt olyan ami X-en a maximumot hozta és S-en futott jól. Ez onnantól, hogy elérhetőek lettek a devkitek már két irányú dolog.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák